Covid-pandemia on seuraus siitä, että terveysviranomaiset estävät tehokkaan hoidon

Miksi kaikki maailman maat seuraavat samaa epäonnistunutta ja vastuutonta vastausmallia Covidiin? Naamiot ja sosiaalinen etäisyys ovat tehottomia, samoin ovat rokotteet. Ellei maski ole N95, se ei estä viruksen leviämistä. Koska virus on ilmassa tai aerosolina, kahden metrin etäisyys ihmisten välissä ei estä sen leviämistä. Eristyssulut ovat vahingollisempia ihmisille ja taloudelle kuin itse Covid.

Paul Craig Roberts

Miksi viranomaiset panevat täytäntöön tehottomia toimenpiteitä ja jättävät huomiotta todistetusti onnistuneet toimenpiteet, jotka vähentäisivät huomattavasti Covid-uhkaa ja ehkä poistaisivat sen kokonaan?

Johtuuko se siitä, että todistetut toimenpiteet ovat halpoja eivätkä tarjoa mahdollisuutta rokotteista saataville suurille voitoille? Johtuuko se siitä, että ”Covid-pandemia” on hyödyllinen kansalaisoikeuksia rajoittavien valvontatoimenpiteiden määräämiseen? Johtuuko se siitä, että eristyssulut sulkevat perheyritykset ja mahdollistavat talouden keskittymisen edelleen? Vastaus on ”kyllä” kaikkiin kolmeen kysymykseen.

Regius-lääketieteen professori Oxford yliopistolta, Sir John Bell on paljastanut, että Covid-rokotus aiheuttaa enemmän viruksen mutaatioita, mikä vaatii uusia rokotteita loputtomasti. Kysyin arvostetulta virologilta, oliko Oxfordin professori oikeassa, ja minulle kerrottiin:

Kyllä, Covid-rokotus aiheuttaa lisää ja lisää mutaatioita.

Variantteja on jo useita, ja Etelä-Afrikan hallitus on ilmoittanut, että sen ostama rokote ei tehoa Etelä-Afrikan Covid-kantaa vastaan. Lisäksi koronarokotteille ei ole tehty pitkäkestoisia testejä, ja rokotuksiin liittyy monia vakavia reaktioita – ja yli 1000 kuolemaa. Jotkut tutkijat ovat huolissaan siitä, että joidenkin koronarokotteiden aiemmin ihmisiin testaamattomalla mRNA-tekniikalla on haitallisia vaikutuksia immuunijärjestelmään, ja se johtaa yleiseen kuolleisuuden kasvuun. Miten tahansa katsomme asiaa, lennämme ainakin osittain sokeana. Miksi näin, kun on paljon parempia tapoja edetä?

Ensinnäkin, aloita ehkäisystä: D-vitamiini, C-vitamiini, sinkki ja aminohappo NAC (N-asetyylikysteiini, N-asetyyli-L-kysteiini) ovat tehokkaita ja halpoja immuniteetin vahvistajia, jotka sekä estävät infektiota että vähentävät jo syntyneen infektion vakavuutta. Jonathan Cook antaa raportin viimeisimmästä tutkimuksesta artikkelissa ”Why Politicians and Doctors Keep Ignoring the Medical Research on Vitamin D and Covid”.

Käänny sitten parantamiseen: Sekä HCQ / sinkki / antibioottihoito että ivermektiini / sinkki / antibioottihoito ovat osoittautuneet turvallisiksi ja edullisiksi. HCQ on hydroksiklorokiinin lyhenne; hydroksiklorokiini on klorokiinista johdettu lääke (tuotenimi Oxiklorin­®).

(FIMEAn mukaan ei ole estettä hydroksiklorokiinin tai ivermektiinin käyttöön COVID-19-hoidossa. toim.huom.)

Todisteet on kuitenkin salattu julkisuudesta. Jopa osaavimpien asiantuntijoiden internet-alustat poistetaan, jos he sanovat jotain, mikä on ristiriidassa rokotus- ja eristyssulkuagendan kanssa. Tiedotusvälineet ovat osallisia yleisön pitämisessä tietämättömänä. Miksi näin? Kuinka tietojen torjunta auttaa torjumaan väitetyn maailman pandemian? Se ei selvästikään ole avuksi.

Olen raportoinut monta kertaa HCQ ja sinkki -yhdistelmän tehokkuudesta. Voit käyttää tämän verkkosivuston hakutoimintoa paikantamaan raporttini. Ivermektiini on osoittautunut jopa tehokkaammaksi kuin HCQ. Johtava virologi, tohtori Marc Wathelet, on tuonut todisteet ivermektiinin tehokkuudesta Belgian hallituksen tietoon, katso artikkeli ”A plan to eradicate SARS-CoV-2 from Belgium and Emergency Trial proposal for Ivermectin.

Ei ole perusteltua syytä olla käyttämättä näitä parannuskeinoja, eikä ole perusteltua syytä olla aloittamatta ehkäisyohjelmaa, joka perustuu lisäravinteisiin, ruokavalioon ja terveellisempään elämäntyyliin. Hallitusten ja terveysviranomaisten kyvyttömyys käyttää näitä todistetusti toimivia keinoja tarkoittaa tahallista joukkomurhaa. Syy siihen, että ihmiset ovat kuolleet Covidiin on, että kieltäydytään hoitamasta ja ehkäisemästä tunnetuilla tehokkailla keinoilla. Sen sijaan hallitukset ja terveysviranomaiset ovat puuttuneet lääkäreihin ja estäneet hoidon HCQ: lla ja ivermektiinillä ja käyttäneet presstituuttimediaa aivopesemään yleisöä uskomaan näiden tehokkaiden ja turvallisten hoitojen olevan vaarallisia.

Se valtava disinformaatiokampanja, joka on toteutettu tehokasta ennaltaehkäisyä ja hoitoa vastaan, ei johdu viranomaisten tietämättömyydestä ja epäpätevyydestä. Se johtuu agendasta, jossa Covidia käytetään keinona etenemiseen tiettyjen tahojen päämääriin, joissa ihmiselämällä ja kärsimyksellä ei ole mitään merkitystä.

Miksi minkään maan kansalaisten kannattaisi enää luottaa hallitukseensa ja kansanterveysviranomaisiin?


Kirjoitus on julkaistu alunperin 18.2.2021 kirjoittajan sivustolla otsikolla
The Covid Pandemic Is The Result of Public Health Authorities Blocking Effective Treatment
Suomentanut M.M. – AvoinMedia kiittää!

Dr. Paul Craig Roberts on Institute for Political Economyn puheenjohtaja. Yhdysvalloissa hän toimi Valtiovarainministerin apulaissihteerinä talouspolitiikassa ja Wall Street Journalin apulaispäätoimittajana. Hän oli Business Weekin ja Scripps Howard News Servicen kolumnisti.  Hänellä on ollut monia yliopisto-virkoja. Robertsin viimeisimmät kirjat ovat ”The Failure of Laissez Faire Capitalism”, ”Economic Dissolution of the West, How America was Lost” ja ”The Neoconservative Threat to World Order”.  Hänen internet-artikkelinsa ja kirjoituksensa ovat herättäneet paljon huomiota maailmalla.

Kuva: RT America (CC BY 3.0) via Wikimedia Commons; Alan Levine via Pxhere; torstensimon愚木混株 Cdd20 via Pixabay. Kuvanmuokkaus: Johanna L

16 comments

  • Isot kiitokset kiitoksista, Päivi.

   (Poistin kommentistasi näkyvistä puhelinnumeron siltä varalta, ettei tätä oltu tarkoitettu julkiseksi – ja vaikka olikin, pelkään että numeron julkaisemisella AMn sivulla ei ole sinulle miellyttäviä seuraamuksia. Olen pahoillani, jos tämä loukkaa – vakuutan, että tarkoitukseni on hyvä.)

   Tykkää

  • Kiitos kiitoksista.

   Taannoin kun silmäilin, osoittautui, että AvoinMedialla on varsin kansainväinen lukijakunta.

   Suomen lisäksi AvoinMediaa luetaan mm. Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, EU-alueella, Venäjällä ja Virossa. Emme puhu nyt kymmenistä ja sadoista vaan tuhansista lukijoista Suomen ulkopuolella.

   Rohkaisee ja motivoi jatkamaan.

   Tykkää

 1. Ihmisille on tarkoitus antaa sarja ”rokotteita”, jotta heidän mentaaliset kykynsä laskisivat. Mutta on myös kysymys depopulaatiosta. Bill Gatesin mukaan rokotteilla voidaan alentaa populaatiota 10-15%. Henry Kissingerin mielestä depopulaatio on ensisijaisen tärkeää. Ted Turnerin mielestä 250-300m on sopiva luku. Myös David Rockefeller kannatti depopulaatiota. Hänen ja muiden globalistien luku lienee 500 miljoonaa ihmistä. Prinssi Philip on depopulaation kannalla, samoin vaikuttaa olevan David Attenborough. Klaus Schwab (Bilderberg) kannattaa Huxleyn malliin designerbabyjä.
  EUGENIIKKA on keskeinen osa koronanarratiivia. Halutaan parantaa ihmiskunnan geneettistä laatua. RKP oli muuten ”ruotsalaisen rodun” asialla vuoteen 1956 asti, ja perustajahahmo oli rasisti vailla vertaa. PLANDEMICSissa on kyse geneettisten muutosten aiheuttamisesta. Myöhemmin tätä tullaan perustelemaan kestävällä kehityksellä ja ilmastonmuutoksella. DNAta pyritään siis muuttamaan. Koronan jälkeen ovat vuorossa energia- ja ruokapulat. Psyopin tarkoitus on luoda paniikkia ja vedota ihmisten itsesuojeluvaistoon. Microsoft, Google, Twitter ja Facebook huolehtivat sensuurista. Gates on jo USA:n suurin maanomistaja. Maski kyllä auttaa – nimittäin estää vastaantulijoiden paheksuvat katseet…

  Tykkää

  • Gatesin todellisia ajatuksia ja tarkoituksia nyt kommentoimatta taas kerran huomautan tästä: suosituissa nettivideoissa ei ole näyttöä siitä, että Gates haluaisi alentaa populaatiota. TED-puheessa 2009 hän halusi rajoittaa silloisen tietyn ennusteen toteutumista 10-15 %-yksikköä…

   Enemmistö ei ole herännyt Gatesin pahuuteen ja se johtuu varmaan juuri tuollaisista suosituista ilman näyttöä läiskimisistä.

   Välillä näyttöä voi myös kadota. Äskettäin kun katsoin, en enää löytänyt youtubesta Gatesin salakuvattua Pentagon-puhetta, jossa hän esitti rokotteet hyväksi Intialle hedelmättömäksi tekemisvaikutuksensa myötä.

   Gatesin rokotetouhuista on kuitenkin tieteellisiä tutkimuksiakin ainakin Intian ja Afrikan osalta… Ja paljon muuta, minkä luulisi olevan taviksillekin ainakin kokonaisuutena epäilyttävää…

   Tykkää

   • Project Depopulation. 5.5.2009 Bill Gates, David Rockefeller, George Soros, Warren Buffett ja Ted Turner tapasivat Manhattanilla. He kaikki totesivat että liikakansoitus on maailman suurin ongelma. Gates on the Good Clubin jäsen, johon kuuluu edellä mäinittujen lisäksi Oprah Winfrey. 500 miljoonaa on luku, jota myös Pentti Linkola ehdotti ihmiskunnan enimmäismääräksi.

    Tykkää

 2. Big Pharma

  Johnson & Johnsonin omistavat Vanguard, State Street ja BlackRock.

  Pfizerin omistavat Vanguard, BlackRock ja State Street.

  Modernan Vanguard, BlackRock, Fidelity ja State Street.

  Merckin BlackRock, Vanguard ja State Street.

  Sanofin Fidelity ja BlackRock.

  AstraZenecan 147 companies that run the world liittyvät yhtiöt.

  Rochen samoin.

  GlaxoSmithKline: Fidelity ja State Street.

  Novartis: Vanguard.

  Liked by 1 henkilö

 3. En tiedä onko yhteyttä, mutta Briteissä kun oltiin edistytty ns rokotuksissa niin alkoi tapaukset lisääntymään rajusti, ja tuli se ns Britannian paremmin leviävä muunnos.
  Nyt on virossa piikitetty kai noin 7% ja siellä alkanut tapaukset lisääntymään paljon.
  Suomessa lisääntyy samaa tahtia mitä enemmän rokotetaan jne..
  Ja se rokote kun ei estä saamasta virusta tai levittämästä sitä, eikä siis luo mitään immuniteettia, mutta sitä ei vain julkisesti suostuta sanomaan. Siispä rokotteen saaneet luulee ettei voi saada virusta eikä levittää sitä eteenpäin. Eikä ole ihme että jopa terveydenhoito henkilökunta niin luulee, kun asian oikeaa laitaa salataan tahallaan mediassa.

  Ja nuppineulan päähän mahtuu siis 4 miljardia virusta, eli suurin osa maskeista on yhtä tehokkaita kuin olisi kalaverkko naamalla.

  Tykkää

  • Immuniteetin ylläpitäminen ja vahvistaminen on tärkeää aina. Monivitamiineja, C:tä ja D:tä ainakin tuplaten suosituksen verran, päälle ulkoilua, itse tehtyä ruokaa kunnon ruoka-aineista, perheen, ystäväpiirin ja eläinten seuraa ynnä sormet mullassa on itselläni pitänyt yllä vastustuskykyä.

   Tykkää

 4. ” MIKSI KAIKKI MAAILMAN MAAT SEURAAVAT SAMAA EPÄONNISTUNUTTA JA VASTUUTONTA VASTAUSMALLIA COVIDIIN? NAAMIOT JA SOSIAALINEN ETÄISYYS OVAT TEHOTTOMIA, SAMOIN OVAT ROKOTTEET. ELLEI MASKI OLE N95, SE EI ESTÄ VIRUKSEN LEVIÄMISTÄ ”

  Luotan mieluummin suosikkitutkijaani kuin kiihkeään poliittiseen kirjoittelijaan:
  https://jameslyonsweiler.com/2020/07/14/covid19-three-bits-of-science-that-cdc-fauci-and-fda-forgot-and-one-they-would-like-to-forget/

  ” And, for good measure, N95 does NOT mean they stop 95% of droplets, as incorrectly reported by “Ask Ethan” on Forbes[https://www.forbes.com/sites/startswithabang/2020/07/10/ask-ethan-what-is-the-science-behind-wearing-a-mask/#5cbe5e165f3c] – it means they can block viruses no smaller than 5 microns. SARS-CoV-2 is 30 times smaller than N95.

  In a BSL3 laboratory, workers must wear much more effective equipment that an N95 mask, or a handkerchief, or a shirt collar, to block viruses the size of coronaviruses. ” (…)

  Tykkää

  • Kiinnitin itse samaan N95 maskia puolustavaan kohtaan sinänsä hyvässä artikkelissa huomiota. N95 maski ei suojaa hengityselimiä Korona viruksilta, vaan on tarkoitettu suojaamaan bakteereilta, jotka ovat paljon isompia kuin virukset. Edelleen aerosoli muotoiset virukset menevät elimistöön silmämunien kautta, vaikka hengittäisit steriilistä paineilmasäiliöstä.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s