K-piikkien haittavaikutusilmoitukset kasvussa – 200 000 ylitetty EU:ssa

Euroopan lääkevalvontaviraston (European Medicines Agency, EMA) julkistaa koronarokotehaittavaikutustilastoja. Tilastot kertovat Euroopassa hätätilakäyttöluvalla jaettujen kokeellisten, testivaiheessa olevien koronapiikkien aiheuttamiksi ilmoitetuista haittavaikutuksista.

Verrataan 20. ja 31. maaliskuuta 2021 mennessä julkistettuja haittavaikutuslukuja paremman tilannekuvan saamiseksi. Kuvia voi tarkastella kuvien alla olevien linkkien kautta. Tarkempaa tietoa saa menemällä hiiren kanssa palkkien päälle, jolloin näkyviin tulee kunkin haittavaikutuskategorian tarkemmat lukemat. Tekstissä olevat linkit ohjaavat viitattuun kohtaan.

Moderna

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
20. maaliskuuta 2021 mennessä.

31. maaliskuuta mennessä tehdyt löytyvät täältä

Modernan, joka on aloittanut ihmiskokeet 6 kk–11 vuotiailla lapsilla, kokeellisen geeniterapiatuotteen on ilmoitettu aiheuttaneen aikuisilla mm. verenkierto-, imusuoni-, hermo- ja immuunijärjestelmän toimintahäiriöitä, lihas- ja kudosvaurioita, myrkytystiloja sekä erityyppisiä kasvaimia. Muiden ”rokotteiden” eli geeniterapiapiikkien haitat ovat samantyyppisiä.

Eniten ilmoituksia on tehty ikäryhmissä 18–64 vuotiaat ja 65–85 vuotiaat, naisilla miehiä runsaammin. Yhteensä ilmoituksia on Modernasta 20. maaliskuuta 2021 mennessä tehty 7030, joista vakavia tapauksia 3576. Kymmenessä päivässä, 31. maaliskuuta mennessä ilmoitukset ovat lisääntyneet, ja lukema on noussut 9625:en (+36,91%).

Kuolemia on ilmoitettu 1076 henkilöä.

Pfizer/BioNTech

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH (TOZINAMERAN), kauppanimi Comirnaty
20. maaliskuuta 2021 mennessä.

31. maaliskuuta 2021 löytyy täältä

Pfizer/BioNtechin kokeellisesta, testivaiheessa olevasta geeniterapiatuotteesta tehtiin 20. maaliskuuta 2021 mennessä 111 508 haittavaikutusilmoitusta, joista vakavia 33 581.

Pfizer/BioNtechista tehdyistä haittavaikutusilmoituksista 36 koskee alle 1 kk ikäisiä. Kymmenen päivän kuluttua lukema on 121 514 haittavaikutusilmoitusta (+8.97%), joista 2906 kuolemaa.

AstraZeneca/Oxford

KUVAKAAPPAUS (26.3.2021) Adenovirusvektorirokote COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
20. maaliskuuta 2021 mennessä.

AstraZenecan/Oxfordin yliopiston kokeellisesta, testivaiheessa olevasta koronapiikistä on tehty EU-alueella 80 642 haittavaikutusilmoitusta, joista vakavia 53 552. Kymmenen päivän kuluttua lukema on 107 733 haittavaikutusilmoitusta (+33,59%), joista 592 kuolemaa.

Johnson&Johnson

Euroopassa on 11.3.2021 hyväksytty käyttöön väiaikaisella hätätilakäyttöluvalla myös Janssen-piikki, josta kolmessa viikossa on tullut 77 haittavaikutusilmoitusta. Selvä enemmistö haitoista on ilmoitettu vakavina, näiden joukossa kaksi kuolemaa.

Janssenia valmistaa Johnson&Johnson, joka useiden lääkeyhtiöiden tapaan tunnetaan erinäisistä tuoteskandaaleista ja potilasturvan vaarantamisista.

Piikitykset Suomessa

Kokeellisia, testivaiheessa olevia koronapiikkejä on jaettu Euroopassa joulukuusta 2020, eli hieman yli kolme kuukautta. Tehdyt haittavaikutusilmoitukset kertovat vain heti tai lyhyellä aikavälillä näkyviin tulleista haitoista. Keskipitkän ja pitkän aikavälin haitoista eikä koronapiikkien tehokkuudesta ole tietoa, koska kokeet ovat edelleen kesken.

Suomessa on tehty koronapiikkejä koskevia haittavaikutusilmoituksia 30. maaliskuuta mennessä yli tuhatkaksisataa:
KUVAKAAPPAUS (31.3.2021) Fimean sivuilta

[Haittavaikutusseurantaa tehdään etsimällä tietokannoista tehtyjen haittavaikutusilmoitusten antamia] signaaleja, ja rokotteen hyödyistä ja haitoista voidaan tehdä päätelmiä vasta, kun kaikki käytettävissä olevat tiedot ovat läpikäyneet perusteellisen tieteellisen arvioinnin. Haittavaikutusilmoitusten tiedot käsitellään myös määräaikaisissa turvallisuuskatsauksissa, jossa käydään läpi kaikki valmisteesta kertyneet tiedot ja arvioidaan hyöty-haitta-tasapainoa määräajoin.

Rokotteiden turvallisuusseuranta on jatkuvaa, ja turvallisuustietoa kertyy maailmanlaajuisesti esim. haittavaikutusilmoituksista, tutkimuksista ja julkaistusta kirjallisuudesta. Kertyvästä tiedosta etsitään signaaleja mahdollisista turvallisuusongelmista. Suomessa ilmoitetut haittavaikutukset ovat osa kansainvälistä turvallisuusseurantaa. Mikäli turvallisuusongelma tieteellisen arvioinnin jälkeen varmistuu, ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin tuotetietojen päivittämiseksi ja rokotteen turvallisen käytön ohjaamiseksi

Fimea: Koronarokotteiden haittavaikutusilmoitukset

Toisin sanoen: jokainen koronapiikin ottava osallistuu ihmiskokeeseen.
Turvallisuusseurantaa tehdään jälkijunassa.

KUVA 2020 News-sivuston artikkelista ”Erschreckende Statistik – Impfnebenwirkungen jetzt amtlich” esittää koronapiikkien osuutta tehtyjen lääkehaittavaikutusilmoitusten määrässä

Helsingin Sanomat uutisoi 30.3.2021: Sadat rokotetut ovat saaneet korona­tartunnan Suomessa, ylilääkärin mukaan syytä huoleen ei ole: Mikään rokote ei anna heti suojaa”. Sairaalaan asti johtaneet tapaukset ovat hänen mukaansa onneksi vielä yksittäisiä. Suurin osa on tapahtunut yhden rokoteannoksen jälkeen, mutta osa vielä toisenkin rokotteen jälkeen, Helsingin Sanomat lisää.

Rokotevalmistajat vapautettiin haittavaikutusvastuusta jo ennakolta.

Yleisvaikutelma on, että hoito on tautia vaarallisempi.


Artikkeli on kirjoitettu 31.3.2021.
Julkaisu venyi editoinnin (Johannan) edelleen jatkuvan puoliloman vuoksi.

Kuva: 2020 News. (EEA-alueella tehdyt lääkehaittavaikutusilmoitukset huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021. Koronapiikitykset alkoivat joulukuussa 2020.)

64 comments

 1. Älä puutu elämään,sanoo Herra. Hampaita kiristellen nyt saadaan seurata sivusta, kun lääketeollisuus tappaa, tosin , niinkuin ennenkin.
  Kansa hurraa vieläkin, vaikka vierestä kuollaan piikkiin.
  Nyt.
  Pesen ensimäisen kerran käteni.
  Kiitos tästä, jospa joku herää.

  Tykkää

   • tiedät kai vastauksen….varmaan ei syynä ole korruptio,taitaa olla vallanmediat ostettu jakamaan ”ilosanomaa” suomessakin jo vuosien takaa,jonka havainnut ihan muussakin ”uutisoinnissa”,kuin vaan tässä huijauksessa,nimeltä korona.

    jostain olen ollut lukevinani,että nyt viimeisen parin kuukauden aikana,on rokotekuolemia tullut jo enemmän,kuin edellisenä vuosikymmenenä yhteensä

    Tykkää

  • Juuri noista syistä olen nostanut haittavaikutusilmoituksista kertovissa jutuissa esiin sitä, että nyt näkyvät vasta lyhyen aikavälin haitat, keskipitkän ja pitkän aikavälin haitoista ei ole tietoa.

   Saatamme nähdä tulevaisuudessa neurodegenetatiivisten ja immuunisairauksien boomin. Todennäköisesti myös aivan uudnelaisten oireyhtymien kirjoa.

   Tykkää

  • niinpä,mutta vain ”koronaan”kuolleet merkitsee mitään…tänään otsikoissa 29v perusterve menehtyi koronaan…ja kuinkahan monta on menehtynyt piikkiin perusterveitä,ei mitään kerrota niistä.mutta poikkeuksista tehdään sääntö koronassa,jos kuolee,tai vaikeempia oireita tulee.ihan törkeetä toimintaa medioilta,eikä tee tee tätä vahingossa,ihan tarkoituksellista toimintaa.

   kuten vaikka navalny ”uutisointi”,kun hänen omat kertomuksensa tilastaan uutisoidaan totuutena,ilman mitään epäilystä,että voisi hiukan valehdella,tai liiotella.ja melkein päiväkirjamaisesti kerrotaan hänestä ylellä jatkuvasti,mutta vaikka assange,jonka tilasta ihan yk:n kidutuksen vastainen erikoislähettiläs on lausuntoa antanut,niin ”objektiivinen” media täysin hiljaa.
   ylellä pitkää juttua taas navalnyista,jossa selvästi tarkoitus harhauttaa lukijoita,kun mainitaan anastasia vasiljeva,”venäjän lääkäriliiton puheenjohtaja”….todellisuudessa ”liitto”,on enemmänkin liittouma,ja jäseniä nuikasti…mutta annetaan ymmärtää ihan muuta…ja varmaan ihan ”vahingossa”,ei mitään tarkoituksenhakua takana…no,eipä tarvi pohtia ainakaan,mikä taho päättää ylen ”uutisoinnista”,ihan täyttä propagandaa suoltaa häpeämättömästi…toivottavasti vielä joskus joutuu porukat tilille tekosistaan

   Tykkää

 2. Surullista on katsella Suomen Kansan ”selkärangattomuutta” ollaan niin kuin lammaslauma, vanha sanonta kuvaa hyvin sen piintynyttä laumaviettiä elikkä, ”menee kaikki perätoukuria kaivoon niin kuin Paaston lampaat aikoinaan”.
  Tatuoinnit, lävistykset, homoilun normalisointi, ikärasismin lisääntyminen (vanhusten jättö yhteiskunnan kontolle, kun niistä ei ole enään materiaallista hyötyä), tämä kaikki ollaan omaksuttu viimme kymmen vuosien aikkana koska se on helppoa, kun näin tekee muutkin ja ollaan niin kiireisiä.
  Väitän että jos esim. edellä mainitut muutokset ajatusmaailmaansa olisi jokainen joutunut tekemään yksilönä ilman ulkoa tuputettua mallia ja ohjeistusta, niin vastaamme kävelisi viellä entinen moraaliltaan ja iholtaan puhtaampi kansalainen.
  Tätä laumaviettiä hyväksi käyttäen on luotu paniikin omainen hysteria jonka vallasta on melkein mahdoton paeta, vaan hakeudutaan piikitettäväksi uskossa pelastumiseen siltä kuvitelmalta jolla on aikaan saatu tämä psykoosi.
  Käyttäytyminen on kuin porotokalla joka hakee turvaa toisistansa tietäen, että tokasta ulos jääminen lisää vaaraa joutua hukan suuhun, mutta tässä piikityksessä se on toisin päin ja henkilökohtaisesti otan mieluimmin riskin kuolla tähän tautiin jos se on tullakseen ja tappaa, kuin vapaaehtoisesti lähden isomman riskin tielle piikitettäväksi joka voi tuoda pahempaakin kuin kuolema.

  Tykkää

  • Lueskelin juuri ystäväni lähettämästä linkistä keskusteluketjua, jossa keskustelijat kehittivät uusia versioita ajan henkeen vanhoista suosikeista kuten ”Anna Karanteenina”, ”Tuntematon potilas”, ”Hei, me ei lennetä” jne.

   Joukossa oli oivaltavia muunnoksia. Yleisvaikutelma on, että alkaa jo riittää.

   Tykkää

 3. Käytän järkeä :

  Maskit hankaloittavat hengittämistä , heikentävät immuunivastetta , ainakin kiinasta tuoduista on löytynyt raskasmetallijäämiä ja flatalaattia.
  Kuullostaa todella pahalle, muistan kun ehkä 10 vuotta sitten jossain R-Kioskin mainoslelukoiran kuonossa oli ’ehkä’ flatalaattia niin iltapäivälehdet kirkuivat asiasta monta viikkoa. Nyt maskeista löytyy samaa tavaraa mutta se ei ole ongelma ?

  Käsidesit kuivattavat kädet korpuksi ja suurimmaksi osaksi haisevat järjettömän pahalta. Onkohan tätäkään tutkittu, mitä haittaa on siitä että liuotat käsiäsi 5-10 x päivässä 70%+ alkoholiliuoksella ?
  Muutaman kerran käytin käsidesiä, ja totesin ettei koskaan enää, pesen vedellä ja saippualla kuten ennenkin.

  Koronarokotetta en tasan varmasti ota nykyisten tietojen valossa. Ainoa järkevä vaihtoehto olisi suomalainen nenäsumutteena annettava versio, koska se ilmeisesti antaisi sellaisen immuniteetin, että et voi enää sairastua etkä tartuttaa muita, kumma kun tämä rokote ei ole saanut rahoitusta, liian tehokas ? Sen sijaan jotain RNA kokeita piikitetään väestöön, käsittämätöntä epäpätevyyttä hallitukselta, lienee totta mitä Tuomas Malinen sanoo : Sanna Marin on ulkomailta ohjattu sätkynukke.

  Tykkää

  • ”Median kulutuksen vähentäminen pitää terveenä.”
   — pitäisikö alkaa vaatia varoituslappuja tv-, radio- ja lehtiuutisiin?

   Tykkää

   • Monella kaupallisellakin asemalla on tunnin välein ”uutiset”: Aika ajoi tästä ilmiöstä ohi jo vuosia sitten mutta nythän se on jo groteski. Mietin että ”valeuutinen” tuskin on yhtä vahingollinen ilmiö kuin ”uutinen”, ainakin takamatkaa ja kirittävää riittää. – – – Median tehtävä pitää alkuasukkaat rauhallisina? Tai jännittyneinä? Mutta jännittävintä tässä on että kahden toimittajan AM pystyy parempaan kuin puolen miljardin euron YLE.

    Liked by 1 henkilö

 4. ”Mutta jännittävintä tässä on että kahden toimittajan AM pystyy parempaan kuin puolen miljardin euron YLE.”

  Kiitos kiitoksista! Tämä ”ristiriita tuloksissa” voi johtua siitä, että lukijatyytyväisyys on meidän tulospalkkiomme, ja siitä, että kun Johanna ja minä maksamme itse alustan kustannukset, meillä ei ole kuuliaisuusvelkaa kellekään.

  Nuo ”uutiset”… muistuttavat minua jokunen vuosi sitten kirjoittamastani satiirista, jossa ilkamoin (silloin se oli vielä sitä) siitä, kuinka […] Armeijan pioneerit määrättiin asentamaan Helsingin rautatieaseman eteen ja muihin näkyviin paikkoihin kaikkiin Suomen kaupunkeihin valtavan kokoisia näyttöjä, joiden kautta lähetettiin jatkuvaa uutisvirtaa maailman kuolemanvakavista tapahtumista. Kriisitiedotteita luettiin vartin välein.[…] https://avoin.media/2021/02/05/kun-nauru-karkasi-%F0%9F%98%82/

  Maailma on Pahkasikaa.

  Tykkää

 5. ”Kahden toimittajan AM pystyy parempaan kuin puolen miljardin euron Yle ” voidaan pitää faktana journalismin näkökulmasta katsottuna.

  Poikkeus- tai sotatilanteessa kuten nyt puolen miljardin budjetilla syntyy kuitenkin niin tehokasta sotapropagandaa ettei kansan enemmistö edes huomaa että sotaa tai sotia käydään peitellysti tai avoimesti niin kansallisella kuin globaalillakin tasolla.

  Ilmaisjakeluna saatavat koronapiikit ovat vain kansan keskuudessa haluttua tavaraa, eivät eliitin. Ei kai eliitti niin tyhmä ole että jos piikki on esimerkin tai muodon vuoksi otettava , heitä varten on saatavilla placeborokotus. Rokotushan on sitä paitsi vapaaehtoinen ja eliitillle on olemassa oma rokotuspassikin. Koronarokotetutkimuksissa haittavaikutusluvut saatiin huomattavasti alemmas kun verrokkiryhmille annettiin suolaliuosrokote.

  Jos Suomen johdon tai eliitin koronarokotuksista tehtäisiin galluppi, todennäköisesti galuppiin vastanneista suuri enemmistö uskoisi poliitikkojen, translateraalisen komission ja THL :n jäsenten, presidentin ja tiettyjen muiden ryhmien ottavan ModeRNA-, Biontech-,Pfizer-, Astra zeneca koronapiikin. . Astra zeneca- nimeä halutaan nyt kai muuttaa ettei merkitys aukene ihan kaikelle maailmalle. -Astra ze neca =weapon that kills.

  Miten joku journalistisen etiikan lo.ppuiäkseen sisäistänyt toimittajakaan voisi saada tällaisen puolimiljardia maksaneen ajatussolmun aukaistua sinisilmäisten suomalaisten mielissä ja päissä?

  Aukeneeko solmu vielä silloinkaan kun vaalivilppi 2020 USA:ssa tulee koko maailman tietoon ja sosiaaliset mediat mykistyvät (blackout )aurinkomyrskyn vuoksi?

  Tykkää

 6. Meillä on päivät pitkät yksinäisiä coronasotaorpoja lapsia ja nuoria kärsimässä kidutusta, kun kodit on muutettu eristysselleiksi. Kovanaama – Maria se ei tunnu hätkäyttävän. Vankiruokaa joko on tai ei ole, ruoan puute heikentää entisestään psyykkistä jaksamista.

  Tykkää

 7. Maaseudun haja-asutusalueella asumisessa on puolensa. Omat koronasotaorponi kavereineen mahtuvat hyvin talon alueella leikkimään ja touhuamaan vaikka pitäisivät kymmenien metrien turvavälit keskenään.

  Tykkää

  • Miten minulla on mielikuva, että tuo tosiasiassa tunnetaan muistakin rokotteista (ml. Pandemrix)?

   Huvitti kun Fimea ilmoitti että veritulpat eivät johdu AstraZenecasta, sitten EMA ilmoitti että johtuvat, seuraavaksi WHO kaiketi ilmoittaa että mikään haitta ei johdu rokotteista, ainakaan koronarokotteista, ja että joka tapauksessa hyödyt ovat haittoja suuremmat.

   Idiotismi on uusiutuva luonnonvara, jota edustuksellisissa demokratioissa hyödynnetään enemmän kuin mitään muuta.

   Tykkää

 8. Se on taas metkaa seurattavaa tämä ihmisten tasavertaisuus.
  Mahtava mediameteli ”oppositiopolitikon” oireista.
  Ei sanaakaan pakkorokotettujen saamista haittavaikutuksista.

  Tykkää

   • ja rokotukset ei edes estä sairastumasta.michiganissa 246 rokotettua saanu koronan ja 3 heistä kuoli.
    paluuta normaaliin tuskin on tulossa,uuden normaalin ”helpotuksia” ehkä.davosin miljardööri kerho wef jo esittelee älymaskia

    Tykkää

   • 139 MTV 09.04. 00:30:15 MTV UUTISET Torstai

    Lasten pakkorokotukset ehkä tarpeen Pakolliset rokotukset voidaan nähdä tarpeellisiksi demokraattisissa yhteiskunnissa, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin linjaa. Tuomioistuin antoi tuomionsa tshekkiläisten perheiden tekemästä kanteesta, jossa haastettiin lasten pakollinen rokottaminen Tshekissä. Ihmisoikeustuomioistuimen mielestä Tshekin pakkorokotukset ovat lasten parhaaksi eivätkä riko Euroopan ihmisoikeussopimuksen takaamaa yksityiselämän suojaa.

    Tykkää

 9. Koronapiikeillä käydään modernia sotaa kansaa vastaan meilläkin. Terveydenhoitohenkilökunnasta suurin osa on jätetty meillä rokottamatta. Silti perinteinen sodankäynti näkyy yhä olevan olemassa, sillä koko ajan Natoakin on jo käynnistelty Venäjää vastaan Ukrainassa.

  Koronarokotukset voidaan jo edellisen videon perusteella luokitella rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan. Tarttuvatko globalistit lopulta kuitenkin perinteisempään sodankäyntiin, koska ihmiset muualla maailmassa vaikka ei meillä
  ovat heränneet tiedostamaan mistä nyt oikeastaan on kyse koko ihmiskunnan kannalta, elämästä vai kuolemasta?

  Koronaan liittyviä kansalaisaloitteita tehdään meillä ”pukkien” , kaalimaan vartijoiden puolelta?

  Tykkää

 10. Arvioin, että ainakin osa suomalaisesta pk-sektorista .. jonka varassa Suomen talous pääasiassa pyörii — on tajunnut että koronan varjolla käydään taloussotaa.

  Tykkää

 11. Englannin prinssi Philip, kuningattaren puoliso on kuollut. 99 vuotias prinssi joutui sairaalaan missä hän myöhemmin kuoli vain viikon sen jälkeen, kun hänet oli rokotettu. Asialla ei liene yhteyttä rokotuksiin, joiden turvallisuudesta on mediassa konsensus. Kokoomus Osmo Soininvaaran johdolla vaatii pakkorokotuksia ja Korona passeja myös Suomeen.

  Tykkää

 12. ”Epäiltyjä haittavaikutuksia koskevien tietojen ei pidä tulkita tarkoittavan sitä, että lääke tai vaikuttava aine aiheuttaa havaitun vaikutuksen tai että lääkettä tai vaikuttavaa ainetta ei ole turvallista käyttää. Lääkkeen hyödyistä ja haitoista voidaan tehdä pitäviä päätelmiä vasta, kun kaikki käytettävissä olevat tiedot ovat läpikäyneet perusteellisen tieteellisen arvioinnin.”

  Tällainen pikku yksityiskohta on unohtunut toimittajalta, ja on siirrytty suoraan raakadatasta päättelemään rokotteiden vaarallisuutta. Eihän tämä kardinaalivirhe vedä kuin vain kaiken pohjan näiltä hysteerisiltä kirjoituksilta.

  Tämähän on sama kuin alettaisiin seurata ihmisiä, jotka juovat vettä ja aina kun vettä juonut kuolee, voitaisiin olla aina vain varmempia että vedenjuonti aiheuttaa mitä erilaisimpia hirvittäviä kuolemia.

  Rokottaminen tai Buranan syöminen ei toki koskaan ole riskitöntä, mutta voin lohduttaa kaikkia Söyringin huikeista kirjoitelmista panikoituneita, että pahamaineisen AstraZenecan vaarallisuus ei vedä vertoja e-pillereille, tai etenkään millekään koronavariantille.

  Mutta ei sen niin väliä, sivuston mukaan täällä oltiinkin vasta etsimässä sitä totuutta, suunta vain on valitettavasti väärä.

  Tykkää

  • Artikkelista: ”Haittavaikutusseurantaa tehdään etsimällä tietokannoista tehtyjen haittavaikutusilmoitusten antamia] signaaleja, ja rokotteen hyödyistä ja haitoista voidaan tehdä päätelmiä vasta, kun kaikki käytettävissä olevat tiedot ovat läpikäyneet perusteellisen tieteellisen arvioinnin. Haittavaikutusilmoitusten tiedot käsitellään myös määräaikaisissa turvallisuuskatsauksissa, jossa käydään läpi kaikki valmisteesta kertyneet tiedot ja arvioidaan hyöty-haitta-tasapainoa määräajoin.

   Rokotteiden turvallisuusseuranta on jatkuvaa, ja turvallisuustietoa kertyy maailmanlaajuisesti esim. haittavaikutusilmoituksista, tutkimuksista ja julkaistusta kirjallisuudesta. Kertyvästä tiedosta etsitään signaaleja mahdollisista turvallisuusongelmista. Suomessa ilmoitetut haittavaikutukset ovat osa kansainvälistä turvallisuusseurantaa. Mikäli turvallisuusongelma tieteellisen arvioinnin jälkeen varmistuu, ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin tuotetietojen päivittämiseksi ja rokotteen turvallisen käytön ohjaamiseksi ”

   Tykkää

   • ”Epäiltyjä haittavaikutuksia koskevien tietojen ei pidä tulkita tarkoittavan sitä, että lääke tai vaikuttava aine aiheuttaa havaitun vaikutuksen tai että lääkettä tai vaikuttavaa ainetta ei ole turvallista käyttää. Lääkkeen hyödyistä ja haitoista voidaan tehdä pitäviä päätelmiä vasta, kun kaikki käytettävissä olevat tiedot ovat läpikäyneet perusteellisen tieteellisen arvioinnin.”

    Sinun pitää selvästi tankata tuota tekstiä paljon, jotta todella ymmärtäisit sen ja samalla sinulle valkenisi, millaisia satuja väännät tänne päivästä toiseen.

    Tykkää

   • Kertoohan se sen, että netistä kyllä hitaampikin löytää roskasivustoilta etsimiään satuja, kiihottuu niistä lisää, ja pitää niitä totena.

    Tykkää

 13. Monen nimimerkin totuuden soturilla taitaa pukata maaninen vaihe päälle, taistele viimeiseen asti laadukkailla argumenteilla ja luotettavilla lähteillä, kyllä tämän sivuston huuhaa kirjoittajat ja foliohattuiset lukijat pian kumartavat suurta ja mahtavaa yhtä ainutta totuutta 😂
  Koita välttää niitä vanhoja virheitä, eli maanisen vaiheen kliimaksissa älä sorru henkilöön käyvään solvaamiseen, pysy tiukasti faktoissa jotka sinulla on ilmeisesti hallussa.
  Toinen vaihtoehto on hakea lääkäriltä vähän vahvemmat ryynit jos nykyiset ei tunnu toimivan🤣
  Viihdearvosi on 5/5, siitä propsit👍

  Tykkää

  • kilojuntti kiittää ja kuittaa. En epäile että saisin yhtäkään teistä kulkutautipositiivisista salaliittofiileistä käännettyä yhtään mihinkään. Toivon lähinnä ettei joku joka ylenantiin ja iltapaskoihin kyllästyneenä pelmahda tänne ja ihan suoraan yhdy tähän putinisteille tuoksahtavaan salaliitto-onaniakuoroon, kuten voi käydä, kun tällä foorumilla ollaan niin liikuttavan yksimielisiä ja ylimielistä toisen äärilaidan erehtymättömässä totuudessa.

   Ihanko tosissasi muuten sinäkin uskot tuohon globalresearch.ca -siteen ja jakelet samassa viisaudessa neuvoja?

   Tykkää

   • Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.
    Tähän lähinnä uskon.
    Maailmaan mahtuu lähes yhtä monta mielipidettä kuin ihmistäkin , olisi painajainen herätä aamuun jossa kaikki olisivat kaikesta samaa mieltä.
    Jos otan foliohatun päästäni ja koitan asettua tänne eksyneen uuden lukijan tohveleihin ei kommenttisi kyllä hirveästi vakuuta, varsinkin kun loppua kohden niillä on tapana lähteä laukalle, asialinja vähenee ja solvaukset kasvaa.
    Jos koittaisit jäsennellä ajatuksiasi hieman pidemmälle ja kirjoittaisit artikkelin tämän(kin) sivuston ja kirjoittajien venäjän kytköksistä ja yleisestä harhaisuudesta, varmasti valtamediassa kirjoituksesi julkaistaisiin ja saisit ainakin yhden pelastettua eksymästä tänne syöpäisten ajatusten pariin.

    Tykkää

   • Onko siis kilojuntin mukaan USAn VAERS rokoteseurantajärjestelmä…joku roskasivustu…En ole tuota kuullut ennen missään…Viittaatko mahdollisesti siihen että about 90-99% niistä todellisista rokotehaitoista jää kumminkin ilmoittamatta….

    Tykkää

 14. Kiitän niin puolesta kuin vastaan -kommenteista.

  Kilohauli saa minun puolestani kertoilla mielipiteitään, heitellä tulkintoja ja olettamuksia minusta ja teksteistäni — niin kauan kuin jättää heittelemättä tulkintoja ja olettamuksia muista kommentoijista..

  Samaa toivon muiltakin kommentoijilta: ei henkilöönkäyntiä eikä vastaoffensiiveja. Sellainen ei edistä asiasta keskustelua.

  Tykkää

 15. Mitäs nyt kun Putinkin kehottaa ottamaan rokotteen?

  ” Vetoan kansalaisiin, ottakaa rokote, Putin pyytää.”

  ”Sputnik on hyvin samantyyppinen adenovirukseen pohjaava rokote kuin ovat Astra Zenecan ja Johnson & Johnsonin rokotteet, sekä Suomessa Itä-Suomen yliopistossa kehitteillä oleva rokote, Rämet kertoo.”

  Tykkää

 16. Riikka: Ottaa ken haluaa.

  Yle: Putin on diktaattori.

  kilohauli: Riikka on putinisti

  (pitkä väittely lyhyeksi tiivistettynä 🙂 )

  Tykkää

  • Pidätkö Putinin kehotusta oikeana vai vääränä?

   Pitäisi olla helppo vastata koska näistä rokotteista olisin ollut havaitsevinani voimakkaita mielipiteitä, samoin kuin ajatuksia Putinin erinomaisuudesta demokraattisena johtajana.

   Tykkää

   • Putinilla on sanan vapaus siinä kuin muillakin.
    Rokotteen suhteen jokainen päättäköön itse, ottaako vai ei.

    Tykkää

 17. Ei tämä kysymys käsittellyt ollenkaan Putinin sananvapautta.

  Kysymys oli, onko Putinin voimakas kehotus kansalaisille ottaa Astra Zeneca / Johnson & Johnson -tyyppinen koronarokote oikea tai väärä.

  Et ilmeisesti pysty tai peräti uskalla vastata kysymykseen kyllä/ei, ja tämä on hyvin paljastavaa.

  Tykkää

  • Kreml ei ole kertonut minkä valmistajan rokote Putteen tuikattiin, itäisen maan hirviöillä on myös kovivak joka on ns.perinteinen valmiste. Odotellaan kun kertovat, spekuloidaan sitten, ai niin nehän valehtelevat kumminkin 😂

   Tykkää

   • Mitäpä nyt kun ihmiset ryntäävät johtajansa neuvosta tykittämään kovivakin ohessa myös Astra Zeneca / Johnson & Johnson -tyyppistä Sputnikia suoniinsa?

    Ne kaikki karmeat verenkuvan muutokset ja sydämenpysähdykset joista Söyring on varoittanut, realisoituvat nyt, Putinin kehotuksesta.

    Putinin ympäripyöreä kehotus rokotteesta on hyvää johtamista?

    Tykkää

   • ”Jokainen päättäköön itse” – vau. Ihanko Söyringin lupa vaaditaan tuohon, että saa itse päättää. Tällainen itsensä toteuttava itsestäänselvyys ei ole vastaus mihinkään kysymykseen, se on epätoivoinen väistö.

    Kärsit kognitiivisesta dissonanssista, koska et pysty vastaamaan kysymykseen. Tekikö Putin oikein vai väärin kehottaessaan kansalaisiaan rokottautumaan koronaa vastaan.

    Joko Putin teki oikein kehottaessaan kansalaisiaan rokottautumaan koronaa vastaan, jolloin koronarokotteiden hyödyt voittavat haitat mennen tullen.

    Tai erehtymätön johtaja Putin teki karmean virheen kehottaessaan kansalaisiaan rokottautumaan koronaa vastaan, jolloin kaikki hirveät sivuvaikutukset, joista olet useassa kirjoituksessa vaahdonnut, iskevät koekaniineiksi joutuvaan Venäjän kansaan hirmuisin seurauksin.

    Olet nyt aivan solmussa etkä osaakaan ottaa vastuuta, eli kantaa, asioihin, joista kirjoitat tulikivenkatkuisia mielipiteitä, kun asiat alkavatkin riidellä keskenään.

    Tykkää

 18. Minun lupani? Rokotteen ottamiseen tai ottamatta jättämiseen ei tarvita minun lupaani, hyväksyntääni eikä siunaustani, eikä sellaista johtopäätöstä moni vetäisikään siitä, kun sanon ”Rokotteen suhteen jokainen päättäköön itse, ottaako vai ei.”

  Tekikö Putin oikein? Teki, jos rokotteiden hyödyt ovat haittoja suuremmat — niiden osalta, jotka ovat päättäneet kohdallaan riskeerata ottamalla rokotteen..
  Tekikö Putin väärin? Teki, jos haitat ovat hyötyjä suuremmat — niiden osalta, jotka ovat päättäneet kohdallaan riskeerata ottamalla rokotteen.
  Tekikö Putin oikein vai väärin? Teki väärin, jos tietää haittojen olevan hyötyjä suuremmat tai jos ei tiedä, mutta kehottelee muita ottamaan omalla kohdallaan riskin. Teki oikein, jos on sataprosenttisen varma, että kellekään ei tule rokotteesta haittoja.
  Teki väärin, jos ei anna jokaisen päättää omalta kohdaltaan, ottaako riskin rokotehaitasta/tartunnasta.

  Vastaako lääkeyhtiö siitä, että päätän olla ottamatta koronapiikkiä koska heidän tutkimusasiakirjoissaan, pakkausselosteissa ja vastaavissa kerrotaan tähän mennessä tiedossa olevista haitoista?

  Ei, minä vastaan omasta päätöksestäni.

  Onko se oikein vai väärin?

  Vastaako lääkeyhtiö aIheuttamistaan rokotehaitoista? Ei, lääkeyhtiöt on vapautettu haittavaikutusvastuusta.

  Onko se oikein vai väärin?

  Tykkää

  • Vastaus tyydyttää, kiitos.

   Toisin sanoen, tai ymmärsin niin, että et tiedä itsekään, vaikka kuitenkin kirjoitat hyvin koronarokotevastaisia kirjoituksia, jonka pohjalta vastauksesi olisi pitänyt olla hyvin selvä: Putin teki virheen kehottaessaan rokottautumaan.

   Onko vahvojen mielipteiden kirjoitteleminen rokotteista järkevää, jos kirjoittaja ei sitten kuitenkaan tiedä voittavatko hyödyt haittoja.

   P.S. Voin spoilata, että hyödyt voittavat parhaan nykytiedon valossa murskavoitolla haitat.

   Tykkää

 19. Rokotehaitoista kirjoittaminen ei ole rokotevastaisuutta, se on ihan tavallista toimitustyötä.

  Tosin en ole vaivautunut kirjoittamaan väitetyistä hyödyistä, koska koronatukia saavat mediat ovat yltäkylläisesti valistaneet siitä puolesta. Pikemminkin paikkailen k-tukimedian uutisoinnin aukkoja.

  Luotan (tietopohjalta) siihen, että vapaamedian lukijakunta lukee paljon ja laajalti muualtakin

  ——-

  Paras nykytieto on alle puolen vuoden ajalta koottua vajavaista dataa. En osta. Minulla saattaa olla lopullinen mielipide hyödyistä ja haitoista siinä 25-30 vuoden päästä, kun mahdolliset periytyvät, geneettiset haitat alkavat näkyä.

  Tykkää

 20. Vai että geneettiset haitat, nyt kipin kapin lukemaan niin täysin turhat pelot katoavat.

  https://www.duodecimlehti.fi/duo15608

  ”RNA-rokote ei voi integroitua genomiin, mikä vähentää huolta geneettisistä muutoksista verrattuna DNA-rokotteisiin”

  Pelkoja ei tyhjästä kannata kehitellä kun ihmiset muuttuvat hysteerisiksi jo 1:100000 veritulppamahdollisuudestakin. Se kertoo lukujen täydellisestä ymmärtämättömyydestä ihmislaumassa. Otan astra zenecan jos sellaista tarjotaan, mieluummin pfizerin toki. Molempia suvussa viljalti, eikä yhtäkään ongelmaa olkapääsärkyä lukuunottamatta.

  Ja mitä tulee datan lukemiseesi, on se aivan hakoteilla. Kun haittaepäilyjä rekisteröidään, niin aivan samalla tavalla määrät ja karmeat kuolemat kasvaisivat aina vain voimakkaammin tässä rekisterissä mitä suurempi määrä vaikka rokotteita ihmisille annettaisiin ja mitä pitemmälle aika kuluisi ja näitä ”rokotettuja” vastaavasti tällä rekisterillä seurattaisiin. Rokote voisi olla vaikka suolaliuospiikki ja näin kävisi . Kun et näytä ymmärtävän miksi näin on, niin teet fataalin virheen datan tulkinnassa ja karhunpalveluksen lukijoillesi näillä Jensen aiheutti sydämenpysähdyksiä -turauksillasi.

  Kuten sanottua, totuutta olette vasta etsimässä, mutta valitettavasti collateral damage on sen mukaista.

  Tykkää

 21. Laitoin mukaan Statistan luvut jaetuista rokoteannoksista per maa (+ linkki), jotta ilmoitettujen haittavaikutusten lukemia voi verrata jaettuihin annoksiin. Et ehkä huomannut sitä isoa kuvaa artikkelissa.

  Tykkää

 22. Nimimerkki Janne ”Läski” Riiheloinen, kommenttisi oli odottamassa hyväksyntää linkkimäärän takia.
  Hyväksyin kommenttisi manuaalisesti.

  —–

  Muistutan taas kommentoijia: jätetään antamatta leimoja ja nimiä kanssakommentoijille.

  Vihaisesti saa puhua. Ilman leimakoristuksia ja henkilöönkäyntiä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s