Australia suistumassa diktatuuriin

”Koska rakastan Australiaa, on minun kerrottava maailmalle, mitä Australiassa tapahtuu. Ei ole liioiteltua sanoa, että olemme matkalla kohti diktatuuria. Ihmiset, jotka eivät ole samaa mieltä hallituksen kanssa, ovat kuin susien ahdistamia lampaita. Mielenilmauksiin osallistuvia ammutaan. Poliisit tulevat kolkuttamaan ovellesi. Työnantajat käskevät ottamaan rokotteen tai irtisanoutumaan — tai sinut irtisanotaan.”

Näin aloittaa puheensa pastori Steve Cioccolanti. Katsoin parhaaksi ottaa talteen tekstilyhennelmänä ja kuvakaappauksina Cioccolantin puheen ennenkuin BigTechin disconnecting people -väki sensuroi tallenteen.

Olkaa hyvä:

”Et saa äänestää, jos olet rokottamaton.”

Rokottamattomat parlamentin jäsenet Victorian osavaltiossa eivät saa äänestää, eivät edes etänä. He eivät saa osallistua parlamentaariseen työskentelyyn. ”Tämä on ensimmäinen kerta maailman historiassa, demokratioiden historiassa, jolloin kansanedustajat eivät saa edustaa kansaa, koska he ovat osa kansan eriävää mielipidettä.”

”Ei piikkia, ei työtä.”

Rokottamattomat henkilöt eivät saa työskennellä. Heidän täytyy erota tai tulla irtisanotuiksi. Jos ei alistu, saa sakot. Yksilö voi saada 21 000 dollarin sakot, yrityksille ja kirkoille sakko on 110 000 dollaria.

”Et voi käydä ostoksilla, jos olet rokottamaton.”

Rokottamattomat eivät saa käydä ostoksilla, syödä ulkona tai leikkauttaa hiuksiaan. ”Säännöt muuttuvat koko ajan tiukemmiksi. […] sinua keitetään hiljaisella tulella. On jo ilmoitettu, että jos olet rokottamaton, sinulla ei enää ole pääsyä peruspalveluihin vuoteen 2023 asti. […] Sakko on tässäkin 110 000 dollaria yritykselle ja yksilölle 21 000 dollaria, joka ei alistu.”

”Ihmiset ovat nyt, täsmälleen määritelmän mukaan, orjia. Orja on joku, joka tarvitsee luvan syömiseen, työssä käyntiin, jumalanpalveluksiin osallistumiseen, matkustamiseen, ostosten tekemiseen, hiusten leikkauttamiseen, ravintolakäynteihin ja liikuntaan.”

”Kyse ei ole viruksesta. Kyse on hallituksen halusta täydelliseen kontrolliin ihmisten yli.”
”Rokotettuja jäljitetään ja seurataan digitaalisesti.”

Ota rokote, sillähän siitä pääsee? Ei aivan. Rokotettuja jäljitetään digitalisesti. Jäljityksessä käytetään QR-koodia (jollainen koronapassissa on). Kaikki yritykset valjastetaan mukaan digitaaliseen jäljitys- ja seurantaohjelmaan. Yritysten ja asiakkaiden toimintaa seurataan elektronisesti, ja tiedot rekisteröidään. Asiakkaiden tulee ”kirjautua sisään kaikkialla, missä he käyvät, käyttäen Victorian osavaltion palvelusovellusta riippumatta siitä, kuinka kauan henkilö viettää tilassa tai paikassa.”

”Check-in” piste

”Jokaisen on käytettävä QR-koodia tehdessään ostoksia.”

”Jos olet rokotettu, sinun on käytettävä QR-koodia joka kerran tehdessäsi ostoksen.” Kaikki käyttämäsi raha ja tekeminen jäljitetään ja raportoidaan automaattisesti. Koronatoimilla perustellun koronapassin avulla kuljetaan kohti digitaalista identiteetti-järjestelmää. Kohti totalitarista kontrollia.

”Kaikki tänä johtaa digitaalisen identiteetin järjestelmään.”

”Kaikki täällä [Australiassa] eivät usko tähän. Se on hieman kuin aikoinaan Saksassa. He eivät uskoneet fasismiin, he eivät uskoneet natsismiin. He eivät uskoneet natsien aikovan murhata toisessa maailmansodassa 75 miljoonaa ihmistä. […] He eivät uskoneet siihen, he eivät voineet ymmärtää sitä. Ihmiset menivät olympialaisiin, kun Hitler pisti esityksen pystyyn, ja kun katsot dokumenttifilmejä toisesta maailmansodasta, hyvin usein ihmiset niissä sanovat olleensa yllättyneitä siitä, mitä Adolf Hitler teki.”

”Joten ihmiset täällä eivät usko, että nämä [”koronatoimet”] voisivat mennä tämän pidemmälle. Mutta jos epäilet, että päämäärä ei olisi poliittinen kontrolli, ja kyse olisi pelkästään kansanterveydestä niin tiistaina 26. lokakuuta 2021 Victorian osavaltion pääministeri Daniel Andrews jätti lakiesityksen, joka antaa hänelle pysyvät hätätilavaltuudet.”

”Se kuulostaa elokuvalle, kuten Tähtien sota, jossa keisari saa hätätilavaltuudet, mutta tämä ei ole dystopiaa kuvaavan elokuvan käsikirjoitus. Tämä on todellisuutta.”

”Daniel Andrews — jos tämä laki menee läpi — voi niin halutessaan julistaa sulkutiloja (lockdowns), sakottaa ihmisiä ja määrätä ihmisiä vangittaviksi poliittisesta toisinajattelusta, poliittisesta vastarinnasta — halunsa mukaan.”

— Normaalisti lakiesitys odottaisi debattia ja käsittelyä Sydneyn parlamentissa ainakin kuukauden, mutta kaksi päivää myöhemmin, 28. lokakuuta 2021 se hyväksyttiin alahuoneessa. Se, miten tämä onnistui… muistattehan ensimmäisen mainitsemani premissin, rokottamattomat kansanedustajat eivät saa osallistua parlamentaariseen työskentelyyn, edes diditaalisesti vaikka meillä on internet– Jos internet suljetaan vaihtoehtona ulos ”terveyssyistä”, suljetaan ulos vaaleilla valitut edustajat — vaikka voitaisiin sanoa: ”Teillä on oikeus edustaa valitsijoitanne, joten painakaa vaan nappia ja äänestäkää etänä”. Mutta ei: hallitus varmisti, että jokainen rokottamaton ja jokainen kansanedustaja, joka on eri mieltä hallituksen politiikasta, ei saa äänestää.

Hallitus varmisti, että hallitus saa läpi ”pysyvän hätätilan” viemällä oppositiolta äänioikeuden

”Sakot ovat naurettavia. Niitä sovelletaan myös lapsiin.”

Myös lapsia voidaan sakottaa. ”Jos henkilö ei käytä maskia, sakko alle 15-vuotiaille on nyt 181,74 dollaria […] 15-18 vuotiaille sakko maskittomuudesta on 726,46 dollaria […] Mitä tällä on tekemistä terveyden kanssa?”

”Kirkoista ja yrityksistä halutaan osa hallituksen valvontajärjestelmää.”

Kirkoista ja yrityksistä rakennetaan osia hallituksen seurantajärjestelmään. Kirkkoja ja yrityksiä rohkaistaan ottamaan tiloihinsa ”koronaluotseiksi” kutsuttaja ilmiantajia raportoimaan koronatoimi-rikkomuksista. Yhteisöjen jäsenet voivat tehdä huoli-ilmoituksia poliisille.

Tätä on vaikea ymmärtää, koska ”jokainen poliisi, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, jonka kanssa olen puhunut tai jonka tunnen, on jo ennestään ylityöllistetty. Kun ilmoitat murrosta tai vastaavasta, he tulevat tunnin päästä tai eivät tule ollenkaan […] mutta nyt ollaan perustamassa ilmiantolinjaa, jotta ihmiset voivat kannella toisistaan. Mitä se kertoo sinulle? Jos tiedät jotain historiasta, niin se kuulostaa fasismille.”

— Yllä kerrottu ei kuitenkaan ole pahinta kaikesta. Siinä, että poliitikot haluavat valtaa ja useimmat poliitikot haluavat valtaa loputtomasti, ei siinä ole mitään yllättävää. Mikä on yllättävää — minulle, joka asun täällä ja katson tätä kaikkea — on se, kuinka halukkaasti keskiverto-australialainen alistuu tähän kaikkeen, näihin hirmuhallinnon otteisiin, ja kärsii pois vapautensa ja oikeutensa.

”Keskiverto-australialainen alistuu hirmuhallintoon.”

”Inhottaa sanoa tämä, mutta australialaisilla on taipumus olla sinisilmäisiä, ja moni ei usko, että mitään ylireagointia on meneillään. Moni on kuin lammas valmiina teuraalle. He eivät ymmärrä tyrannian historiaa.”

”Jos olet kristitty, sinun täytyy tietää, että hallitus ristiinnaulitsi herramme Jeesuksen. Hallitus pyhitti, oikeutti orjuuden. Hallitus aloitti Irakin sodan — valeelle rakentaen. Hallitus aloitti Afganistanin sodan — valeelle rakentaen.”

”En ole hallituksen vastainen, koska raamattu kertoo minulle, että Jumala asetti tietyt ihmiset edustamaan meitä meidän eduksemme. Mutta kun he eivät sitä tee, eivät toimi eduksemme, meidän täytyy olla epäileväisiä, kyseenalaistaa lisävallan antaminen hallitukselle.”

”Minä uskon, että hallituksilla ei pitäisi olla valtaa yli niiden rajojen, jotka perustuslaki, englantilainen ja amerikkalainen Bill of Rights -oikeuksien julistus asettavat. Kannatan korruptoituneiden poliitikkojen saattamista vastuuseeen, ja niiden, jotka valehtelivat meille.”

On kokonainen lista valeita, joita poliitikot meille esittivät. He sanoivat, ettei rokotepassia koskaan määrättäisi pakolliseksi. Se oli vale, rokotepassi on tulossa.

He sanoivat, että rokotepakkoa ei tule. Se oli vale, rokotepakko on jo täällä. Se on täällä jäädäkseen.

He sanoivat, että sulkutila kestäisi 7 vuorokautta. Se oli vale. Siitä tulikin 77 vuorokautta.

Ja kun poliitikot sanoivat, että sulkutilaa helpotetaan, sekään ei ollut totta. Siitä tuli ulossulkeminen.

Sulkutilan helpottaminen ei tuonut luvattua vapautta, ei avannut yhteiskuntaa. Siitä tuli ulossulkeminen. He sanoivat, että 80% rokotekattavuus tuplapiikityksissä antaisi meille vapauden. Meille jokaiselle.

Se on vale.

— Steve Cioccolanti

— Kohta ilmoitetaan kolmannesta piikistä, jolla ”voit ostaa” oman vapautesi. Eivätkä he siihen lopeta. Koska tämä on tyrannian historia. Pian, jollet ota piikkejä kuukausittain, lupasi elää peruutetaan. Et pääse enää pankkitilillesi tai kiinteistöomistuksiisi. Aina tällainen on tuntunut kaukaa haetulta; fasismi ja diktatuurit tuntuvat aina kaukaisille asioille kunnes elät sellaisessa.

Kommentti

Kauheaa! Onneksi ei koske Suomea!, ajattelee ehkä moni.

Väärin. Iltalehden artikkelin ”Käänne: STM selvittää pakkorokotusten mahdollisuutta useille eri ryhmille” mukaan Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) selvittää parhaillaan ”rokotevelvollisuuden mahdollisuutta” niin sote-alan sisällä kuin ulkopuolellakin. Rokotepakko koskisi ”joitain tarkasti rajattuja henkilöstöryhmiä”, jotka velvoitettaisiin määräaikaisesti koronarokotteen ottamiseen.

Mitä h**vettiä tarkoittaa määräaikainen tässä yhteydessä? Kun olet ottanut koronapiikin, se on — haittoineen — sisälläsi ja pysyy.

”Rokoteselvittelyn lisäksi STM valmistautuu esittämään tartuntatautilain määräaikaisten pykälien jatkamista pitkälle ensi kevääseen” koska rajoituksia halutaan jatkaa. Halutaan.

STM:n kansliapäällikkö Kirsti Varhila kertoo, että ”jos kyse on pelkästään pykälien jatkamisesta, esitys saadaan todennäköisesti eduskuntaan jo marras-joulukuun vaihteessa. […] Mikäli pykäliä halutaan muuttaa tai laajentaa, esitys menee eduskuntaan todennäköisesti alkuvuodesta”, ”toivottavasti jo alkuvuodesta 2022.” ”STM valmistautuu esittämään mahdollisesti myös sitä, että toimijat voisivat kysyä koronapassia myös silloin, kun toimintaan ei kohdistu rajoituksia.”

Niin sanotun koronapassin käyttöä halutaan siten laajentaa ja pitkittää — vaikka STM:n omien määritelmien mukaan mitään pandemiaa ei edes ole ollut.

Europarlamentissa joukko meppejä on pitänyt useampia tiedotustilaisuuksia medialle kertoen mm. että (rokottamattomilta) europarlamentaarikoilta halutaan estää parlamentaarinen työ, kansan edustaminen, asettamalla ehdoksi rokotuspassi.

Joutuu kysymään, mitä hyötyä rokotuskattavuuden nostamisesta on, kun koronarokote ei estä saamasta tartuntaa, tartuttamasta muita tai joutumasta sairaalaan.

PÄIVITYS 11.11.2021 klo 06:48

Romanian MEP Christian Terhes kertoo haastattelussa, että rokottamattomilta mepeiltä on nyt evätty pääsy europarlamenttiin.

Twitter

Saksan rokotuspassia vastustava MEP Christine Anderson sanoo Steve Bannonille antamassaan haastattelussa rokotettujen olevan väärässä kuvitellessaan olevansa turvassa mielivallalta; mitä tahansa rokottamattomille tehdään nyt, tullaan tekemään myös rokotetuille jos ihmiset nyt alistuvat. Tekosyitä löytyy aina.

Twitter

Rokotuspassit ovat olleet EU:n suunnitelmissa jo vuosia. Rokotelobby WHO antoi taannoin neuvoja hallituksille globaalien rokotepassien käyttöön oton yksityiskohtien suhteen.

Aiheeseen liittyy:

SOS! Australian ihmisoikeustilanne heikkenee

Rokotuspassi+pankkikortti=Digitaalinen identiteetti eli yhteiskunnan jäsenyys vain k-rokotetuille

Avaako vai sulkeeko terveyspassi yhteiskunnan?

Luvanvaraiset ja ehdolliset perusoikeudet (koronapassi revisited)

Globaali henkilötunnus-suunnitelma on hanke, ei salaliittoteoria

Pandemia propagandaoperaationa

Auts! Korruptiotutkinta pudottaa poliitikkoja Australiassa

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan

Artikkelikuva via Ossi Tiihonen Twitter: objektiivinen, monipuolinen ja moniääninen, informatiivinen vastuullinen journalismi yhdessä kuvassa

16 comments

 1. Näinhän se Hannah Arendt totesi jo 1950-luvulla: Kun natsismi nousee uudestaan se ei tapahdu ruskeisiin pukuihin pukeutumalla. Natsismi on tässä ymmärrettävä laajana käsitteenä, mielentilana, massapsykoosina siten kun esimerkiksi kliinisen psykologian professori Mattias Desmet sen on kuvannut. Juutalaiset olivat sen aikakauden syntipukkeja, nyt heitä ovat kaikki jotka vastustavat hallitusten vallankaappausta.

  Mutta tuskinpa Hannah Arendtkaan olisi arvannut, että uudet maailman valtijat tulevat valkotakeissa, vai arvasiko ? Eräät fiksummat lääkärit ovat jo oivaltaneet, että lääkärikunnan luottamuksen palauttaminen tulee kestämään vuosikymmeniä. Sillä vaikka rajoituksia ajavat poliitikot, toiminta on mahdollista ainoastaan koska lääkärikunta on joko hiljaa tai pauhaa mukana.

  Rokotepassia vastustavat EU-parlamentaarikot on viime tietojen mukaan jo estetty pääsemästä parlamenttiin. Näin luodaan yksimielisyys joka on yhtä saumaton kuin Saksassa 30-luvulla. Uudet fyyrerit juhlivat.

  Liekö ensimmäinen kerta historiassa kun köyhyydestä on kansalle etua. Afrikka on selvinnyt tästä hulluudesta lähes naarmuitta, ellei se joutuisi kärsimään kaupalle ja turismille aiheutuvista seuraukista jotka pahentavat ravitsemustilannetta.

  Tykkää

 2. Missä ne kaikki kauppapakotteet ja siviilien terroripommitukset viipyvät? ”Länsiliittouman” on ryhdistyttävä! Viimetietojen mukaan ”Australian regiimi” tavoittelee ydinsukellusveneitä. Haluammeko uuden Pohjois-Korean? /s

  Liked by 1 henkilö

 3. Jonkinlainen coup d’etat, vallankaappaus, on meneillään. Ajatellaanko, että ”demokratialla” ei pystytä enää vastaamaan Kiinan haasteeseen, kansa on yhdenmukaistettava ja tehtävä kuuliaiseksi vallanpitäjien alamaiseksi. Vai onko Australia otettu globaalin agendan kärkihankkeeksi, mene ja tiedä. Vaarallisinta tässä on meille tämä tietojen pimittäminen; Venäjästä jaksetaan jankuttaa, ilmeisesti siksi, että vie huomion pois siitä, mitä ympärillämme tapahtuu. Näyttää, että maailma on päätynyt sosiopaattien ja näiden hengenheimolaisten käsiin..

  Liked by 1 henkilö

 4. Pakkorokotukset sakkojen ja työpaikan menettämisen uhalla pilotoitiin Italiassa, Ranskassa ja Australiassa. Suomeen tulossa sama pakkomalli. Median kautta on koko koronakampanjan aikana vaikutettu kansaan lausunnoilla, joissa rauhoitellaan kuinka ei meillä täällä Suomessa ole passille tarvetta jne. Lausuntoja on käännelty päinvastaiseksi totuudeksi muutamien viikkojen päästä.

  Jos median kautta kerrottaisiin koronakampanjan lopputavoite; Australian malli, kansa hermostuisi, tajuaisi ettei Suomella ole mitään sanomista omaan terveyspolitiikkaansa ja rokotteet ei ehkä menisi kaupaksi. Tässä strategiassa käytetään mediaa hyvin tehokkasti aivopesuun. Uskottavaa tämä viestintäkampanja tosin ei enää ole ollut pitkään aikaan.

  Petos jonka Pfizer teki 2020 Covid-rokotetutkimuksessa (vakavia haittoja ei ollut mahdollista ilmoittaa) on myös erikoisella tavalla tabu mediassamme.

  Liked by 1 henkilö

  • Levikintarkastus vastaa osaan kysymyksistä https://mediaauditfinland.fi/tilastot/

   Levikki on tippunut lähes kaikilta (btw Hesari on mukana vuoden 2019 tilastossa mutta ei 2020), koronatuki valtiolta tuli tarpeeseen. Ehkä ensi vuonnakin saa, kun kuuliaisesti kirjoittaa?

   —-
   On ollut kiinnostavaa seurattavaa se, kuinka joillakin mediatodellisuus hallitsee ajattelua vaikka se poikkeaa heidän reaalimaailmastaan.

   —-
   Hermostuisivatko kaikki? Tunnet varmaan sinäkin ihmisiä, jotka kulkevat läpi elämänsä hokien ”kyllä ne siellä eduskunnassa tietää”, ”kyllä ne asiantuntijat tietää” ymv.

   Tykkää

 5. Tulevaan World wide rally for freedom 5.0 tapahtumaan Australialla on selvä enemmistö edustus. Lukuisia kaupunkeja ilmoittautunut mielenosoitukseen enkä yhtään ihmettele. Näistä ei valtamedia tule pihahtamaan varmasti sanaakaan (taas). Huolimatta siitä, että antiviraalisia covidlääkkeitä jo on olemassa ja tiedepodcasteja aiheesta on lukuisia, osalle kansasta tällainen rokotepassi tyranniasonta tehottomien”rokotteiden” myymiseksi vaan edelleen menee läpi. Valitettavasti se kriittinen ajattelu häviää, kun median ja valtiovallan viestintäpelillä enemmistön aivokemia on urautettu ahdistus asetukseen. Lääketieteellisten julkaisujen tehokas sensuuri myös pitää huolen siitä, että on vain yksi ainoa totuus. Ehkä kun lapsia alkaa rokotteiden vakavista sivuvaikutuksista sairastua Suomessakin riittävä määrä, alkaa kriittinen ajatuksenjuoksu ja se hermostuminen huijaamisen laajuuteen lisääntymään.

  Tykkää

 6. Saanko esitellä erään australialaisen: Northern Territory Chief Minister Michael Gunner

  Hyypiö taitaa olla hajoamispisteessä. Siis… kattokaa ny sen naamaa… kattokaa sen silmiä.

  Tuo puhuu minuutin ja 20 sekuntia, eikä räpäytä ku kaks kertaa… Hyytävää.

  ”Stark raving mad”?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s