K-rokotteella hoitohenkilöstövaje Ranskassa

”Liikaa epätoivottuja haittavaikutuksia, Dordognen alueen sairaalat eivät halua tulla rokotetuksi AstraZenecan koronarokotteella”, otsikoi France.tv:n nettisivusto 16. helmikuuta. Työsuojelun avoimessa kirjeessä sairaalahallinnolle pidetään häpeällisenä, että terveyskriisin takia muutoinkin vaikea tilanne huonontuu entisestään, kun hoitohenkilökuntaa jää sairaslomalle koronarokotusten aiheuttamien ongelmien vuoksi.

Périgueuxin sairaalan työturvallisuuskomitea (CHSCT) kertoo peräti 50–70 prosentilla rokotetuista todetun ”hyvin vakavia sivuvaikutuksia” sen jälkeen, kun hoitohenkilökunnan rokottaminen aloitettiin 6. helmikuuta. ”Huomattava määrä”, sanoo CHSCT – normaalisti luku on noin 10 prosenttia. Komitea haluaa keskeyttää rokotukset AstraZenecan tuotteella kokonaan – yli 65-vuotiaiden piikittäminen sillä lopetettiin Ranskassa jo helmikuun alussa.

CHSCTn mukaan tilanne uhkaa aiheuttaa valtavat sairaspoissaolomäärät ja aiheuttavan ”ennennäkemättömän terveystilanteen” samaan aikaan, kun pelätään uuden tartunta-aallon tuloa. Kirjeessä myös muistutetaan rokotusstrategian ohjauskomitean johtajan huomiosta: immunologi Alan Fischer uskoo, että AstraZenecan rokotteen (ChAdOx1-S) tehoa tiettyjä virusmuunnoksia vastaan tulisi tutkia.

Erityisesti uudet virusmuunnokset huolettavat. Jos rokote, jolla hoitohenkilökunta on piikitetty, ei tehoa muunnoksiin kuten Ranskassa aktiivisesti kiertävään Etelä-Afrikan varianttiin, hoitajat saattaisivat tulla itse uuden tautimuunnoksen levittäjiksi – mahdollisia uuden muunnoksen infektoimia odotetaan jo potilaiksi. Henkilöstöresurssien säästämiseksi CHSCT vaatii AstraZenecan tuotteen vaihtamista Pfizerin tai Modernan mRNA-rokotteeseen.


Kommentti

Pandemianrakennuksen aina vain kierompia kiemuroita – koronalla kaikenmoisen pahan ja absurdin selittämistä ja oikeuttamista – tiiviisti seuranneelle nousee mieleen punaisia kysymysmerkkejä, kun valta medioineen alkaa avoimesti epäilemään koronarokotteen turvallisuutta, mitä tähän asti on sopinut vain kehua kyseenalaistamatta tai on päätynyt valtionmedian seuranta- ja mustamaalauslistalle, sanomatalon syyllistämäksi jne. Nyt AstraZenecan adenovirusvektorirokotteesta on kuitenkin noussut useissa maissa ja medioissa hyvinkin kriittisiä mielipiteitä, narratiivia ja jopa sen käyttöä vähentäviä tai estäviä toimia. Sveitsin lääkevalvojalta ei tippunut käyttölupaa laisinkaan, eikä k-rokotehimoisessa virallis-suomessakaan käyttöä suositella yli 70-vuotiaille, eikä yli 65-vuotiaille Ranskassa ja Ruotsissa, missä Länsi-Götanmaalla rokotukset peräti keskeytettiin tällä viikolla.

Nousee mieleen, halutaanko nyt koronarokotteistakin erotella ne ”vähän paremmat”, kaikkein uusinta – ja ihmiskunnalle oudointa – teknologiaa käyttävät mRNA-rokotteet, jollaisia Pfizer ja Moderna kauppaavat – Pfizer peräti yhteistyössä Israelin pakkorokottajahallinnon kanssa. AstraZenecan rokote taas käyttää vanhanaikaisempaa tekniikkaa, samaa kuin maailman ensimmäisenä liikkelle laskettu koronarokote, venäläisten kehittämä Sputnik V. Sitä enemmän nousee mieleen, halutaanko AstraZenecan tuote saattaa läntisessä vallan narratiivissa tarkoituksella huonoon valoon, kun tietää että rokotteen valmistajat – Oxfordin yliopisto ja AstraZeneca ovat suunnitelleet testaavansa oman rokotteensa käytön yhdistämistä lännessäkin turvalliseksi ja tehokkaaksi katsotun venäläisen Sputnik V:n kanssa. Brittiyhtiön ei EU-eron jälkeen tarvitse miettiä yhteisiä pakotteitakaan.

THLn mukaan mRNA-rokotteiden kehittely sai potkua ebolaviruksen aiheuttamista pandemioista – niiden suurimmaksi (ainoaksi?) vahvuudeksi nousee virallistiedossa se, että ”uusi tapa kuljettaa lähetti-RNA:ta soluun ja käyttää ihmisen omaa elimistöä rokotteen vaikuttavan aineen eli antigeenin valmistamiseen ovat lyhentäneet rokotteiden kehittämiseen tarvittavaa aikaa”. Rokoteteknologiaa, jossa lääketeollisuus koodaa ihmissoluille ohjeita rakentaa… jotain, siis ei ole suosittu turvallisempana vaan nopeampana. Epäilemättä on BigPharman intresseissä vakuuttaa uudemman, nopeamman (ja kalliimman?) teknologian ylivoimaisuutta tilanteessa, jossa rokotteiden välttämättömyyttä perustelee markkinointitoimistojen sijasta – ainakin vielä – massojen luottamat hallitukset asiantuntijoineen ja vallanmedia. Terveellä järjellä ajatellen kiireessä ei hyvä tule kuin myyjän tuottokäyrästä.

EU-suomi on todenteolla kunnostautunut lääketeollisuuden, erityisesti rokotevalmistajien, markkinoinnissa ja valkopesussa: tervettä epäilyä mustamaalataan vallanmedian auktoriteetilla samalla, kun valtiopäämiehet vaativat jatkuvasti kovemmin äänenpainoin rokotteita kaikille ja kaikkia rokotusjonoon – kansalaisia koekaniineiksi tuotteille, joiden pitkäaikaisvaikutuksista ei ole – ei voi olla – minkäänlaista tietoa. Virallis-suomi jatkaa kansalaistensa aivopesua ja painostamista. Räikeimpänä rokotteiden markkinoijana on Suomessa näyttäytynyt (puhuva)pääministeri Sanna Marin. Maailman talousfoorumin ”nuoret johtajat” -ryhmään kuuluva Marin vihjailee myös, että koronarajoitukset – käytännössä yhteiskunnan lamautus – loppuu vasta, kun on piikitetty tarpeeksi. Koronamuunnosten varjolla suunnitellaan jo jatkuvia koronarokotuksia – joita pääministeri kansalaisia pelotellen mainostaa:

Virusmuunnoksia – AstraZenecan lyttäämisen lisäksi – ja uutta totuutta laumaimmuniteetista käytetään riettaan surutta ihmisten pelotteluun ja painostamiseen. Tämä siitä huolimatta, että jopa EUn luottaman virallistietokeskuksen, Euroopan tartuntatautiviraston ”ECDC:n [15. helmikuuta ilmoittaman] mukaan ei ole riittävästi näyttöä siitä, että rokotukset vähentäisivät tartuntojen levittämistä… Tämän vuoksi matkailijoita ei voisi vapauttaa testaamisesta tai karanteenista rokotetodistuksen avulla”. Tästäkin huolimatta rokotteiden lisäksi vallan puhuvat pää(ministeri)t – EU ainakin vuodesta 2018haluavat elektronisia ”vapaus”passeja: sähköisiä rokotustodistuksia, joita ilman olisi vaikeampaa toimia yhteiskunnan jäsenenä. Tulossa on jako kahden luokan kansalaisiin: niihin jotka alistuvat ja palkitaan sekä niihin joita ei vain saa vaan pitää syrjiä.

Myös Suomeen ajetaan vimmaisesti rokotuspasseja: Marin painottaa rokotustodistuksen digitaalisuutta – tuleehan ihmisten yksityiset tiedot valjastaa hyödyttämään vallan korkeita toiveita – vaikkapa terveystietojen myymisenä yrityksille, kun konkreettinen kansallisomaisuus on jo myyty tai muuten vain luovutettu. Sopii ihmetellä, kauanko päättäjämme kuvittelevat touhun menevän suoma(a)laisille läpi – Sanna Marin esimerkiksi käänsi kymmenessä vuodessa totaalisesti takkinsa ”raharikkaan lääketeollisuuden” kriitikosta sen ensimmäiseksi kaupparatsuksi. Carunalle myyneen ex-pääministerin Jyrki Kataisen johtama Sitra hehkuttaa ”eurooppalaista rokotustodistusta”, jonka saisi näkyviin maksupäätteellä – kenties päättäjien eli eliitin suunnitelmissa on, että raharikkaat voisivatkin ”vapaus”passin sijaan vingauttaa Veli Visaa?

Lähde

France tv (16.2.2021): Trop d’effets indésirables : les hospitaliers de Dordogne ne veulent pas se faire vacciner par AstraZeneca
Avoin Th:ssa: https://www.facebook.com/groups/tilannehuone/permalink/1654180748125179

6 comments

 1. Kannattaa käydä lukemassa UMV-lehdestä otteita Sanna Marinin vanhoista blogeista. Rokotukset massahysteriaa, uhka ei todellinen. Media, poliitikot, lääketieteen asiantuntijat kaiken takana jne. Takinkäännön ME syntynyt!

  Liked by 1 henkilö

 2. Big Pharman ja lähes kaikki muutkin kv. suuryhtiöt omistaa 4 yhtiöitä: Vanguard, State Street, Fidelity ja BlackRock. Googlatkaa 147 companies that run the world niin ymmärrätte sveitsiläisen supertietokoneen löytämän verkoston. New Scientist -tiedelehti kirjoitti siitä ensin. Verkosto on Rothschildien pankkiirisuvun luomus heidän valtavan omaisuutensa piilottamiseksi. Elisabet II suosittelee rokotuksia. Hän on globalisti No 1. Order of Garter, Privy Council, koko suku vapaamuurareita. Elisabetin omaisuus ollut piilotettuna yhtiöön Bank of England Nominees Ltd. Vaalit Suomessa varmaan siirretään koronahuijauksen varjolla jotta hallitus pysyy kasassa ja vie Suomen sosialistiseen liittovaltioon ja ikuiseen velkavankeuteen EU:n korruptoituneille mafiavaltioille Etelässä.

  Liked by 1 henkilö

 3. Jo pitäisi naivimmankin ”malli kansalaisen” epäillykset herätä tähän koronnapiikitys vouhotukseen, pelkästään vaiston varaisesti ajattelevakin ymmärtää, että tässä on meneillään ohjeistettu kansan / kansojen massa manipulointi jonka tarkoitusperä ei ainakaan ole piikityksen kohteen edun mukainen!

  Tykkää

 4. Pääministeri 10 vuotta sitten ja nyt? Ehkä toisteli silloinkin toisten ideoita, ne toiset vain ovat vaihtuneet. Hauska tai kauhea ajatus että on nyt esim. Paasiven seuraaja. Ehtii vielä vaikka mihin, koska ulkonäkö ja optimismi. – – – Paavo Haavikko julkaisi vanhoilla päivillään heikkoja, esineinäkin mitättömiä opuksia. Mutta perusnäkemys vaikuttaa yhä kestävämmältä, jopa viikkotasolla: ”aikalaishulluus”, ”tuhoutuva keskiluokka”.

  Tykkää

 5. Ei enää tiedä itkisikö vai nauraisi? Minua ei koronakaahotus ole stressannut kyllä lainkaan…. Mutta vouhotus kyllä on älytöntä!
  Kun viime yönä heräsin (oli täysikuu – vaikka kuuhulluutta en podekaan) niin ratkesi naurattamaan! Taiteellinen luova persoonani puoli teki valtauksen. Ja tuotin sarkastisen katsauksen. Otsikko Korona-Kuoro-Konsertoi! Ja että keitähän siinä lauleskelee?

  Eli? Antakaa tilaa relata! Kun kärpäsestä on tehty härkänne. Se on pimittänyt koko näkökentän. Monilla ihmisillä. Sumentanut terveen kriittisyyden, suhteellisusutajunkin!
  Mutta -Luojan kiitos – on nähtävissä etät yhä useampi herää ja tajuaa?

  No. Kirjoitinpa sarkastisen-satiirista tekstiä. Julkisia juttuja kun on lupa julkisesti ruotia? Kun sama Korona-veisu on ollut esillä joka päivä. Medioissa. Kuolema-kuolema-kuolema-tarunta-tartunta….

  https://www.maijaliisa-hiekkanen.fi/?page_id=579

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s