Australia varannut 14 koronapiikkiä jokaiselle aussille

Australian ihmisoikeustilanne on huonontunut nopeasti. Joka puolella on jyrkät sulkutilat voimassa, ja pakkorokotuksia ajetaan voimakkaasti. Australialaisten karanteeneja seurataan pakollisen puhelinsovelluksen kanssa. Poliisi voi lähettää kyselyn olinpaikasta, vastausaikaa on 15 minuutia. Australian armeija on aloittanut alkuperäisväestön pakkosiirrot eristysleireille.

Viimeisin tieto entisen demokratian tilanteesta kuultiin Teksasissa järjestetyssä Covid-19 -kokouksessa. Amerikkalainen kardiologi, tri Peter McCullough kertoi kokousväelle Australian hallituksen varanneen 14 koronapiikkiä jokaiselle australialaiselle.

KUVAKAAPPAUS 26.11.2021 klo 07:08, video aukeaa linkistä

McCullough kertoi saaneensa tiedon hallituksen rokoteostoksista australialaisesta tv-ohjelmasta. ”Se on seitsemän vuotta, seitsemän vuotta piikityksiä puolen vuoden välein.”

Rokotehaittailmoitusten määrä on jo nyt ennätyskorkealla Australiassa. Jääkö kukaan henkiin 14 piikin jälkeen?

Aiheeseen liittyy:

Auts! Korruptiotutkinta pudottaa poliitikkoja Australiassa

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan

10 comments

 1. Sairasta on tää mitä maailmassa tapahtuu.
  Jo vuosia sitten tiesin että maailma menee täysin sairaaksi kun huomasi että vasemmisto on kaapannut koko median.
  En olisi silti ihan tämmöseen uskonut. Ja vasemmistohan ei niille globalisteille ja maailmanhallitusta hamuaville ole kuin hyödyllisiä idiootteja.
  Luulisi tyhmemmänkin heräävän kun joku YLE kertoo että meidän kynttilän polttaminen on syynä ilmastonmuutokseen, ja sen takia 100-vuoden päästä on Suomessa hirmumyrskyjä.

  Liked by 1 henkilö

  • eipä kuulu woke porukoilta mitään,kun australian voisi ajatella toimivan rasistisesti,valkoinen herras rotu leirittää tummaa alkuperäiskansaa.no,se woke väki huolestuu mistä käsketään,tai ohjaillaan.kuten rittenhouse yritettiin näyttää medioissa mustien tappajana,valkoisen ylivallan kannattajana.tai jouluparaatiin ajaneesta kerrotaan vain,että oli tietyn ikäinen mies…mutta nyt kun musta lenkkeilijä tapettiin,niin kyllä kerrottiin,että valkoiset miehet tappoivat.

   pitäis kyllä porukoiden ymmärtää myös,,,,nyt kun ovat kuunnelleet,ja totelleet asiantuntijoita,ja poliitikkoja,ja muita luota tieteeseen hokijoita,että ne kaikki on täysin epäonnistuneet KAIKISSA toimissaan,koska virus ei mihinkään ole kadonnut,ja ennätys tartuntoja vaan tulee kaikkialta,jossa paljon piikitetty…en tiedä,jos vie auton korjaamolle,eikä vaan tule kuntoon.ja korjaaja syyttelis siitä muita autoilijoita,niiin ehkä siinä tää aivopesty kansanosa ymmärtäisi epäillä jotain,nyt ne nielee kaiken jatkuvasti.
   nyt taas ravintola ja muita rajoituksia ajetaan,vaikka kaikkien pitäisi tietää,että kuolleet ja teholla olevat pääasiassa vanhoja heikkoja,jotka tuskin moisissa paikoissa käyvät,mutta niitä rajoituksia käytetään vain painostuksen vuoksi,ei minkään muun,no,ehkä oman epäonnistumisen piiloittamiseen,ja muiden syyllistämiseen

   Tykkää

   • ja lisätään vielä,että painostetaan siis ihmiset mukaan täydellisen valvonnan ja hallinnan mahdollistavan passin piiriin

    Tykkää

   • Jaa jaa, mutta Rittenhousehan on ihan eri asia 😀 Rittenhouse tappoi kaksi VALKOISTA miestä ja haavoitti kolmatta VALKOISTA miestä, jotka kävivät hänen päälleen. Kyseisista VALKOISISTA miehistä 1 oli tuomittu pedofiili ja 2 muuten vaan rikollista.

    Pedofiliasta ja rikollisuudesta voisi herua intersektionaalinen feminismi -säälipisteitä mutta VALKOISUUS ja MIESSUKUPUOLI pyyhkii ne pisteet pois.

    Tykkää

   • Ihmettelen suuresti ihmisten typeryyttä korona hössötyksessä.
    Kaikki tilastot on VIELÄ ihmisten saatavilla, ja silti virallisia tilastojakin pidetään jonain foliohattuteoriana.
    Niitä tilastoja toki vääristellään jo nyt, esim HS jatkuvasti selittää kuinka paljon on tartuntoja enemmän rokottamattomilla kuin piikin saaneilla, mutta eivät mainitse että rokottamattomiksi lasketaan monessa tapauksessa 2 rokotusta saaneet ja että ”täysin rokotettuja” lieviä oireita omaavia ei edes testata (epäluotettavalla PCR testillä), ja että suurin osa 80-90% on koko ajan sairastanut taudin lievänä oli piikitetty tai ei.
    Itse ollut juuri 2 viikkoa kipeenä, eihän se kivaa ole mutta en ole ketään vaarantanut vaan ollut ihan yksin 4 seinän sisällä, ihan sama onko influenssa korona tai mikä tahansa.
    Mikko Kärnä voi nyt mennä paniikkiin ja vaatia taas keskitysleirejä.

    Tykkää

  • VKK:n Ilkka Tiainen aka Ike Novikoff haastateltavana australialaisella Reignite Democracy Australia -kanavalla, suomenkielinen tekstitys. Vapaakenttä hoitaa tiedottamisen kun koronatukimedia ei sitä tee 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s