Pfizer ei vaadi työntekijöiltään koronapiikin ottamista, Biden haluaa pakkoa

Oikeistokonservatiivinen Breitbart tiedottaa lääkejätti Pfizerin sisäisestä muistiosta. Muistion on laatinut varatoimitusjohtaja ja henkilöstopäällikkö Payal Becher.

Muistiossa kerrotaan Pfizerin odottavan ”kaikkien niiden amerikkalaiskollegoiden ja alihankkijoiden, jotka eivät vielä ole ottaneet rokotetta, ottavan sen niin pian kuin mahdollista” sekä korostetaan tarvetta varmistaa, että Pfizerin koronarokotetilastointi on täsmällistä, mukaan lukien sellaiset kollegat, jotka on rokotettu Pfizerin ulkopuolella.

Tilastojen täsmällisyyttä koskevaa huolta ennen kerrotaan yli 80% työntekijöistä ottaneen rokotteen, mutta ei mainita puhutaanko yhdestä, kahdesta vai jopa kolmesta annoksesta; tehon on todettu hiipuvan luontaista immuniteettia nopeammin ja todennäköisesti vaativan vuotuisia tehosteannoksia.

Muistiossa sanotaan, että niille, jotka lääketieteellisistä tai uskonnollisista syistä eivät voi tai halua ottaa koronarokotetta, täytyy varmistaa vaihtoehto. Vaihtoehdoksi on valikoitunut testaaminen kaksi kertaa viikossa RT-PCR -testillä.

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC (Centers for Disease Control & Prevention) tiedotti 21.7.2021 testausta tekeviä laboratorioita kehottaen laboratorioita käyttämään testiä, joka mahdollistaa koronaviruksen (SARS-CoV-2) ja influenssaviruksen havaitsemisen (detection) ja erottamisen toisistaan (differentiation). Testin vaihtaminen sellaiseen, joka kykenee erottamaan korona- ja influenssaviruksen säästää aikaa ja resursseja, CDC perusteli.

Breitbart raportoi Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin (dem) vaatineen yrityksiä määräämään rokotukset pakollisiksi työntekijöilleen. Yritykset epäröivät, koska pelkäävät hautautuvansa syrjintähaasteiden alle, mikäli alkavat pakottaa työntekijöitään. Uutistoimisto Reuters kertoo, että maan suurin työnantaja, liittovaltio, ei ole asettanut työntekijöilleen piikkipakkoa ehtona töissä käymiselle.

Konsulttiyritys Mercerin edelleen meneillään olevan online-kyselytutkimuksen mukaan (hieman yli 200 vastannutta 6.8.2021) noin 14% amerikkalaisyrityksistä on valinnut kiristämisen ja pakottamisen linjan.

Biden on ilmoittanut liittovaltion lakimiesten etsivän keinoa, jolla hän voi määrätä rokotukset pakollisiksi kaikille amerikkalaisille, Breitbart kertoo. — Ihmisiä kuolee ja tulee kuolemaan, joiden ei tarvitsisi kuolla. Jos olet rokottamaton, sinun ei tarvitse kuolla, Biden sanoi 29.7.2021. (“People are dying and will die who don’t have to die. If you’re out there unvaccinated, you don’t have to die)

Eristysleirit

Eristysleireistä keskustellaan paljon eri puolilla maailmaa. Tartuntatautivirasto CDC:n 26. heinäkuuta 2020 päivitetty ”Interim Operational Considerations for Implementing the Shielding Approach to Prevent COVID-19 Infections in Humanitarian Settings” (”Väliaikaiset operatiiviset näkökohdat suojaavan lähestymistavan toteuttamiseksi COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi humanitaarisessa ympäristössä”) esittelee Suojaava lähestymistapa -menettelyjä humanitäärisissä ympäristöissä (karanteeni- eli eristysleirit), joilla rajoitetaan kontakteja korkean riskin (vanhukset, monisairaat, vammaiset ja mt-tapaukset) ja matalan riskin (muu väestö) välillä epidemian taltuttamiseksi.

Kaavailujen mukaan osan korkean riskin eristettyjen hoivasta toteuttaisivat Covid-19 -taudin sairastaneet matalan riskin henkilöt, joilla oletettavasti on immuniteetti. Perheestä ja yhteisöstä erottamisen ja vapauden menetyksen otaksutaan synnyttävän psykososiaalisen tuen tarpeen eristetyissä, johon pitäisi yrittää vastata jollain tavoin. Strategioiden toteuttamisen päätellään synnyttävän ongelmia tarvittavien tilojen ja henkilkunnan puutteen takia. Myös massakuljetusten järjestyminen nähdään ongelmallisena. Eristysleirien (”vihreä alue”) saattaa olla ennakoitua suurempi, strategiapaperi huomauttaa.

Strategia on samantapainen kuin Ison-Britannian ohjeistus. Ei kuitenkaan ole olemassa empiiristä näyttöä siitä, vähentääkö eristäminen, lisääkö vai onko täysin vaikutuksia vailla epidemiaan ja kuolleisuuteen. Kotikaranteeni tuntuisi olevan ihmisarvon ja itsekunnioituksen säilyttämisen kannalta paras tapa, koska se ei hajota perherakennetta ja elämäntapaa, alleviivataan strategiapaperissa.

Rokotepakko ehkä huono idea

Lääkärien ja tutkijoiden kansainvälinen Doctors for COVID Ethics -järjestö (D4CE) on antanut lausuntoja ja ottanut yhteyttä useiden maiden lääkevalvontaviranomaisiin ja poliitkkoihin kehottaen turvallisuussyistä perumaan massarokotukset. Järjestö myös tukee kanadalaisia lääkäreitä, joita Kanadan Ontarion lääkärilisensseja valvova virasto (College of Physicians and Surgeons of Ontario, CPSO) on uhannut; virasto uhkaa kurinpitotoimilla ja luvan menetyksellä kaikkia niitä lääkäreitä, jotka kyseenalaistavat tai kritisoivat koronatoimia. Lääkärit katsovat viraston vaarantavan potilasturvallisuuden kieltämällä todistuspohjaisen aineiston ja tieteen käytön sekä rikkovan potilaiden oikeutta informoituun päätöksentekoon terveyttään koskevissa asioissa.

Monella kielellä ilmestyvä Global Research -sivusto on julkaissut eettisten normien noudattamista vaativan D4CE -järjestön laatimaksi ilmoitetun, kaikille Euroopan, EEA-alueen, Sveitsin, Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin sekä Yhdysvaltain väestölle suunnatun avoimen kirjeen. Kirje on lähetetty lääkevalvontavirastoille Euroopassa (EMA), Isossa-Britanniassa (MHRA) ja Yhdysvalloissa (FDA) sekä Yhdysvaltain tartuntatautivirastolle (CDC).

21. heinäkuuta 2021 päivätty, 2. elokuuta 2021 päivitetyssä kirjeessä todetaan mm.

[V]irallisiin tietokantoihin, täsmällisesti EudraVigilanceen (EU, EEA, Sveitsi), MHRA:n (Iso-Britannia) ja VAERS:iin (Yhdysvallat), on nyt rekisteröity koronarokotteista enemmän vammautumisia ja kuolemia kuin muista rokotteista yhteensä koko sinä aikana, jona haittavaikutuksia on rekisteröity.

Huomatkaa, että lukemat nousevat viikottain […].

* EU/EEA/Sveitsin osalta 31. heinäkuuta 2021 mennessä 20 595 kuolemaa ja yli 1,94 miljoonaa haittavaikutusta EudraVigilance-tietokannassa.

* Ison-Britannia 21. heinäkuuta 2021 mennessä 1517 koronarokotteisiin kytkettyä kuolemaa ja yli 1,1 miljoonaa haittavaikutusta MHRA:n Yellow Card -tietokannassa.

* Yhdysvalloissa 23. heinäkuuta 2021 mennessä 11 940 koronarokotteisiin kytkettyä kuolemaa ja yli 2,4 miljoonaa haittavaikutusta VAERS-tietokannassa.

Yhteensä edellä mainituilla alueilla 34 052 koronarokotteisiin kytkettyä kuolemaa ja yli 5,46 miljoonaa haittavaikutusta raportoitu 1. elokuuta 2021 mennessä.

Huomatkaa: on tärkeää olla tietoinen siitä, että (terveysviranomaisille raportoidut) viralliset luvut ovat vain murto-osa todellisista lukemista. Ihmisiä kuolee ja vammautuu jokaisena kuluvana päivänä koronainjektioihin.

Massamedia ei ole raportoinut tätä katastrofaalista tilannetta, vaikka yllä kerrotut haittalukemat ovat julkisesti saatavilla.

Haittasignaali on ylittämättömän selkeä; universaalisti hyväksyttyjen, kliinisiä kokeita koskevien eettisten standardien perusteella Doctors for COVID Ethics vaatii koronarokotusten välitöntä lakkauttamista.

Rokotusohjelman jatkaminen täysin tietoisena sekä aikuisille että lapsille aiheutuvasta vakavasta harmista ja haitasta on rikos ihmisyyttä vastaan/massamurha, johon syylliset ovat henkilökohtaisessa vastuussa.

VIESTI IHMISILLE: Hallitukset kautta maailman valehtelevat teille, kansalle, jota heidän pitäisi palvella. Ylläolevat luvut kertovat, että mRNA-geeniteknologiapiikit ovat kuolettavia.

(Korostukset Global Researchin julkaisusta)

Aiheeseen liittyy:

MIS-C, lasten hyperinflammatorinen oireyhtymä — K-piikityksistä haittavaikutuksena uusi sairaus? (AM 11.82021)

Patenttien jälki — Pandemia rahastusoperaationa? (AM 12.8.2021)

Luottakaa tieteeseen! Omalla vastuullanne (AM 20.7.2021)

BBC: PCR-testihuijaus (AM 2.4.2021)

Positiiviset korona-testitulokset saattavat olla vääriä (AM 5.9.2020)

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan (AM 8.7.2021)

Journal of Infection, Letter to the Editor (9.8.2021): Infection-enhancing anti-SARS-CoV-2 antibodies recognize both the original Wuhan/D614G strain and Delta variants. A potential risk for mass vaccination?

Artikkelikuva KUVAKAAPPAUS happen.networkin dokumenttielokuvasta ”The New Normal” kohdasta 40:23. Elokuva on katsottavissa lääkärijärjestön nimeltä America´s Frontline Doctors (AFLDS) sivuilla.

The New Normal näyttää sen todellisuuden, mikä uutisista usein puuttuu: hallitukset ovat sodassa omia kansalaisiaan vastaan.

10 comments

 1. Näköjään myös Irlannissa maksetaan medialle halutunlaisesta uutisoinnista.

  ”National Communications
  National Communications is responsible for leading a wide range of communications initiatives and
  providing high quality communications advice to staff across the health service, working in partnership with
  the delivery system to build trust and confidence in the HSE and to manage the risk to the organisation’s
  reputation. It is also responsible for providing proactive, evidence-based and responsive integrated
  communications campaigns. National Communications delivers communications activities across a number
  of channels including: hse.ie, social media, broadcast, print and publications, HSELive and through a range
  of innovative digital tools. […]”

  HSE: National Service Plan 2021, s. 111 https://www.hse.ie/eng/services/publications/serviceplans/national-service-plan-2021.pdf

  Tykkää

  • Nimeä ei mainittu. Tämä irtisanomisjuttu kuulostaa strategiselta iskulta.

   Rokotevastustus on minun näppituntuman mukaan jyrkässä nousussa ja tuolla Pelastetaan lapset listalla on aika paljon allekirjoituksia. Media on tähänkin mennessä tehnyt kaikkensa mustamaalatakseen kyseisen kampanian. Seurauksena vain kiihtynyt rokotevastaisuus. Edellisessä Ylen uutisessa koskien Pirkkalan ylilääkäriä, vihjailtiin jo lääkärien potkuilla, jos vastustaa vaarallisia kokeellisia geeniterapiainjektioita lapsille.

   Koska etenkin koululaisten piikityksille riittää onnistuakseen lyhyt ajanpeluu, yritetään tällaisella irtisanomisella vaikuttaa muihin lääkäreihin, jotta he pysyisivät vielä hetken hiljaa. Laitonta pelottelua ja uhkailua siis. Myös tämä irtisanominen on selkeästi laiton tuolla perusteella. Jos juttu menee oikeuteen, tulee siitä isot kulut ja korvauksia, mutta koronatyrannialla on siihen kevyesti varaa ja ratkaisun saaminen kestää vuosia.

   Periaatteessa pelotevaikutuksen pystyy luomaan myös pelkällä huhulla. Kestää ehkä viikon, kunnes paljastuu tai unohtuu.

   Olisi varmaan tarpeellista kerätä listaa uutisista, joissa koronamielipiteen takia on irtisanottu tai uhkailtu irtisanomisella. Lääkärien osalta näitä on nyt jo ainakin kolme ja myös itseäni uhattiin joskus ennen Uudenmaan sulkua. Yleisradio on osallisena tässä lääkärien painostusyrityksessä jo useamman artikelin voimin, joten voidaan puhua valtioterrorismista.

   Liked by 1 henkilö

   • Ei niin. Toi on todella törkeetä toimintaa Terveystalolta ja Terveystalo onkin oikeasti Sairaustalo.

    Tän rokotushomman on pakko olla suuri huijaus ja jopa erittäin vaarallinen, koska mitään eriäviä mielipiteitä ei sallita ja niistä ei käydä kunnon julkista keskustelua niin se on selkeä merkki, että jotain suurta salaillaan.

    Tykkää

   • Sekään ei saa olla syy jättää rikosilmoitus tekemättä että ratkaisu kestää kauan. Kun tarpeeksi moni tekee rikosilmoituksen, työnantajat lopettavat, eivätkä he pärjää ilman työntekijöitä. Ja toisaalta lääkäri ja hoitaja löytää helposti toisen työn, molemmista on huutava pula. Mikä tahansa on parempi kuin alistua tähän koronatyranniaan.

    Tykkää

  • Ei todellakaan ole laillista. Rikosilmoitus heti työnantajaa vastaan. Työnantajalla ei ole mitään mahdollisuuksia voittaa, ja häviäjä maksaa molempien osapuolten kulut myös.

   Tykkää

 2. Biden on seniili dementikko marionetti jonka Gatesit ja Sorokset, Rochcildit ym vaalivilpillä hoiti presidentiksi, mutta mikä on meidän johtajien puolustus?

  Tykkää

 3. ei tämä piikitys tähän lopu- ” suomi om ostanut tehosterokotuksiin käytettäviä annoksia vuodelle 2022 ja 2023 koko väestön rokottamista varten” (IS 11.8.2021 ) ja kuka kertoisi sen, kuinka flunssasta tuli ympärivuotinen ” tauti” jopa afrikassa?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s