Maailman talousfoorumi: ihmiset kuin sieniä

Saksalaisittain englantia murtavan Klaus Schwabin ajatushautomon – lobbausryhmän – Maailman talousfoorumin (World Ecomic Forum, WEF) ”Globaalit nuoret johtajat” -ryhmän jäseneksi on kutsuttu Annika Saarikko (kesk), ilmoitti Valtioneuvoston kanslia pari vuotta sitten.

KUVAKAAPPAUS Valtioneuvoston sivulta
Ministeri Saarikko kutsuttu Maailman talousfoorumin nuorten huippujohtajien verkostoon

Forum of Young Global Leaders -ohjelma on viiden vuoden mittainen koulutusohjelma. Verkoston jäseneksi esitetään vuosittain tuhansia ehdokkaita, joista uusiksi verkoston jäseniksi valitaan 100–150 nuorta vaikuttajaa. Verkostossa on yli 1300 osallistujaa ja alumnia.

Verkoston toiminnassa ovat olleet mukana muun muassa Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Facebookin perustaja Mark Zuckerberg sekä Googlen perustajat Larry Page ja Sergei Brin. Edelliset suomalaiskutsutut ovat Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen.

WEF:in ”Nuoret globaalit johtajat” ryhmä on sama Schwab Jugend -osasto, jonka jäsen Suomen pääministeri Sanna Marin (sdp) on.

WEF on julkaissut uuden videon näkemyksistään ihmisille sopivasta elämästä. Videolla näemme ihmisiä nauttimassa keinoauringon valosta kuin luolassa kasvatettavat sienet konsanaan. ”Kullanvärinen” valo on ”puhdistettu alue” joka ”antaa ihmisille luottamusta kohdata toisiaan jälleen”.

Muistattehan, mitä mieltä media oli, kun Yhdysvaltain ex-presidentti Donald Trump puhui UV-valon viruksia tappavasta vaikutuksesta…

En viitsi alkaa kysellä mitään niin ilmeistä kuin ”Kuka on vienyt ihmisiltä luottamuksen kohdata toisiaan?” WEF ei ole asiassa osaton.

WEF:in edellinen taidepläjäys-tviitti, jossa WEF suositteli kahden (2) vuoden välein järjestettäviä ilmasto-eristyssulkuja (climate lockdown) katosi – ainakin minun näköpiiristäni – Twitteristä, mutta on tallentunut australialaisen Sky News -kanavan ohjelmaan ”No ’secret agenda’ about The Great Reset”.

KUVAKAAPPAUS Sky Newsin ohjelmasta 28.2.2021

WEF:in ilmastosulku-suunnitelmat videolla kohdasta 03:18 eteenpäin.

Ilmasto pelastuu, kun tehtaat suljetaan eikä kukaan liiku mistään minnekään. Kun ihmisten kaupungit autioituvat ihmisistä. Kun kaikki kököttävät sisätiloissa kuin tatit.

Kun emme käytä energiaa. Paitsi tietenkin WEF:in suosittelemien keinoaurinkojen käynnissä pitämiseen.

Ottakaa huomioon, että nämä ovat maailman parhaimpina älyinä ja globaaleina johtajina itseään pitävien ihmisten visioita ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Poliitikoista ei ole pelastukseksi. He ovat toteuttava porras.


Kuva: Daniel Reche, Jazella via Pixabay; Piqsels (CC0). Kuvanmuokkaus Johanna L

41 comments

 1. Taitaa lockdownien todelliset syyt eli ”ilmastonmuutos” nyt paljastua. Todennäköisesti on myös niin, että sulut, rokotukset ja maskit vain pahentavat koronatilannetta. Jatkuu kuulemma vielä vuosia, sanoi Sanna. Ja ministeri Saarikko vaatii maskipakkoa kauppoihin. Mitä ne sinne Davosin juomaveteen oikein sekoittavat..?

  Tykkää

 2. Niin. Rokotevalmistajien omista turvallisuusraporteista voi lukea, että testit jatkuu vuoden 2023 loppuun. Prujut ainakin olivat EMAn sivuilta luettavissa.

  Tykkää

 3. Omituisesti keskusta on hukannut alkiolaiset juurensa ja on globaalin rahaeliitin asialla tuomassa kommunistista totalitarismia Suomalaiseen yhteiskuntaan. Keskustan aatemaailma ja arvot ovat kokeneet samanlaisen alasajon kuin muilla puolueilla. Vai mitä olette mieltä keskustan roolista pienviljelijöiden edun puolustajana ja maaseudun kehittäjänä. Entäpä onko sdp työläisen asialla vai rahaeliitin etua ajamassa. Kokoomuskin on pienyrittäjien puolue ja yrittäjyyden kannattaja vai sittenkin globalistiyritysten asialla. Persutko puolustaa suomalaisuutta.. vai kuitenkin liitovaltiota. No.. harva näitä pohtii ja tuskin moni on kuullutkaan WEFistä.

  Tarkemmin kun tutkii niin koko puoluekenttä marssii samaan tahtiin rahaeliitin ohjaamana kohti kommunistista dystopiaa. Vapaus on muisto menneisyydestä. Sinun tehtäväsi on totella, mitä rahaeliitti käskee.. sienille tulevaisuus tarjoaa siis vain lisää skeidaa ja pimeyttä..

  Tykkää

  • Juha, meinasi aamukahvit lentää seinälle, kun ilman ironian tai ristiriidan tajun häivääkään mainitset ”totalitaristisen kommunismin” ja ”globaalin rahaeliitin” samassa lauseessa. Väität pokkana, että globaali rahaeliitti ajaa siis totaalikommunismia… jep jep.

   Vielä ihan ilman ironiaa: jos ihminen ajattelee tyhmiä asioita ja sanoo tyhmiä asioita, hän on hyvin todennäköisesti tyhmä.

   Tykkää

   • Avohoito-media.

    Totalitaarinen kommunistieliitti eli hyvin eri tapaan kuin proletariaatti, globaali rahaeliitti elää hyvin eri tapaan kuin ns. tavikset. Feodaaliyhteiskunnassa verkostoiduttiin sukujen välisillä avioliitoilla. Ei mitään uutta siinä, että eliittiin kuuluvat verkostoituvat eliittiin kuuluvien kesken säilyttääkseen luokkaetunsa.

    Ei mitään uutta Kiinan punaisissa prinsseissä; samat ongelmat kommunistipuolueen johdon kanssa kuin keisariajankin hallitusten kanssa.

    Ei mitään uutta Kiinan eliitin verkostoitumisessa lännen eliitin kanssa, eliitin yhteisten etujen säilyttämiseksi.

    On ihan järkeenkäypää, että globaali eliitti hyötyisi globaalista kommunismista, jossa tavisten oikeudet ovat minimaalisia, näennäisiä ja pois otettavissa.

    Tykkää

 4. AH-media.. hyvä että heräsit..

  Totuus kulkee läpi kolmen vaiheen.. pääsit jo level 1:lle 🙊🙉🙈

  Monille muille unissakävelijöille voi olla suurempi järkytys herätä kylmään todellisuuteen..

  Keitäppä uudet kaffet.. kyllä se siittä..

  Tykkää

  • On aivan keskeistä maailmanmenon ymmärtämiseksi tajuta että nykyajan teknomiljardöörit etc. ovat uuskommunisteja. Kaikki muut puolueet paitsi perussuomalaiset ovat kulttuurimarxilaisuuden läpitunkemia. Uusvasemmiston rooli tässä pelissä on olla ns. hyödyllisiä hölmöjä, jotka ajavat tietoisesti tai tietämättään eliitin asiaa.

   Tykkää

   • Olli, heti kun saamme sirun ujutettua sinuun, sinäkin hoet pian samaa laulua. Murramme tahtosi kyllä. Sinäkin äänestät pian hymyssä suin vihervasemmistoa, etkä paremmasta tiedäkään!

    Tykkää

  • Kerro Juha vielä, miten tämä totaalikommunistisen rahaeliitin kuristusote on näkynyt sinun elämässäsi? Mitä sinun suomalaisesta elämästäsi on kadonnut tai puuttuu tämän kuvitellun salaliiton vuoksi? (Jos voit, niin vastaa mainitsematta pandemian takia tehtyjä rajoituksia – jätetään ne pois varsin poikkeuksellisina toimenpiteinä.)

   Minulla on taipumus avata silmäni ja herätä, kun jokin asia perustellaan tai todistetaan riittävän uskottavasti.

   Tykkää

 5. Heräsi ajatus, että eräs itävaltalainen saksalainen suunnitteli myös maailmanvalloitusta, vaan hänellä se homma jäi kesken. No nyt on sitten eri meininki kun swaapi swaappui paikalle. Ei tapella hampaat irvessä verissä päin, antaa hyödyllisten idioottin, kuten nää meidän ”missiministerit” hoitaa hommat. Nautitaan me kypsistä hedelmistä ja tuoreesta lihasta ihanaan ihoon käärittynä. Usutetaan kiilusilmäsitä pikkulikkaa että voi kun sä oot söpö, kun vilutat vähän. (vaikka ei sulla mitään vilautettavaa ole)

  Tykkää

 6. Hei AHm.. kiitos kysymästä. Kuten aiemmin totesin on Vapaus se isoin menetys minkä yksilö kokee totalitarismissa. Mielipiteenvapaus on jo menetetty ja toisinajattelijat sensuroidaan kuin DDRssä konsanaan.. on lukuisia tabuaiheita, joista ei keskustelua sallita tai sinut sensuroidaan.. tiedät kyllä..
  Demokratia on jo menetetty.. vai luuletko liittovaltion päätöksenteon sietävän lähempää tarkastelua.
  Itsenäisyyshän on historiaa.. ollut jo pitkään.. Suomi R. I. P. (kts edellä)
  Käteinen raha on kohta kielletty, nosta pankista muutama tonni niin sinua kohdellaan kuin rikollista.. hopeamarkka oli vapaan maan valuutta.. sitä ei pystyneet keskusbanksterit väärentämään.
  WEFn tarkoitus on rikastuttaa rahaeliittiä.. sen näet verotuksen kasvussa ja yrittäjien kohtelussa.. byrokratiaviidakossa ei pienyrittäjä pärjää globalistiyritysten kentällä. Koetappa esim. valmistaa saippuaa tai pistää tilateurastamo pystyyn.. esimerkkejä löytyy..

  Täytyy elää laput silmillä, jos ei tätä kehitystä näe.. itse sen ainakin olen nähnyt ja kokenut.. pahenee vuosi vuodelta.. näinhän ne totalitarismit kehittyvät.. jokaiselle tulee herätyksen hetki.. toisille ennemmin.. toisille myöhemmin..

  Tykkää

 7. Vapauden puolesta sivustolla on hieno juttu Great Resetistä ja totalitarismista. Globalistieliitin omistamat Microsoft, Twitter, Facebook ja Google sensuroivat päivittäin ihmisiä, jotka eivät jaa uusvasemmiston liberaalifasistista ideologiaa. Länsimaiseen yhteiskuntaan kuuluu sananvapaus. EU ajaa lisää rajoituksia sananvapauteen. Transhumanismi on toinen eliitiin päämäärä Smart Dust -siruineen. Suomessa ei järjestetä vaaleja, ulkonaliikkumista yritetään rajoittaa etc. Kyllä tämän pitäisi jo herättää huomaamaan mitä on tekeillä. Lukekaa sivu 405 David Rockefellerin muistelmista. Mies myöntää avoimesti salaliiton päämääränä One World. Globalistien suunnitelmat ovat julkisia.

  Tykkää

  • Väitteesi eivät pidä paikkaansa. Sinäkin saat täysin vapaasti kirjoittaa näille sivuille, eikä siitä koidu sinulle mitään seurauksia. Vain syvästi harhainen ihminen voi kutsua tätä sensuuriksi.

   Kuntavaaleja siirrettiin viimeksi puolella vuodella 2017. Huusitko silloin fasismia ja vallankaappausta? Kaatuiko silloin yhteiskunta? Jos kunnat eivät kahta kk selviydy ilman uusia vaaleja, kyllä on huonosti asiat.

   Tykkää

   • Sensuuri AvoinMedian kommentti-osiossa olisi toimituksen tekemää. Siksi täällä saa täysin vapaasti kommentoida. Toistaiseksi on toiminut.

    Joskus huomauttelen henkilöönkäynnistä kun se on aiheellista. Kuten nyt: vihjaat nimellään kommentoivan olevan syvästi harhainen. Jätetään diagnoosit tekemättä ja henkilöimättä nimimerkin takaa. Ok?

    Tykkää

   • Varoitin jo AH-nimimerkin takaa mauttomia loukkauksia kanssaihmisille huutelevaa kommentoijaa, että hänen asiattomuutensa tulevat päätymään roskakoriin AMn kommenttiosiosta, jos tyyli ei ala muuttumaan.

    Jos Janitskin haettiin toiselta puolelta Eurooppaa vastaamaan muiden kommentoinnista lehtensä kommenttipalstalla, teoriassa Olli voisi vaatia samaa vainoa minulle, koska annan tällaisen törkeyden jatkua.

    Kenties skenaario ei ole erityisen todennäköinen – päätellen Ollin tähänastisesta, aikuismaisesta välinpitämättömyydestä silkkaa hölmöilyä kohtaan, mutta periaate pysyy: olen vastuussa (kunnian)loukkauksista täällä.

    Ehkäpä näennäisen typeryyden takana on hirrrmuisen ovela ansoitus: joko annan loukkausten jatkua ja olen pahalainen päätoimittaja tai alan sensuroimaan ja olen pahalainen inkvisitio.

    No, valitsen jälkimmäisen pahalaisen osan ”Avohoito-median” osalta, sillä se tuo ainakin pitkänä plussana AMn kommenttiosion fiksuustason rajun nousun.

    Tykkää

 8. Riikka kirjoittaa:

  ”Ei mitään uutta Kiinan punaisissa prinsseissä; samat ongelmat kommunistipuolueen johdon kanssa kuin keisariajankin hallitusten kanssa. Ei mitään uutta Kiinan eliitin verkostoitumisessa lännen eliitin kanssa, eliitin yhteisten etujen säilyttämiseksi. On ihan järkeenkäypää, että globaali eliitti hyötyisi globaalista kommunismista, jossa tavisten oikeudet ovat minimaalisia, näennäisiä ja pois otettavissa.”

  Silloinhan mitään ei ole tehtävissä, eikö niin? Kannattaa luovuttaa suosiolla. Vastarinta on hyödytöntä!

  Kaikkina aikoina on olemassa jokin ns. eliitti. Kaikkina aikoina joku on vallassa ja tekee päätöksiä. Mutta se nyt on vaan hölmöä väittää, ettei mitään oleellista eroa ole esim. keskiaikaisen feodaalihallitsijan, totalitaristisen johtajan ja nykyaikaisen demokratian välillä.

  Ja kyllähän sinä sen Riikka mainiosti tiedät. Et ole halunnut täältä Suomestakaan muuttaa minnekään, kun täällä saa kuitenkin sosiaalituet ja vapauden räksyttää omia päähänpinttymiään ihan julkisestikin.

  Tykkää

  • Olen ollut ajoittain poissa Suomesta, enkä tarkoita nyt 2 viikon reissua Malediiveille täysylläpidolla.

   Sosiaalitukia joku saa, jos hakee. En ole hakenut. En saisi.

   Luovuttaisin?

   Humoristi 😉

   Liked by 1 henkilö

 9. Avohaava-media, veri joko hyytyy ja aiheuttaa veritulpan tai alkaa virrata kokonaan hyytymättä. Tässä coronarokotteen seuraukset, veritulppaan menehtyneitä tulee koko lisää. Onko tämäkin väärä väite ?

  Björn Wahlroosin oppia et näköjään tunne : siinä kommunismi yhdistetään rahaeliitin valtaan.

  Paljonko Supo maksaa yhdestä kommentista ? Pres.-kok.-kanslia ohjaa ja käsky sille tulee valtameren takaa ?

  Tykkää

  • Kerro vielä mikä Wahlroosin ajattelussa edustaa sitä ”kommunismia”? Kommunismihan tarkoittaa yhteisomistusta tai vähintäänkin, että valtio omistaa kaiken. En näe Wahlroosin ajavan mitään muuta kuin omaa etuaan.

   Tykkää

 10. Heh. Ex-päägangsterin ”mukilointi” video olisi pitänyt sensuroida kansalta, jotta hänen valheensa ei olisi paljastunut.. Sensuuri on selvin merkki yhteiskunnan muuttumisesta totalitarismiksi tyyliin Neuvostoliitto. 🙊🙈🙉
  Mielenkiintoista nähdä miten tämä laiton irtisanominen käsitellään oikeudessa. Yleensä totalitarististen valtioiden oikeusasteet ovat läpimätiä. Nyt näemme kenties uuden näytösoikeudenkäynnin merkkinä tästä mädännäisyydestä.

  Tykkää

  • Irtisanominen oli selkeästi laiton. Tulee olemaan vaikeaa esittää julkisuuslain noudattaminen eron perusteluna 😀
   Savolan maine tästä tuskin kärsii, takapotku osunee muualle.

   Onneksi Savola näkyy päättäneen riitauttaa irtisanomisen. Lisää hyvää viihdettä eli VNK:n strategisen viestinnän osaston selittely-maratoneja tiedossa.

   Jukka Savola näkyy olevan alallaan erittäin arvostettu https://www.turvallisuus.com/b/elamantyo-palkintosarjan-kolme-finalistia-esittelyssa

   Tykkää

   • Heippa Riikka! Jos joku ihminen kirjoittaa täysiä valheita tai perättömiä väitteitä, sananvapauden nimissä korjaan nämä virheet. Näitä perättömiä väitteitä onkin täällä Avomedia-sivuilla muuten tosi paljon! Voisi melkein luulla että niitä tuotetaan ihan järjestelmällisesti ja tietoisesti 😉

    Koska en halua uskoa, että te tieten tahtoen kirjoittaisitte valheita, ainoa vaihtoehto on, että kirjoittajilla on vakavia mielenterveyden ongelmia. Näissä tapauksissa olen pyrkinyt ystävällisesti tutkiskelemaan omaa hyvinvointia ja hakemaan tarvittaessa apua.

    Tykkää

   • No niin! Juuri näin, Avohoo. Pidä leukojen louskutus AMn toimituksen suuntaan, ja pysymme kaikki tyytyväisinä: Riikkaa tahi minua evvk huutelut, eikä minun tarvitse alkaa pahalaiseksi sensoriksikaan.

    Epäilemättä osoitat lähteistäen ja perustellen valheet ja perättömyydet, joita jutuistamme löydät ja taas olemme kaikki tyytyväisiä: voimme korjata sen, mikä korjausta kaipaa ja sinä… no, mitä lie.

    (Luotan toki siihen, ettet kuvittele nimimerkin takaa voivasi ”korjata” toisten – etenkään nimillään kommentoivien – mielipiteitä ja ajatuksia. Meillähän tulee siis oikein rattoisaa täällä yhdessä tällä viissiin, huumoriveikkona olet oikein hauskaa juttuseuraa.)

    Mukavat kevään odotukset!

    Tykkää

 11. Heh.. Näitä tulee nyt liukuhihnalla..

  Marike Sirelpuun lehdistötiedote on nyt julkaistu. Katsotaanpa sensuroidaanko hänet häntä riepotelleessa mediassa.. vai saako hän vapaasti kertoa oman kuvauksen tapahtuneesta. 🙉🙈🙊

  Lisäksi Marike on haastanut useita tahoja ja henkilöitä oikeuteen. Oikeuskäsittelyn tulemme näkemään ja jokainen päätelköön tykönänsä onko mädännäisyys levinnyt oikeuslaitokseen.

  Kyllä nyt suurin uhka tavalliselle kansalaisille on valtio ja viranomaiset.. ei korona. Pienin askelin kohti totalitarismia.. tai kyllä näyttäs rahaeliitti ottavan jo loikkia.. kohden kommunistista totalitarismia.

  Tykkää

 12. Melkoinen ajojahti päällä Savolan syyllistämiseksi videotallenteen julkaisemisesta.. no onneksi on avoin pienmedia, jossa voi esittää asiasta oman kantansa. Sodoma Oy iltapaskat tai muut vallan sylikoirat eivät sitä tule takemään.. Eiköhän jokainen eduskuntatalon vierestä kuvatun videon nähnyt tiedä kuka tässä valehtelee. Onneton Savolan mustamaalauskampanja valuu nyt ns. reisille..

  Mutta tällaista oli elämä DDRssä, Neuvostoliitossa ym. totalitarismeissa..

  Tykkää

  • Savola toimi oikein antamalla nauhat julki. Äänestäjien on hyvä tietää, ketkä kansanedustajat ja ministerit valehtelevat, ja mistä kaikesta.

   Tykkää

   • Rockefeller suntiohan pyörittää samanlaista globaalia ”Tulevaisuuden Kansankusettajat” rekrytointi ohjelmaa…Täältä Suo-mestasta..kin ollaan pyöritty siellä tiuhaan…Tullut joskus vilkaista sitä listaa sieltä Wikapediasta…En vaan löytänyt sitä enää viime viikolla kun piti näyttää sitä parille tutulle…

    Olisiko AvoinMedian toimituksella muistikuvaa kyseisestä tapauksesta…?

    Tykkää

 13. Torssonen, kahden pienen lapsen isä, sai sellaisen paskamyrskyn naamalleen valemedialta, näiltä valtaeliitin sylikoirilta, ilman minkäännäköistä mahdollisuutta puolustautua.. syyttömänä vankilassa eristyskopissa useita kuukausia.. 2020-luvun Neuvostoliitossa.. siis täällä liittovaltion peräprovinssissa..

  Alkaa usko hiipua tähän yhteiskuntaan..

  Tykkää

 14. ”Avohoito” potilaan ulosannista tulee väistämättä mieleen yks Kirkon Ulkomaan Avun palkkalistoilla pyörivä… mutta Hellsingingin Saatanalle töitä tekevä….Timotex aka ”OleN Hullu aka…..

  Nimi on nyt valitettavasti unohtunut….

  Tuleeko kenelle mieleen..?

  Kyseiselle tyypille kiitokset siitä että että ymmärrsin lopettaa tuon KUAn avustamisen.

  Tykkää

  • Kyseisen tapauksen paljastuessa…sekä Kirkon Ulkomaan Avulla että Helsingin Saatanalla oli 1 Yhteinen nimittäjä…

   Lestadiolaissuku nimeltään….Pentikäinen.

   Sattumaako..?…Ei missään nimessä.

   Tykkää

   • Noh…Niinhän olikin…Kiitokset siitä…Tämän jälkeen lupaan ja vannon etten tule KOSKAAN unohtumaan sitä enää…Ja lupaan ja vannon myös sen että tulen säännölliset muistuttamaan tästä asiasta”niitä” kommentoijia jotka tuovat Häntä uudestaan mieleen…

    Tykkää

   • Asiasta…kolmanteen…Onko Sinulla Riika muistkuvaa siitä Rockefellereiden ”koulutusohjelmasta…Jonne on kutsuttu niitä Poliitikkobroilerita jo vuosikymmenet…Suo-mestakin on siellä pyörinyt jo jotain 7-8 Maanpetturia…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s