Koronatoimissa kaikuja 1930-luvun Saksasta — Pahan olemus

Asianajaja Reiner Fuellmichin johtama, koronatoimia tutkiva ulkoparlamentaarinen toimikunta Stiftung Corona Ausschuss julkaisee todistajakuulemisia Saksan hallituksen koronatoimien osalta. Erityisen kiinnostava on Vera Sharavin, Alliance for Human Research Protection -järjestön perustajan ”Similarities Of Medical Abuse In 1930’s Germany With Todays Covid19 Policies” -kuuleminen.

Juutalainen Vera Sharav (Romania, 1937-) on kokemusasiantuntija, mitä tulee lapsuuteen natsi-Saksan terrorin alla. Kuulemisessa hän vetää rinnakkaisia linjoja natsi-Saksan ja koronatoimien välille. Lyhyt Google-haku kertoo, että algoritmit on taidettu asettaa tuottamaan hakutuloksiin Sharavia vähätteleviä, diskreditoivia ja mustamaalaavia tuloksia, joissa kehotetaan olemaan uskomatta Sharavia. Kenties hänen sanottavansa tuo esiin yhtäläisyyksiä, jotka halutaan piilottaa?

Avaan lyhyesti, vain pääkohtia kirjaten, mitä Vera Sharav sanoo, miten hän taustansa vuoksi näkee koronatoimet, ja mihin ne näyttävät johtavan.

Keltainen tähti

Sharav sanoo saaneensa natsi-terrorin aikaisesta Saksasta korvaamattoman opin pahan luonteesta, tietävänsä henkilökohtaisesta kokemuksesta, millaista on tulla leimatuksi ja demonisoiduksi taudin levittäjänä. Juutalaisia vaadittiin pitämään keltaista Daavidin tähteä näkyvillä, jotta heidät voitaisiin erottaa ”kunnon kansalaisista”, eivätkä juutalaiset saaneet osallistua normaaleihin aktiviteetteihin kuten uskonnolliset, kulttuuriset tai koulutukselliset tapahtumat. Matkustaminen oli kielletty juutalaisilta. Kaikki tapahtui laillisesti säätämällä juutalaisia koskevia erityislakeja, joilla heidät eriytettiin muusta yhteiskunnasta.

Kansanterveyden nimissä

Vuonna 1776 lääkäri Benjamin Rush, [Yhdysvaltain] Itsenäisyysjulistuksen allekirjoittaja näki ennalta vaaran, että lääketieteellinen yhteisö muodostaisi piilotetun diktatuurin. Natsi-järjestelmä tuhosi sosiaalisen omantunnon, moraalisäännöt pyyhittiin järjestelmällisesti pois. Lääketiede instituutioineen muutti luonnettaan; kliininen lääketiede sidottiin tiukasti yhteen akatemian, armeijan ja teollisuuden kanssa, ja näin on nytkin [koronatoimien kanssa]. Kansanterveyden nimissä ihmisyksilöihin ja -ryhmiin kohdistettu väkivalta institutionalisoitiin

Eugeniikka-ajattelu (rotuhygienia-”tiede”) korvasi yksilön hyvinvointiin keskittyvän ajattelun ja ohjasi kansanterveyspolitiikkaa. Rikollisia menetelmiä käytettiin politiikan toteuttamiseksi. Natsi-propaganda hyödynsi infektiotautien pelkoa demonisoidakseen juutalaiset kansanterveysuhkana. Keskiajalla juutalaisia syytettiin keuhko- ja mustan ruton levittämisestä. Natsit käyttivät pelkoa ja propagandaa kansanmurha-hallituksensa perustamiseen.

Nykyään jotkut alkavat ymmärtää, miksi Saksan kansa ei noussut vastarintaan. Pelko esti heitä toimimasta oikein. Nykyhetken lääketieteelliset pakot [koronatoimet] ovat askel kohti fasistista diktatuuria ja massamurhaa. Koronalla oikeutetut pakkotoimet loukkaavat arvokkuuttamme ja uhkaavat vapauttamme.

Massamurhakoneisto

Holokaustin ensimmäinen opetus on, että milloin ikinä lääkärit liittoutuvat hallituksen kanssa ja irtautuvat henkilökohtaisesta sitoumuksestaan olla tuottamatta vahinkoa potilailleen, parantava humanitäärinen ammatti voidaan pervertoida murhakoneistoksi. Kreikkalaiset ymmärsivät, että lääketiede opettaa myös kuinka tappaa, ja siksi he vaativat lääketieteen harjoittajilta Hippokrateen valan olla tuottamatta vahinkoa; muinaiset kreikkalaiset ymmärsivät ihmisluontoa.

Holokausti eroaa muista kansan- ja massamurhista siinä, että lääketieteellinen establishmentti näytteli merkittävää osaa tappamisessa ollen mukana kaikissa vaiheissa. Akatemia ja lääketieteellinen yhteisö antoivat laillisuuden leiman lasten murhille ja massamurhille. Aktion T4 oli ensimmäinen teollisen mittakaavan murhaprojekti. Ensimmäiset uhrit olivat alle 3-vuotiaita vammaisia saksalaisia lapsia, joista kätilöt raportoivat valtiolle. Seuraavaksi tapettiin mielisairaalassa olijat ja hoivakodeissa olevat vanhukset.

(Toim.huom. Aktion T4 oli osa natsien rotuhygienia- ja eutanasiaohjelmaa, jossa tapettiin vammaisia, mielisairaita, vanhuksia ja muita ei-toivottuja.)

Murhaaminen oli järjestelmällistä, ja protokollaa noudatettiin huolella. Kaikkiin psykiatrisiin instituutioihin lähetettiin kyselykaavakkeita, joiden perusteella 54 psykiatrin muodostama komitea teki päätöksensä laitoksissa olevien elämästä tai kuolemasta. Toiminnan tarkoituksena oli tehdä loppu laitoksissa olevien ”turhien suiden” valtiolle muodostamasta taloudellisesta taakasta, mutta myös halusta tyhjentää vuodepaikkoja rintamalta haavoittuneena tuotavia saksalaisia sotilaita varten. Eräs Aktion T4:n funktio oli toimia koealustana, jossa kokeilla erilaisten kemikaalien ja lääkkeiden tappavuutta. Natsi-hallinnon tekemien massamurhien taloudelliset hyötyjät olivat yrityseliitti.

Ilman Wall Streetin pankkiirien taloudellista tukea sekä Yhdysvaltain, Saksan ja Sveitsin suuryritysten toimittamia kemiallisia ja teknologisia materiaaleja, Hitler ei olisi kyennyt teollisen mittakaavan murhaamiseen. Suuria hyötyjiä olivat Rockefellerien omistamat Standard Oil ja Chase Manhattan -pankki, CocaCola, IBM, Nestlé, BMW ja tietenkin IG Farben. Yrityseliitin yhteistyö murhaajahallitusten kanssa ei ole päättynyt.

Lääkärit valikoivat ja lähettivät työkuntoisia vankeja orjiksi IG Farbenin tehtaille. IBM:n teknologia, väestönrekisteröintimenetelmä, mahdollisti Holokaustin nopean toteuttamisen; juutalaiset kyettiin jäljittämään, eristämään, vangitsemaan, tatuoimaan, siirtämään, orjuuttamaan ja tuhoamaan kerätyn ja järjestetyn datan avulla.

(Toim.huom. Maailman talousfoorumin, WEFin, perustajan Klaus Schwabin — jonka isovanhempien ja vanhempien yritys kävi kauppaa natsien kanssa — yhdessä BigTech- ja BigPharma -edunsaajaryhmien kanssa ajama Globaali digitaalinen identiteetti -hanke pyrkii keräämään kaikkien maailman ihmisten datan samaan rekisteriin tekoälyn hallinnoitavaksi.)

Sanna Marin (sdp) yhdessä Klaus Schwabin kanssa WEFin tilaisuudessa. Sanna Marin, Sanni Grahn-Laasonen (kok) ja Annika Saarikko (kesk) ovat mukana WEFin ”Nuoret globaalit johtajat” -koulutusohjelmassa. Suuri joukko maailman poliitikkoja ja muita vaikuttajia on osallistunut WEFin 5-vuotiseen koulutusohjelmaan.
Kuva: Vapauden puolesta -sivusto.

Ei saa elvyttää

Koronapandemia on paljastanut eugenistiset piirteet länsi-eurooppalaisessa ja amerikkalaisessa kansanterveyspolitiikassa; nyt tapahtuva on jäätävää toisintoa natsien T4-projektista. Hallitusten ohjeistus hoivakodeille ja sairaaloille käytännössä tuomitsi vanhukset kuolemaan. Vanhuksilta kiellettiin hoito ja elvytys, Yhdysvalloissa useiden osavaltioiden kuvernöörit lähettivät infektoituneita vanhuksia hoivakoteihin tietäen että keinot viruksen leviämisen estämiseen olivat puutteellisia.

(Toim.huom. Sharav viittaa Yhdysvaltain ja Ison-Britannian käyttöön ottamaan DNR-suostumukseen (Do Not Resuscitate); hoivakodeissa vanhuksia vaadittiin allekirjoittamaan elvyttämiskieltosopimus.)

Korporaatiomedia palkitsi New Yorkin kuvernöörin, Andrew Cuomon (dem) tv-esiintymisistään Emmylla, julkisesti valehtelemisesta.

(Toim.huom. Cuomon alaiset ovat syyttäneet häntä seksuaalisesta ahdistelusta, ja Cuomoa ollaan vetämässä oikeuteen asiasta.)

Reiner Fuellmichin ulkoparlamentaariseen toimikuntaan kuuluva Viviane Fischer mainitsee isosetänsä, joka oli pappi, yrittäneen suojella ihmisiä tätä T4-ohjelmaa vastaan ja joutuneen keskitysleirille, jossa hän kuoli, joten asia koskettaa häntä läheltä. Fischer toivoo, että tällä kertaa lopputulos on erilainen, mutta se vaatii helkkarinmoista vastarintaa.

Koronatoimista

Vuonna 2006 H5N1-lintuinfluenssan aikaan joukko kansanterveysviranomaisia neuvoi [George W.]Bushin (rep) hallintoa turvautumaan karanteeneihin, talouden sulkemiseen ja eristyssulkuihin (lockdowns). Epidemiologi, tri Donald Henderson kirjoitti yhdessä kahden muun kanssa raportin, jossa torjuttiin suositukset. Hendersonin raportin mukaan kokemus on osoittanut, että yhteisöt kohtaavat epidemiat ja vastoinkäymiset parhaiten ja vähimmällä hädällä silloin, kun yhteisön normaaleja sosiaalisia toimintoja häiritään mahdollisimman vähän. Vahva poliittinen ja kansanterveydellinen johto, joka takaa tarvittavan lääketieteellisen avun ja luo luottamusta, ovat kriittiset elementit. Jos kumpaakaan nähdään vähemmän optimaalisena, hoidettavissa oleva epidemia liukuu helposti katastrofiksi.

Nyt, tässä hetkessä, debatti on kielletty. Lääkärit eivät saa sanoa, että virusta käytetään pelon lukitsemiseksi paikoilleen; pelottelu on osoittautunut tehokkaaksi sosiaalisen kontrollin välineeksi mutta virukseen sillä ei ole ollut vaikuttamista.

Ihmisiä koulutetaan alistumaan passiivisesti hallituksen mielivaltaisiin määräyksiin. Lapset, joilta on riistetty koulunkäynti, oppivat olemaan luottamatta ihmisiin. Pakolliset maskit ovat salakavala, juonikas psykologinen ase. Ne riistävät arvokkuutemme vapaina ihmisolentoina. Ne eivät edes toimi tässä tai muissa epidemioissa; ne ovat tämän pandemian vastine [natsi-Saksan vaatimalle] keltaiselle tähdelle.

(Toim.huom. Brittihallituksen neuvonantaja, tutkija tri Colin Axon kertoi The Telegraphin haastattelussa maskeista olevan yhtä paljon hyötyä kuin katiskasta naamalla, ja että hallitus otti maskit käyttöön pelkäävien ihmisten lohturäteiksi. Eristyssulkujen syntyhistoriasta on kertonut Jeffrey A. Tucker.)

Tutkimus toisensa jälkeen on havainnut, että koronatoimista on ollut vahinkoa. Ne ovat syösseet miljoonia ihmisiä köyhyyteen, tuhonneet miljoonien ihmisten toimeentulon. Jopa Wall Street Journal totesi, etteivät sulkutoimet ole olleet kaiken kivun arvoisia. Samaan aikaan pandemia torjuntatoimineen on ollut globaaleille oligarkeille runsaudensarvi. Amerikkalaisten miljardöörien omaisuuden arvo kasvoi 2,2 biljoonalla dollarilla vuonna 2020. Eristyssulut ovat tuhonneet kilpailua — paikallinen tuotanto useissa kaupungeissa on mennyt konkurssiin — joten taloudellista motiivia sulkutoimille ei voi ohittaa. Meidän odotetaan ostavan vain Amazonista. Tämä on suunniteltua.

Lääkäreitä ja tutkijoita, jotka haastavat virallisen narratiivin kohdellaan kuin kerettiläisiä. Heitä uhataan elinkeinon menettämisellä. Jokainen, joka uskaltaa kyseenalaistaa pikakehitettyjen koronapiikkien tehokkuuden ja turvallisuuden suukapuloidaan ja mustamaalataan median toimesta.

Koronapiikkejä koskevat sopimukset ovat luottamuksellisia. Niitä ei saa nähtäväkseen edes tiedon julkisuutta koskevan lain (Freedom of Information Act, FOIA) avulla. Ne eivät ole hallituksen hallussa. Miksi?

Miksi rokotevalmistajille on vastuuvapaus ja syytesuoja rokotteidensa aiheuttamien haittavaikutusten varalta? Mitä rokotteissa on sellaista, josta me emme tiedä?

Rokotetottelevaisuuden varmistamiseksi hallitukset ovat turvautuneet ennen kokemattoman aggressiivisiin keinoihin. Tällä varmistetaan ainakin reipas kassavirta [rokotevalmistajille]. Nyt jo on ollut puhetta, että koronapiikkejä tarvittaisiin joka vuosi.

(Toim. huom. On raportoitu sekä Pfizerin että Modernan ilmoittaneen korottavansa hintoja Euroopan unionin kohdalla. Euroopan unionilla ei ole mitään sanavaltaa korotuksiin, se kielletään rokotevalmistajien kanssa tehdyissä salatuissa sopimuksissa. Tiedonhaluisten iloksi Albaniasta putkahti esiin Pfizerin kanssa tehty salattu sopimus: Pfizer on kaikkien maiden kaikkien lakien yläpuolella, mitä tulee tuotevastuuseen; vialliseksi todetuista rokotteistakin on maksettava.

On tehty sopimus, jossa koronapiikkihaittojen uhrit maksavat vahingon aiheuttajalle vahingonteon suunnittelun, valmistelun ja toteuttamisen aiheuttamat kulut valtion välityksellä, eikä vahingontekijää saa vetää vastuuseen.

”Ostaja myöntää, että rokotteiden pitkäaikaisvaikutuksia ja tehokkuutta ei tunneta, ja että rokotteet saattavat aiheuttaa toistaiseksi tuntemattomia haittavaikutuksia.”

Tilatuista koronapiikkiannoksista on maksettava, vaikka koronapiikki ei saisikaan myyntilupaa, sopimuksessa sanotaan.

Koronapiikkejä ostavien maiden hallitusten on suojeltava Pfizeria ja sen yhteistyökumppaneita seurauksilta, taloudellisilta tappioilta, vastuilta, syytteiltä, kuluilta jne — mikä selittääkin, miksi Suomen hallitus on teki huhtikuussa 2021 esityksen HE49/2021 vp., jolla vapautetaan vastuusta kaikki geeniteknologia-kokeiluun osalliset tahot, myös koronapiikityksistä päättäneet tahot eli hallitus. Esitys hyväksyttiin muutettuna seuraavassa kuussa, 12.5.2021 mediapimennossa.)

Koronapiikkien valmistajilla ei ole mitään vuosittaisia koronapiikkejä vastaan, rahastaminenhan on vasta alkanut. Koronapiikitykset aloitettiin joulukuussa 2020, miltähän voittotase näyttää vuoden päästä, Sharav kysyy?

Miksi?

Reiner Fuellmich kysyy Vera Sharavilta: Mitä arvelet syyksi, miksi kaikki tämä tapahtuu? Miksi itsensä poliittiseksi ja yrityseliitiksi nimittäneet tahot, mikä on heidän motiivinsa toimia näin? Enkä itse usko poliittisen eliitin näyttelevän suurta roolia tässä; suurin osa heistä on typeryksiä — mutta mikä on lopullinen tavoite, mihin he pyrkivät?

Vera Sharav vastaa tokaisemalla — The Great Reset, siinä tavoite esitellään. Kaikki on aivan julkista.

(Toim.huom. The Great Reset, Suuri nollaus, on Maailman talousfoorumin, WEFin, hankkeita joka on kytketty YK:n Agenda2030 -hankkeeseen. Yksinkertaistaen selitettynä tavoitteena on yhdistää geenimuokattu biologinen ihminen pysyvästi internetiin (IoB, IoBNT, biosensorit ja IoT), ja kontrolloida kaiken olemista ja elämistä tekoälyn avulla. Talous muuttuu keskushallinnon kontrolloimaksi; keskushallinto jakaa elatusta — perustulo, elintarvikkeet, vaatteet, asuminen jne — vastikkeellisena so. alistuminen järjestelmälle vaaditaan; mm. kaikki pakolliset rokotteet ja hoidot on otettava. Tavoitteena on teknokratian hallitsema Herrat ja orjat -yhteiskunta. Vuosi 2025 on ilmeisesti määritetty kulminaatiopisteeksi.)

Sharav sanoo Suuren nollauksen lopullisen päämäärän olevan ”viimeistellä homma”, viedä asiat pidemmälle kuin Hitler vei; Hitler toimi Euroopassa ja pyrki laajentumaan Venäjälle. Nyt toiminta on globaalia. Väestöä halutaan vähentää, kontrollia lisätä; se on ollut oligarkkien tavoite aina John D. Rockefellerin ajoista asti. Oligarkit omistavat hallitukset.

Tämän päivän teknologia on ylivertaista natsien käyttämiin IBM:n reikäkortteihin verrattuna. Virusta käytetään oikeuttamaan sortotoimia. Vihreää passia (= rokotuspassi, vapauspassi, terveyspassi, ID2020, digitaalinen identiteetti jne) käytetään luomaan apartheid-yhteiskunta, jossa yksi luokka on etuoikeutettu ja muut eivät ole. Virus ei ole ongelma, eugeniikka on ongelma — se ei tavoite ei koskaan ollut poissa.

(Toim. huom. Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC:n mukaan koronan tapauskuolleisuus (Infection Fatality Rate, IFR) on 0,26%. Tarkoittaa, että tauti ei ole vaarallinen noin 99,99% ihmisistä.)

Keskitysleirit ovat tulossa [”karanteenileirit”]. Natsit käyttivät tatuointeja merkitsemiseen ja seuraamiseen. Nyt käytössä on tehokkaampaa, läpäisevämpää seurantateknologiaa. Eliitti uskoo olevansa Übermenschen, yli-ihmisiä, muut ovat Untermenschen, ali-ihmisiä; eliitti ei pidä ryhmäänsä kuulumattomia ihmisinä. Valta on kuin huume. Kun mennään kahden kerroksen systeemiin, globaalia holokaustia ei voi estää.

Visionäärejä on ollut ja on, he yrittivät varoittaa juutalaisia lähtemään Saksasta silloin mutta heitä ei uskottu; he yrittävät varoittaa ihmisiä nyt, mutta heitä ei uskota, ”Salaliittoteoriaa, ei sellaista voi tapahtua…”.

Mieheni isä uskoi, ja pakeni Liettuasta Israeliin, pelastui.

Vera Sharav

Saksalaisten, juutalaisten, kaikkien ihmisten on yhdistettävä voimansa ja vastustettava, yhdessä. Kirkosta ei ole apua, se on mukana eliitin toiminnassa. Mediasta ei ole apua; Bill Gates on pitänyt säätiönsä kanssa siitä huolen tukemalla mediaa taloudellisesti, Sharav sanoo. Fuellmich on samaa mieltä.

(Toim.huom. Suomessa koronatukimedia pysyy tiukasti virallisessa narratiivissa ja mainostaa politiikkatavoitteita. Koronatukea perusteltiin median koronan takia menettämillä tuloilla, mutta levikinlaskennan tilastoinnista näkee, että levikit alkoivat laskea jo vuosia ennen koronaa, mikä vähensi myös mainostuloja. Narratiivin ylläpitäminen johtunee osittain lääkeyhtiöiden kanssa tehtyjen salattujen sopimusten pykälistä.)

Sharav on huolissaan siitä, että teknologia on niin koukuttavaa, nuoria ei juuri näe ilman älyjatkeitaan; ymmärtävätkö nuoret, mihin suuntaan raiteet kulkevat? Jos eivät, heistä ei ole vastustamaan tätä väärää ”kehitystä”. Schwabin edistämä Neljäs teollinen vallankumous johtaa fyysisen, biologisen ja digitaalisen identiteetin yhdistämiseen, transhumanismiin. Ymmärtävätkö ihmiset, että heidän henkilökohtaista dataansa jäljitetään ja tallennetaan, että se ei ole vain hullujen salaliittoteoreetikoiden hourailua?

Reiner Fuellmich sanoo eri maissa olevien lakimiesryhmittymien työskentelevän yhteistyössä keräten todistusaineistoa ja valmistelleen oikeusprosessia syytteenä rikokset ihmiskuntaa vastaan. Fuellmich kertoo myös, että Kanadassa ja Australiassa on käytetty alkuperäisasukkaita lääketeollisuuden koekaniineina heidän tietämättään ja suostumuksettaan, ja että tämä on herättänyt alkuperäisväestöä ja heidän lakimiehiään näkemään yhtäläisyydet koronatoimien kanssa.

Aiheeseen liittyy:

Hyväntekeväisyyskartellin maailmanvalloitusprojekti (AM 15.4.2020)

Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä (AM 30.7.2020)

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet (AM 23.6.2021)

Rokotuspassi+pankkikortti=Digitaalinen identiteetti eli yhteiskunnan jäsenyys vain k-rokotetuille (AM 27.2.2021)

”Vapaus” piikin varassa? (AM 29.7.2021)

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan (AM 8.7.2021)

EU: 2 miljoonan k-piikkihaitan raja lähestyy (AM 27.7.2021)

Artikkelikuva: Tuntematon some-taiteilija

KORJATTU 4.8.2021 klo 18:33 tekstissä olleita kirjoitusvirheitä.

69 comments

 1. Historia toistaa itseään. UUNEJA ei laiteta lämpenemään kerralla vaan edetään ASTEITTAIN. Nyt ollaan 12-vaiheisen kehityksen puolivälissä. Seuraavaksi tulee DIGITAALINEN ID ja DIGIRAHA. Sitten SIRU! Ihmiset jotka eivät ota TERVEYSTIETOJEN ja MAKSAMISEN yhdistävää MIKROSIRUA tullaan ELIMINOIMAAN. Moni ei tätä usko mutta eivät uskoneet juutalaisetkaan mikä heitä odottaa. ROCKEFELLERIT muuten löytyvät sekä ILMASTOHUMPAN että KORONAVEIVAUKSEN takaa. Ovat myös LÄÄKETEHTAIDEN omistajia.

  Tykkää

 2. Taas hyvä kirjoitus Riikalta.. samaa olen pohtinut, kuinka tie totalitarismiin vain levenee.. alussa edettiin pienin askelin (totalitarian tiptoe), mutta nyt näyttäisi olevan talla pohjassa.. ilmeisesti heränneitä on jo liian paljon, että natsikoneisto polkaistiin täysillä käyntiin.

  Vielä ei olla perillä.. siis otteet kovenevat ja saadaan pian täyskattaus totalitarismia.

  Yhtä asiaa aina olen ihmetellyt.. että kuinka helppoa tämän lammaslauman hallinta onkaan.. määkijäkansa haluaa vapaaehtoisesti luopua vapaudestaan ja mennä teuraaksi.. omituista mutta niin totta.

  Tykkää

  • Koronan ensimetreillä maksettiin niitä sadan tonnin kehitysrahoja kaiken maailman konsulteille ja helppoheikeille. Hakemusten määrä ja käsittelyn nopeus oli sitä luokkaa, että joku koira siihen oli haudattu. Minun aavistus on, että tuolla rahalla värvättiin ruohonjuuritason mielipidevaikuttajia, vaatimaan lisää koronarajoituksia, pakkorokotuksia ja koronapasseja.

   Juuri ennen ”pandemian” alkua järjestetyssä Event201 harjoituksessa juurikin kuvattiin tarvetta informaatiotulvalle, jolla virallinen narratiivi saadaan huudettua dominoivaksi, sekä miten olemassa olevia ruohonjuuritason vaikuttajia hyväksikäytetään vahvistamaan narratiivia. Suomessakin muutama tunnettu yleensä kriittinen Youtuberi taisi haksahtaa hetkeksi levittämään koronarajoitus-propagandaa.

   Osa korona-propagandasta pyrkii vetämään salaliittoteoriat överiksi ja kytkemään niitä yhteen tyhjästä rakennettujen todella huuhaa-teorioiden kanssa. Näin saadaan vaihtoehtoiset selitykset ja mielipiteet haisemaan ja vähennettyä viralliseen narratiiviin uskovien kiinnostusta lukea mitään aiheen sivusta.

   Tänään on taas Ylellä kolmekin koronakeskustelua auki. Sama rajoitusten, rokotusten ja passien vaatiminen jatkuu. Samoin hallituksen ja virannomaisten henkilökohtainen syyttäminen kuolemista, koska ei tarpeeksi rajoituksia, jatkuu. Ja näitä kirjoituksia myös peukutetaan nopeasti kymmenen kertaa enemmän kuin muita. Minun on erittäin vaikeaa uskoa, että kyseessä olisi luonnollista kommentointia, vaan paremminkin ammattimaisesta informaatiovaikuttamisesta.

   Tykkää

 3. Jotenkin kuvaavaa, että yksikään tähän asti kommentoineista ei ole hätkähtänyt hallitusten ja lääkeyhtiöiden salattujen sopimusten sisältöä – se oli jo päätelty eikä yllätä ”foliohattuja”. Sopimuksen näkeminen toimii vain vahvistuksena jo päätellylle.

  Tykkää

 4. Sharavin toinen kiinnostava haastattelu on tuossa alla.

  https://www.bitchute.com/video/cHNRBiH8MPoX/

  Vapauduttuaan ukrainalaisesta keskitysleiristä (keskitysleirejä oli Sharavin mukaan yli 2000) hänen oli määrä matkata Istanbulin kautta Israeliin, mutta hän itsepintaisesti kieltäytyi astumasta laivaan. Se olikin hyväksi koska laiva torpedoitiin ja kaikki kuolivat.

  Opetus oli se että joskus on noustava vastarintaan ja kieltäydyttävä noudattamasta käskyjä. Sharavin mukaan nyt on taas se aika, koska ihmisten oikeudet ja heidän elämänsä ovat uhattuina. Rokotepasseilla aiotaan jakaa kansa aivan kuten 80 vuotta sitten keltainen tähti jakoi kansan arjalaisiin ja juutalaisiin. Systeemiin on helppo liittää pankkitili, jolloin rokottamattomattomista pääsee näppärästi eroon nälkiinnyttämällä heidät koteihinsa eikä keskitysleirejä tarvita.

  Maailman talousfoorumin (WEF) ajama neljäs teollinen vallankumous (4IR) ei Sharavin mukaan ole paljon muuta kuin natsien Neljäs Valtakunta uusissa vaatteissa ja sitä ajavat samat ihmiset tai heidän jälkeläisensä kuten Klaus Schwab. Sanna Marin ja Annika Saarikko ovat muuten WEF:n Young Leaders -järjestön jäseniä. Miksei järjestön nimi ole reilusti Schwab-Jugend?

  Liked by 1 henkilö

  • Juutalaiset itse järjestöjensä kautta julistivat vihollisuudet Saksaa vastaan; ”Germany must perish” ja ”Judea declares war on Germany” jne. Suunniteltiin vesijohtovesien myrkyttämisiä ja kansan näännyttämistä nälkään boikoteilla jne. On kansainvälisten lakien mukaista eristää kaikki yhteiskunnan viholliset ko. uhkaukset julistaneen etnisen ryhymän joukosta ilman, että jokaisen yksittäisen tuohon ryhmään kuuluvan henkilön osallisuutta tutkitaan. Sen rinnastaminen maski ja rokotepakkoon ja muuhun eritämiseen on asiatonta kun he eivät ole vastaavia vihollisuuksia ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan julistaneet.

   Eli vielä rautalangasta: Jos vaikkapa 10 tuhatta suomalaista muuttaa Japaniin ja perustaa siellä järjestön ja sen suulla julistaa, että suomalaisten pitää tuhota Japani ja japanilaiset tappaa suomalaisten toimesta, niin silloin kaikki etnisesti suomalaset voidaan kansainvälisen lain nojalla karkottaa ja/tai eristää ihan laillisesti ja moraalisesti ilman, että jokaisen yksittäisen suomalaisen osuutta tuhosuunnitelmiin tutkitaan.

   Nämä Sharavin kaltaiset holohoaxerit on valehteiljoita joiden tarkoitus on pitää juutalaista establishmenttia pystyssä ja saaada ihmiset haukkumaan väärää puuta.

   Kannattaa katsoa ”EUROPA – The Last Battle” dokumentti ja myös ”Suurin tarina mitä ei ole koskaan kerrottu” on hyvä. Löytyy archive palvelusta suomeksi tekstitettynä.

   Tykkää

   • ”Eli vielä rautalangasta: Jos vaikkapa 10 tuhatta suomalaista muuttaa Japaniin ja perustaa siellä järjestön ja sen suulla julistaa, että suomalaisten pitää tuhota Japani ja japanilaiset tappaa suomalaisten toimesta, niin silloin kaikki etnisesti suomalaset voidaan kansainvälisen lain nojalla karkottaa ja/tai eristää ihan laillisesti ja moraalisesti ilman, että jokaisen yksittäisen suomalaisen osuutta tuhosuunnitelmiin tutkitaan.”

    Purskahdin nauramaan, koska tuon tapaista tuntuu sattuvan siellä täällä Suomessa (Ruotsista puhumattakaan) ja ratkaisu on ollut lisää määrärahoja kotouttamiseen, eikä suinkaan karkoitukset, vangitsemiset ymv.

    Pidän edelleen parempana ettei leimata ja teilata koko laumaa joidenkin yksilöiden tekojen tähden. En ole valmis hirttämään kaikkia poliitikkojakaan sen perusteella että enemmistö poliitikoista on tolloja ja/tai roistoja. Mieluummin etsin ne muutamat rehelliset joukosta.

    Tykkää

 5. Ette ikinä arvaa, kuka tai ketkä on rokotepassien taustalla. Tulee jotenkin 1930 luvun kaikuja mieleen…
  Kannattaa katsoa.

  https://www.bitchute.com/video/ByKbaT79NcAJ/

  Ja ei nuo ns. rokotteet ole pikaisesti kyhättyjä. Osa ns. viruksen osista on patentoitu jo 2000-luvun alkupuolella.
  Eli tätä on rakennettu kasaan jo vuosikymmeniä.

  https://tokentube.net/v/2081931518/Koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen—Rapsodia-fi–tekstitys

  Tykkää

  • Tuo Amazing Polly on myös kontrolloitua oppositiota. NSDAP tutki luontaishoitoja(Neue Deutsche Heilkunde) eikä siellä ollut pakkorokotuksia. Katso äskettäin laittamani pidempi vastaus jos se julkaistaan. Tässä ajetaan juutalaista messiaanista aikaa(Nooan lakeja) ja kaikki päätoimijat ovat juutalaisia joita vastaan Saksassa taisteltiin. Perusasiat hukassa. Ja se että annetaan tilaa holohoaxerille on kuvaavaa.

   https://www.bitchute.com/video/SimwETr9mtkQ/

   Tykkää

  • WP pysäyttää automaattisesti viestit joissa on 2 tai useampia linkkejä odottamaan manuaalista hyväksyntää,

   Olin poimimassa viinimarjoja ja pesin pakastimen, oli muita kiireitä siis 😀

   Tykkää

  • Niinpä. Tämä sivusto on kontrolloitua oppositiota. Riikka tietää kyllä Magneettimedian kun on sinnekin aikoinaan kirjoittanut ja on sanonut lukeneensa Taisteluni teoksen. Hän siis tietoisesti valehtelee. Eli kyse ei ole vahingossa väärään tietoon lankeamisesta enää jonka oikeampaa tietoa tarjoamalla voisi korjata.

   Tässä siis levitetään tyypillisiä anglo-sionistisia valheita Hitlerin rahoituksesta ja massamurhista. Kuten tuo Fuellmich myös. NSDAP taisteli tätä juutalaista messiaanista aikaa eli Anti-Kristusta vastaan. Ja Nooan lakeja. Kaikki päätoimijat Klaus Schwabista lähtien ovat juutalaisia ja lääketeollisuus on juutalaista mafiabusinesta. Partisaanissa oli hiljattain artikkeli Schwabin juutalaisuudesta äitinsä puolelta.

   Kansallissosialismiin kuului luontaishoitojen tutkiminen valtiorahoitteisesti ja saattaminen valtavirtaiseksi. Kts. Neue Deutsche Heilkunde. Ja Mengele oli kunnioitettu lääkäri. T4 puolestaan oli omaisten ja sitä kautta terveydenhoitohenkilökunnan toiveesta lähtenyt pilotti projekti jossa lähinnä epämuodostuneinta syntyneet eutanasoitiin ja joitain seinähulluja. Sellaiset nykyään abortoidaan ennen kuin edes ehtivät syntyä. Kun papisto valitti siitä niin se lopetettiin. Kaikki yhteiskunnat kaikkina aikoina(paitsi näin tekopyhinä rappio-sosiaalidemokratian aikoina) ovat harjoittaneet jonkin sortin eugeniikkaa. Kylän tai heimon vanhin on saanut päättää saako vauva jäädä heimoon ja juka heitetään jyrkänteeltä tai muuten surmataan tms.

   Ja Suomessakin seinähullut ja muut taparikolliset steriloitiin rutiininomaisesti vielä -60 luvun lopulle kunnes kommunistit saivat valtaa. Hyvinvointiyhteiskunnan rakentajat tiesivät, että huoltosuhde täytyy pitää edullisena jos halutaan pitää korkea sosiaaliturvan taso. Saksa kopioi käytäntöjä perhepolitiikkaansa muilta mailta kuten Tanskasta. Mitään erityisen poikkeuksellisen julmaa siinä ei ollut.

   uppochnersehr.wordpress. com/2021/02/21/josef-mengele/

   uppochnersehr.wordpress. com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

   idiotiantyranniasta.wordpress. com/2013/07/20/jotain-yleista-saksan-talousihmeesta-mefo-vekselit-ym-1933-45/

   magneettimedia. com/tietopaketti-holokaustin-kiistamisesta-aloittelijoille/

   totuusbloki.wordpress. com/2013/08/07/holokausti-on-huijaus/

   Nooan laeista ja kuinka ne liittyvät Suureen Nollaukseen:

   bitchute. com/video/SimwETr9mtkQ/

   Kolmas maailmansota tulee vielä saamaan yllättävän voittajan:

   imperialgermans . com

   Noista kun poistaa välit niin avautuu.

   Tykkää

   • Kerron mitä Sharav sanoo, mitä Fuellmich sanoo, mitä muualla on ollut esillä asiaan liittyen.

    Kyllä, kirjoitin Magneettimediaan vuoden verran. Muun muassa mausteista ja niiden lääkekäytöstä, permakulttuurista, ulko- ja talouspolitiikasta, lakimuutoksista ja niiden merkityksestä, kansalaisjärjestöjen käytöstä politiikkatavoitteiden ajamisessa, DU:sta, EU-asioista ja vaikka mistä.

    Lehti oli melko lailla erilainen kuin ilmeisesti nykyään.

    Tykkää

   • Jos Mengele tuossa yllä on niin perillä asioista kuin väittää, niin hänen pitäisi tietää miksi omalla nimellä ei voi näistä aiheista vapaasti kirjoittaa. Ja koska hän itsekkin täällä huutelee nimimerkin suojista, oletan, että hänen on pakko tietää. Johtopäätös on, että Mengele yrittää tahallaan mustamaalata Avointa mediaa antisemitistiseksi. Jos tuo onnistuu, paska lähtee lentoon isosta pyörästä. Käytännössä henkilö potkitaa pois kaikilta nettialustoilta ja kaikki tulonlähteet ja maksusysteemit menee kiinni. Kohta voimassa oleva globaali koronapassi takaa, että jatkossa henkilön lupa elää perutaan väärää mieltä olemisesta.

    Suosittelen, että perustat oman mengele.media -sivuston ja rupeat sinne omalla naamalla rakentamaan totuutta. Riikan työ on liian arvokasta uhrattavaksi toisen maailmansodan aikaisiin vääristymiin. Ei siihen ole vielä kukaan muukaan pystynyt.

    Tykkää

   • Kiitän, nakki.

    Olet oikeassa siinä, että riski on olemassa: oikeaoppisuus-henkiset halulla käyttävät mahdollisuuksia vaientaa heille epämieluisia sivustoja ja henkilöitä — myös sillä perusteella, että ei estetty jotakuta vihapuhumasta, suorastaan yllytettiin antamalla jatkaa poliittisesti epäkorrektien mielipiteiden esittämistä.

    Vihapuhelait ymv. on kaksipiippuinen juttu. Miten sitä koskaan saa tietää, mitä muut ajattelevat, jos heitä kielletään rangaistuksen uhalla sanomasta, kertomasta mielipiteitään?

    Suhtaudumme ”Mengelen” kanssa eri tavalla joihinkin asioihin, se on tullut selväksi. Kuuntelen silti, mitä hän haluaa sanoa. Jos en sitä tee, en voi vaatia, että hän kuuntelisi minua.

    Mutta siinä on riskinsä.

    ———

    Koska ”Mengele” viihtyy täällä kommentoimassa, oletan että ”Mengele” saa jotain täältä.
    Jospa siis pyritään tasapainotilaan? ”Mengele” sanoo mielipiteensä mutta tavalla, joka ei vaaranna sivustoa tekijöiltä, lukijoilta eikä kanssakeskustelijoilta — ja minun ei tarvitse ryhtyä väkivaltaisuuksiin itseäni kohtaan antamalla bännit jollekulle hänen mielipiteidensä ja ajatustensa takia.

    Miten on, ”Mengele”?

    Tykkää

   • Kiitos kommentaareista nakki ja Riikka. Tämä nimimerkki on vähän kieli poskella valittu. Ja toki tiedän että totuuuksien kertominen näistä asioista voi johtaa vakaviin sanktioihin, mutta se ei tarkoita, että pitäisi alkaa vääntämään asioita ylösalaisin. Olen joissain paikoissa ihan omalla nimelläkin tuonut näitä esiin, jopa Facebookissa joten siellä minut tiedetään ja Supossa. Olen riskejä siis jo ottanut. Jos ei uskalla olla totuudellinen niin sitten pitää vaieta kokonaan sen sijaan, että ruokkii valheellista narratiivia yhtään enempää. Voi pikemminkin vihjailla sinne totuuden suuntaan subliminaalisesti.

    Tämä artikkeli oli siinä mielessä käytännössä aivan turha ja haitallinen koska se pelaa vihollisen pussiin. Magneettimedia on edelleen voimissaan ja sinne jotkut kirjoittavat nimillään. Kunnoitettavaa Markku Juutiselta ja kumppaneilta.

    Tykkää

 6. Kyllä on typerä sivusto tämä! Juuri Juutalaiset omistavat kaikki lääke firmat ja ovat maailman syöpä! Ei vaan mene jakeluun! Hitlerin Saksa oli maailman paras valtio! Eikö arvon sivuston pitäjä ymmärrä että jutkut on karkoitettu 109 eri maasta!

  Tykkää

 7. ” Ymmärtävätkö ihmiset, että heidän henkilökohtainen datansa jäljitetään ja tallennetaan.”
  Yllättäen nimeltämainitsematon hakukoneyhtiö hakee rakennuslupaa seitsemännelle (7.) datahallille Summan rantaan.

  Tykkää

  • Ilmeisesti Espoon Summaan eikä Haminan Summaan. Eivätköhän saa luvan, Espoohan on rahapulassa oleva nettomuuttotappiokaupunki.

   Tykkää

 8. Haminaan.
  ”Seitsemäs yksikkö sijoittuu kuudennen yksikön viereen Summan laitosalueella. Kuudes yksikkö aloitti toiminnan viime toukokuussa.”
  On paikallislehti tietävinään.
  Kun homma alkoi, suurin huhu määrästä oli 28.

  Tykkää

 9. Juutalaiset ovat tuhonneet lähes kaikki maat ja kauanko tämän planeetan goyim lampaat aikovat vielä katsoa tätä touhua?? Vittu mitä raukkoja lampaita ihmiset pääosin ovat!!

  This begs the question. Do Jews have an affinity for any race other than their own?

  Jews hate Muslims and smashed up the Middle East. They hate Russians and looted Russia (twice). They hate Germans (destroyed them). They hate Chinese (currently planning a war). They hate US and UK Anglos (and Whites generally ) subjecting them to CRT, LGBT, Black worship and demeaning them in the media. They also have that (secret) contempt for Blacks and Latinos. Is there anyone left?

  They are making signs of friendship to South East Asian Hindu Indian nationalists. But the Hindus should keep in mind that they did the same with the German elite in Central Europe (prior to destroying them) – and also with the US Anglo elite while they accumulated enough power to lever them out.

  Tykkää

  • Voi hyvänen aika.

   Henkilökohtaisesti en usko silkan pahuuden vaativan juutalaisuutta ollakseen olemassa tai toteutuakseen. Pahuus tai kusipäisyys ei ole rodun vaan yksilön ominaisuus.

   Tykkää

   • On sitä moni muukin ruumiin piirre rodusta riippuvainen, miksei aivojenkin. Lisäksi ihmiset viihtyvät kaltaistensa joukossa ja joukko tekee kaltaisekseen. Kasvatuksen normaaliarvot juontaa vuosisatojen takaa. Nyt ihmiset Suomessa protestoi karhuemon ampumista vastaan, mutta syövät vasikan lihaa miettimättä hetkeäkään mistä pihvi on tullut. Meillä vaaditaan vihapuhettakin rangaistavaksi, mutta suojavärilliset raiskaa valkoisia miettimättä hetkeäkään kenen se vittu oli. Ja sitten on se porukka, joka hetkeäkään miettimättä määrää pommituslaivueet hyökkäämään milloin mihinkin valtioon murhaten miljoonia. Arvokäsityksissä on aivan jäätävän suuria ristiriitoja.

    Ei pidä epäillä hetkeäkään, etteikö niin suurta pahuutta voisi olla, että jotkut yrittää rokotteiden ja virusten yhdistelmillä tappaa tai tehdä hedelmättömäksi satoja miljoonia ihmisiä. Tappava voi olla virus suoraan tai rokote suoraan tai vasta useamman rokotteen sarja tai rokotteiden ja viruksen yhdistelmästä tullut immuunivasteen ylireagointi. Pitäähän noin iso joukkomurha salata ja aikatauluttaa hyvin, ettei teko paljastu ennen kuin uhrit varmasti tulee kuolemaan.

    Jos tavoite on tuhota joku toinen kilpaileva valtio viruksella, niin oma väestö pitäisi saada ensin suojattua keinolla millä hyvänsä ja niin, että vastapuoli ei tajuaisi olevansa hyökkäysvalmistelun kohteena. Iranin tilanteessa saattaa olla tahallisuutta, koska virus meni sinne rajusti heti alussa ja on nyt taas kiivennyt uuteen ennätykseen samaan aikaan kun tilannetta kiristetään (vale)öljytankkeri-iskuilla. Tuskin Iran on kuitenkaan päätavoite tässä operaatiossa.

    Kummallinen pyyntö WHO:n johtajalta tuli tänään, kun hän pyysi kaikkia maita viivyttämään kolmatta rokotetta, kunnes köyhissä maissa edes 10 % on tuplarokotettu. Mitä 10 % hyödyttää, jos lännessä 70 % prosenttia ei riitä muka mihinkään? Eikö alle 10 % rokotetuissa maissa pitäisi olla laumaimmuniteetti jo tähän mennessä ja kaikki herkästi kuolevat jo kuolleet tautiin? Vai haluaako Tedros, että yksikän maa ei kuolisi aivan sukupuuttoon, kun se varsinainen tappajavirus lasketaan kohta liikkeelle?

    Tykkää

   • Kummallinen pyyntö WHO:n johtajalta tuli tänään, kun hän pyysi kaikkia maita viivyttämään kolmatta rokotetta, kunnes köyhissä maissa edes 10 % on tuplarokotettu. Mitä 10 % hyödyttää, jos lännessä 70 % prosenttia ei riitä muka mihinkään? Eikö alle 10 % rokotetuissa maissa pitäisi olla laumaimmuniteetti jo tähän mennessä ja kaikki herkästi kuolevat jo kuolleet tautiin? Vai haluaako Tedros, että yksikän maa ei kuolisi aivan sukupuuttoon, kun se varsinainen tappajavirus lasketaan kohta liikkeelle?”

    Kolmatta rokotetta? On siis jo päätetty, että kun tuote on suojatehoton niin lisää sitä samaa?

    Entäs jos pyynnön takana on, että muuten näkyy että rokotetuissa maissa tauti leviää, köyhissä rokottamattomissa maissa ei. Johtui sitten laumaimmuniteetista, rokottamattomuudesta tai siitä, että tauti ei ole vaarallinen.

    70% lännen maiden väestöstä on vähemmän väkeä kuin köyhien maiden 10%.

    Tykkää

  • On sitä moni muukin ruumiin piirre rodusta riippuvainen, miksei aivojenkin. Lisäksi ihmiset viihtyvät kaltaistensa joukossa ja joukko tekee kaltaisekseen. Kasvatuksen normaaliarvot juontaa vuosisatojen takaa. Nyt ihmiset Suomessa protestoi karhuemon ampumista vastaan, mutta syövät vasikan lihaa miettimättä hetkeäkään mistä pihvi on tullut. Meillä vaaditaan vihapuhettakin rangaistavaksi, mutta suojavärilliset raiskaa valkoisia miettimättä hetkeäkään kenen se vittu oli. Ja sitten on se porukka, joka hetkeäkään miettimättä määrää pommituslaivueet hyökkäämään milloin mihinkin valtioon murhaten miljoonia. Arvokäsityksissä on aivan jäätävän suuria ristiriitoja.

   Aivojen piirteet. On perimä, on kulttuurinen ympäristö, on edeltävien sukupolvien vaikutus (genomit ja edeltäjien ravitsemustilanteen vaikutus), on oman ravitsemustilanteen vaikutus, on koulutus, on indoktrinaatio, on propaganda, on jatkuva aivopesu (”viihde” ja ”uutiset”) — on henkinen rakenne, jokin jota kutsumme itseksi.

   Puutarhaa hoidellessa tulee huomanneeksi yhtä sun toista. Siirsin aikanaan kituliaita viinimarjapensaita toiseen paikkaan, kohopenkkiin. Viime vuonna kärräsin lampaiden papanoita niiden juurelle. Tänä vuonna minut on palkittu valtavalla määrällä valtavia mustia viinimarjoja siitä penkistä.

   Vieressä on samaan aikaan samasta paikasta siirrettyä samaa lajiketta, kohopenkissä ja samaan aikaan papanoituja, mutta lähempänä metsää. Ne eivät ole ”löytäneet omaa paikkaansa”, metsän puiden juuristo tulee liian lähelle ja vie voimat. Siirrän ne pari viikon päästä kauemmas, uuteen kohopenkkiin.
   Sitten näen, paraneeko tilanne.

   Nyt jo näen, että heikko kasvu ei ole lajikkeen ominaisuus.

   Mitä ihmisiin tulee, nykyinen maahanmuuttopolitiikka ja kotouttamisjärjestelmä eo toimi eikä tule toimimaan; on järjetöntä jättää esim. joukkoraiskaajia tuomiotta tai antaa ehdollista, koska ”ei ymmärtänyt”, oli ”ensikertalainen”, ”on muutoin hyvin integroitunut” jne.

   Sellainen opettaa vain, että rikoksesta ei tule rangaistusta ja katkeroittaa uhrin ynnä kantaväestön, joka on asetettu eriarvoiseen, oikeusturvaltaan heikompaan asemaan.

   Tykkää

 10. ”Vanhuksilta kiellettiin hoito ja elvytys” kohta sai kylmäävän omakohtaisen kokemuksen mieleen tästä covid ajasta. Olen työssäni tänä vuonna törmännyt tapaukseen, jossa lääkäri ilmoitti vammaisen potilaan jouduttua sairaalaan, että ”olen nyt tehnyt sinulle elvytyskiellon”. Kun tivasin perustetta, koska kyseessä oli lapsuudessa vammautunut perusterve ihminen, jolla ei ole mitään parantumatonta etenevää sairautta, oli lääkärin vastaus epämääräinen selittely: lääkäri oli päätynyt tekemään elvytyskiellon, koska ko. asiakas ”asuu palvelutalossa ja tarvitsee apua joka päivä”.

  Tämä on Suomi vuonna 2021, Covidtyrannian aikakautena. Ko. henkilön omaiset olivat vähintään yhtä ihmeissään lääkärin ilmoituksesta kuin itse olin, kertoessani miten lääkärinkierto sairaalassa oli mennyt ja suositellessani hoitotahdon tekemistä.

  Keskusteltuani alani kollegoiden kanssa tästä melko järkyttävästä lääkärikierron aikana ilmenneestä omavaltaisuudesta, sain hoitoalalta kokemusta omaavilta työkavereiltani kommentteja siitä, että Covidaikana tätä on tapahtunut muuallakin. Vammaisten kohdalla tuo lääkärin mielivaltainen elvytyskielto ei ole ensimmäinen tapaus. Harkinnassa alkaa olemaan poismuutto Suomesta. Taistele tai pakene; mutta mihin…?

  Kiitos hyvästä koosteesta taas. Toivottavasti tämän sinun juttusi lukisi mahdollisimman moni ihminen. Ajatusten pitäisi alkaa heräämään jo.

  Tykkää

  • Jostain käsky on tullut näihin Suomessakin tehtyihin elvytyskieltoihin, oletan.

   Luulen, että koska tällä vankilaplaneetalla ei ole pakopaikkaa, on jäätävä ja taisteltava.

   Jos ajatukset eivät herää, moni vammautuu ja kuolee, turhaan.

   Tykkää

 11. Tajuaako toi Sanna missä se on mukana ja mitä agendaa ajaa? Haluaako se tapattaa koko kansan, itsensä ja perheensä mukaan lukien? Kyllä on sairasta sakkia koko hallitus!

  Tykkää

  • Niko, kyllä Marin tajuaa…. ei hän tapata itseään tai perhettään ainakaan rokotuksilla!

   Pääministeri on todellisuidessa rokotusvastainen, sen hänen vanha bloginsa ”aivottomista lampaista” aukottomasti todistaa.

   ”Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan.”, kirjoitti Marin vuonna 2010. Blogissa (liitteenä) rokotus propagadaan uskovat ovat ihmiset ovat hänen mukaansa ”aivottomia lampaita.” Marin jatkaa:

   ”Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.”

   Vuoden 2010:n Marinia ei voi tyhmyydestä syyttää, mutta hups…. takki on noista ajoista täydellisesti kääntynyt ja teräväsanaisesta kriitikosta on tullut lääketeollisuuden hymyilevä juoksupoika. Näin Great Deception on vuosisatoja toiminut ja näin se edelleenkin toimii – maailmanlaajuisesti. Ei Sannaa ole oikeasti rokotettu ainakaan Covid rokotteella…. laatari hänen olkapäässään (puhumattakaan kuvat sarastavista auringon säteistä) on poustattu harhauttamaan ihmisiä (kuva liitteenä.)

   https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/34342/?page2

   https://www.seiska.fi/kotimaa/sanna-marin-mukana-huuhkajat-huumassa-valitti-tsemppinsa-somen-valityksella-huuhkajat-vie

   Tykkää

 12. Koronapassin valmistelu on valtiopetoksen valmistelua. Diskriminoinnille ei ole lääketieteellisiä perusteluja. Passin käyttöönotto johtaa vääjäämättä passijärjestelmän paisumiseen vähin erin kohti totalitarista kontrollointia. Passista selkeästi yritetään tehdä kansainvälinen, jolloin Suomen itsemääräämisoikeus oleellisesti vähenee. Kaikkien ihmisten perustavaa laatua olevat vapaudet elämään ja mielipiteisiin tuhoutuvat.

  Meillä on jo riittävästi näyttöä sensuroinnista googlen, facebookin, twitterin, bitchuten, Ylen, jne. toimesta ja jota vastaan ei kyennyt taistelemaan edes Yhdysvaltojen presidentti. Meillä on riittävästi näyttöä, että poliisit ympäri maailmaa turvautuvat äärimmäiseen väkivaltaa kansalaisia vastaan ilman mitään hyväksyttävää syytä. Mihin joku Sanna Marin tai Lintilä luulee pystyvänsä myöhemmin, jos he tajuaisi muuttaa mielensä koronapassista, että nyt menee liian pitkälle? Globalistit tekee taas tyhjästä painostuskohun, oli se aamupala tai lautakasa tai seksiviesti. Jos sekään ei riitä, menee Marinilta twittertili ja maa kohtaa jonkun kalliin katastrofin, esim keinotekoinen myrsky kaataa tuhansia neliökilometrejä metsää. Tai löytyy uusi virusvariantti – Suomi-variantti ja seuraavana päivänä hallitus taipuu poikkeustilaan. Sen jälkeen Suomi-variantista ei enää puhuttu mitään. Päivän selvää kiristystä. Todennäköisesti muillakin maiden mukaan nimetyillä varianteilla on sama kiristyskuvio taustalla.

  Rokotuspaasin vaatiminen johtaa käytännössä pakkorokotuksiin. Joku kaksi vuorokautta aiemmin otettu syvänäyte nenästä johtaa käytännössä mahdottomaan elämään. Kenenkään nenä ei kestä jatkuvaa näytteenottoa. Kevyemmätkin testit kuluttaa aikaa ja rahaa täysin kohtuuttomasti. Lisäksi testin epäluotettavuus johtaa mielivalttaan. Sairastetun taudin kohdalla pitkään puhuttiin, että enintään 6 kk aiemmin todettu sairastuminen käy passiin. No 6 kk menee äkkiä ja mitä sitten kun tauti on hävinnyt, etkä luonnollisen immuunivasteenkaan takia pysty hankkimaan tautia uudelleen. Pitäisikö mennä piikille vain passia varten? Nyt jo on selvää, että kolmas (turha) piikki on tulosssa. Piikityskamppania ei tule loppumaan moneen vuoteen ja sen jälkeen lasketaan liikkeelle uusi tauti, jotta rokoteverojen keruu jatkuu katkotta.

  Esitän, että hallitus kieltää lailla rokotuspassin käytön Suomessa kaikkialla.

  Liked by 1 henkilö

 13. Tästä mainittiin ohimennen Stew Peters showssa jonkun toisen uutisen yhteydessä, enkä kiinnittänyt huomiota, nyt löysin sen sattumalta:

  Patrick King haastoi hallituksen virkamiehet todistamaan, että covid on olemassa, eivätkä he voineet tehdä sitä.

  He merkitsivät sen virallisiin tuomioistuimen asiakirjoihin, joita he eivät voineet tuottaa covidia.

  https://beforeitsnews.com/alternative/2021/08/all-covid-rules-all-over-the-world-must-fall-because-of-something-that-happened-in-canada-3755993.html

  Se merkitsee, että testeille, suluille, maskeille, turvaetäisyyksille ym. ei ole mitään perusteita! Niille ei ole mitään laillisia perusteita!

  Tykkää

  • ”demonstrates our ability to employ precise, lethal, & overwhelming force globally” = ”rauhaa, vapautta ja demokratiaa”

   Tykkää

  • Onkohan tämä nyt Amerikkalaisten partioottien viimeinen pyristys säilyttää hegemonian kulissit vai globalistiteknokratialle alistuneen maailmanpoiisin ensimmäinen pullistus?

   Skenaario viittaa koronapassivastaisten enklaavien kukistamiseen yhtäaikaisilla yllätysiskuilla.

   Tykkää

   • Voimannäytöllä voi välttyä voiman käytöltä. Mutta joo, ehdottamasi vaihtoehdot eivät ole toisiaan poissulkevia jos tipautetaan ”patriootti”-elementti pois.

    Tykkää

   • Patriootit ainakin hehkuttivat että itse Q twiittasi asiasta, joten patriootit asialla!

    Tykkää

 14. Vielä tuohon Viviana Fischerin nillitykseen kuinka isosetänsä olisi muka joutunut leirille vian T4 ohjelman vastustuksen vuoksi. Syy on todennäköisesti ollut se, että papit jotka ajoivat universalistis-kommunistista agendaa työnsä ohella päätyivät toimenpiteiden kohteiksi ihan perustellusti riippumatta perhepolitiikasta johon mainittu pilottiohjelma kuului.

  Tässä Hitlerin puhe siitä kuinka ne papit jotka kunnioittivat lakeja eivätkä toimineet kansaa vastaan olivat valtion suojeluksessa, mutta ne jotka toimivat kansan etua vastaan joutuivat rangaistuksi.

  https://www.altcensored.com/watch?v=Eo4rQpKq67M.

  Vain täysin liberaali tollo nillittää siitä, että jotkut vakavasti vammaiset armomurhattiin kun vaakakupissa on koko Eurooppalaisen sivilisaation ja korkeakulttuurin ja perimän jatkuvuus jota NSDAP ja Hitler pyrki turvaamaan. Ilman tätä Korona perseilyäkin Saksa ja koko Länsi-Eruooppa on periaatteessa jo tuhottu. Syntyvyyden ollessa alle ylläpitotason ja perhearvojen tuhouduttua juutalaisen roskaviihteen ansiosta ja maahamuuttajien terrorisoidessa väestöä. Sitten joku tekopyhä moraaliposeeraaja itkee jostain vammaisten eutanasiasta kuinka se on kuin maailman suurinta pahuutta. Fokus on hukassa.

  Tykkää

  • Armomurha on murha sekin.


   Se, mitä itse kaipaan on suhteellisuudentaju ja tasapaino. Tuntuu puuttuvan nykyajasta kokonaan.


   Mainitsit juutalaisen roskaviihteen. Se toi mieleeni Mies ja Alaston ase -elokuvat, jotka ovat edelleen naurattavaa yhteiskuntakritiikkiä. Se, mikä niissä hauskuttaa on, että niissä liioitellaan mutta vain hieman.

   Tykkää

 15. Sharavin suosittelema teksti ”Schwab Family Values” on alla. Ekonomisti Tuomas Malinen on julkisesti epäillyt, että WEF:n opetuslapsi Marin ottaa käskyjä tai ohjeita Suomen rajojen ulkopuolelta. Lääkäri Mikael Kivivuori on julkisesti epäillyt, että jospa Marinia kiristetään. Juristi Jaana Kavonius on julkisesti luonnehtinut Marinia tyhmäksi kanaksi. Mutta minkälainen mies on Marinin guru?

  https://unlimitedhangout.com/2021/02/investigative-reports/schwab-family-values/

  Tykkää

 16. Luettuani tämän ketjun en ihmettele jos RS lopettaa kommentoinnit . Nimimerkit ovat luontevia esim. blogeissa jossa isäntäkin on nimimerkki. Niinhän ei ole täällä. Ja kaikkein levottomimmat jutut voidaan ainakin laskea toimittajan kontolle. Eli jos on pakottava tarve kertoa mistä uuden ajan historiassa on kysymys niin oma blogi pystyyn. – – – Raivoa ja pahaa tahtoa liikkeellä. Ilmeisesti jotkut kommentoijat myös luulevat että AM on Aamulehden kokoinen organisaatio? Ei jatkoon.

  Tykkää

  • Aamulehdelle olisi ehkä hyväksi, jos siitä koronatukimedian sijaan tulisi AM:n tapainen kahden ihmisen omakustannetoimitus 😀

   Tai nyt oikeastaan yhden — minä — koska Johanna Lehtonen on edelleen sairaslomalla määräämättömän pitkän ajan.

   Näillä mennään ja tehdään se, mikä täytyy ja mikä voidaan tehdä.

   Tykkää

 17. Niin ja vielä että PS:n puheenjohtaja ehdokas Ossi Tiihonen on julkisesti ehdottanut että Marinin pitäisi paeta maasta kun vielä ehtii. Kuten myös että lääkäri Mikael Kivivuori on julkisesti ehdottanut, että Supon pitäisi tutkia epäilys että Suomen viholliset kiristävät Marinia. Ja että irlantilainen molekyylibiologian professori Dolores Cahill on sanonut että joka maasta joutuu 10 tai 20 vallanpitäjää ja mediapomoa oikeuteen tästä aivan kuten 75 vuotta sitten

  Tykkää

 18. Testit on huijausta, ne on kalibroitu tavallisille flunssaviruksille, koska tätä ns. koronavirusta ei ole koskaan pystytty eristämään. Tarpeeksi isoilla monistussykleillä kokiksestakin saadaan positiivinen tulos.

  https://www.naturalnews.com/2021-07-30-cdc-fda-faked-covid-testing-protocol-by-using-human-cells-mixed-with-common-cold-virus.html

  CDC, FDA faked “covid” testing protocol by using human cells mixed with common cold virus fragments… PCR tests are merely detecting the common cold

  Tykkää

  • Nyt ollaan huolissaan siitä, että ”jopa 40% Yhdysvaltain valkohäntäpeuroista on saattanut saada tartunnan”.

   Lepakoista, ihmisistä vai melonista, mietin 😀

   Vai rokotetuista eläintarhaeläimistä (rokottivat taannoin)?

   Ja me ihmiset olemme antaneet itsellemme lajinimen Homo Sapiens, älykäs ihminen… — huoh —

   Tykkää

   • Tappamalla peurat metsästä, vähenee myös metsässä omillaan pärjäävien vapaustaistelijoiden määrä, kun Agenda2030 ja ID2020 tulee pakolliseksi.

    Aiemman käsityksen mukaan zoonoosi, eli tautien hyppiminen lajien välillä, on erittän harvinaista.

    Tykkää

 19. Jaaha, urheillessaan Marin kuuntelee luureista mielimusiikkiaan.

  – Kyllä siellä soi semmonen hard rock ja elektroninen musa. Hyvä musiikki, Marin kertoo.

  Ymmärrän! Marinin taiteellinen maku koplaa yhteen hänen muun osaamisensa kanssa. Varmaan Lordi soi lujaa

  Tykkää

 20. Vissiin Davosin koplan juoksutyttö ei ole kuullutkaan tämmöisistä kuten Bach, Billie Holiday, Django Reinhardt, Muddy Waters, Henry Purcell, Perotin, Enrico Caruso, Maria Callas jne. Inhokki. Inhottaa niin kamalasti että meinaan revetä

  Tykkää

  • Mieltymykset ovat erilaisia. Itse kuuntelen — olen aina kuunnellut mikä sai punk-skenen puristit ärtymään — sitä mikä korvaani miellytti.

   Luen asiakirjoja (EU et al), sotadokumentaatiota, vanhoja dekkareita ja vanhaa scifiä, 1700- ja 1800-luvun kirjailijoita. Joskus tulee vastaan nykykirjailijoita/kirjoja eri puolilta maailmaa, jotka miellyttävät.

   Kehutut nykytaiteilijat eivät yleisesti ottaen sytytä.

   ^ Kulttuurisissa asioissa (ja sisustuksessa!) on paras miellyttää itseään, ei muita.

   Tykkää

 21. Katsotaan kuinka kauan meidän rikollinen hallitus yrittää peitellä tosiasioita ja jatkaa koronatyranniaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s