Iso-Britannia: Koronarokotuksista aloitetaan rikostutkinta

Professori Dolores Cahillin luotsaama World Freedom Alliance tiedottaa Suur-Lontoon Metropolitan -poliisitoimen, Hammersmithin poliisin sekä Kansainvälisen rikostuomioistuimen (International Criminal Court, ICC) alkavan tutkia koronarokotuksia rikoksena.

Joulukuun 20. päivä 2021 lääkäri Sam White, asianajaja Philip Hyland (PJH Law), asianajaja Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) ja eläköitynyt poliisiupseeri Mark Sexton jättivät tutkintapyynnön poliisille. Poliisille luovutettiin Sam Whiten ja Philip Hylandin keräämä todistusaineisto.

Tutkintapyyntö on kohdistettu Ison-Britannian lääketurvallisuusvirastoon (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency, MHRA) ja Ison-Britannian hallitukseen, joita syytetään mm. asianmukaisen, huolellisen, ennen ostoa tehdyn läpikäynnin (due diligence, DD) laiminlyönnistä; rokotteita koskeva data, kliiniset kokeet (jotka ovat edelleen kesken) ja tutkimukset osoittavat DD-laiminlyönnin samoin kuin se, että vastuutahot ovat olleet täysin piittaamattomia kaikesta siitä tuhosta, harmista ja kuolemasta, jota koronarokotteet ovat aiheuttaneet.

Poliisi on hyväksynyt, että todistusaineisto osoittaa rikostutkinnan tarpeen. Tapausnumerot ovat Metropolitan Police Crime Number: 6029679/21 ja International Criminal Court case number: OTP‐CR‐473/21.

Mark Sexton toteaa, ettei moni koronarokotteen ottanut edes tiedä rokotteen olevan vasta testivaiheessa, ja kehottaa ottamaan heihin yhteyttä mikäli joku läheinen tai itse on saanut haittavaikutuksia koronapiikistä, ja mainitsee esimerkkeinä yleisistä haitoista sokeutumisen, erilaiset sydänongelmat, veritulpat ja eri tyyppiset halvaukset. Myös niitä, joita on uhattu työpaikan menetyksellä, mikäli kieltäytyy koronarokotteesta, rohkaistaan ottamaan yhteyttä ( loisbayliss@broadyorkshirelaw.co.uk )

Avustuspyyntöjä on jätetty kv. asianajaja Robert Kennedy Jr:lle, asianajaja Reiner Fuellmichille, Pfizerin entiselle tutkimusjohtajalle tri Michael Yeadonille sekä lukuisille muille virologeille, lääkäreille, biologeille, data-analyytikoille ja asianajajille, kansallisesti ja kansainvälisesti, joilta toivotaan lisää todistusaineistoa.

Koronarokotuksiin liittyvissä, tähän asti kertyneissä kanteissa, valituksissa ja tutkintapyynnöissä rikosnimikkeitä on useita: väärinkäytös (misfeasance), aseman väärinkäyttäminen (misconduct), kuolemiin johtanut törkeä huolimattomuus ja laiminlyönti (gross negligence manslaughter), murha, salaliitto murhan/murhien suorittamiseksi, kansanmurha ja rikokset ihmisyyttä vastaan.

Aiheeseen liittyviä asiakirjoja:

Lähde:

World Freedom Alliance (12.1.2022): COVID‐19 VACCINE‐RELATED CORPORATE CRIMES AND THREATS TO PUBLIC HEALTH — UK POLICE LAUNCH MAJOR INVESTIGATION INTO MRNA COVID‐19 VACCINE‐RELATED CORPORATE CRIMES AND THREATS TO PUBLIC HEALTH

Aiheeseen liittyy:

CDC haastettu oikeuteen k-piikkien turvallisuustietojen salaamisesta

Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista

Komissiolta odotetaan vastausta k-piikin sisältämiin ihmiselle vaarallisiin ainesosiin

FDA haastettu Pfizerin mRNA-piikin tietojen pimittämisestä

FDA määrätty luovuttamaan Pfizerin k-piikin turvallisuusdata

Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä

Tietovuoto: Britit hallituksensa psykologisen sodankäynnin kohteena

Artikkelikuva via Bristol UN + MHRA + MHRA, kokoaminen RS

KORJATTU 14.1.2022 klo 16:53 typoja + selkeytetty lause muotoon ”Poliisi on hyväksynyt, että todistusaineisto osoittaa rikostutkinnan tarpeen.

17 comments

 1. Jos tää maailma vielä joskus lailliseen tilaan palaa, niin joka paikassa pitäs syylliset laittaa vastuuseen, mutta niin ei tule varmasti ainakaan Suomessa tapahtumaan.
  Miksi ne ne nyt vielä pakottaa täysin hyödyttömiksi todettuja piikkejä pikkulapsille? Myös tommosilta vanhemmilta pitäs ottaa lapset pois jotka antaa lapsensa tommoseen koekäyttöön.

  Tykkää

  • Suomesta on tehty tutkintapyyntö ICC:lle, mukana ollaan siis tri Reiner Fuellmichin ryhmässä joka valmistelee Nurnberg2. Myös tähän Britannian kanteeseen on varattu mahdollisuus muille valtioille liittyä mukaan.

   Tykkää

 2. Mistä löytää lahjomattomat/korruptoitumattomatoikeuslaitokset/tuomarit? En pidätä henkeä odotellessani vastausta.

  Tykkää

   • Brittituomarit yllättää välillä. Esimerkkinä muistuu miekkonen, joka vapautettiin tv-lupamaksusta hänen vedottuaan Brittien tiukkaan antiterroristi lainsäädäntöön, joka kieltää tukemasta terrorismille myönteisiä järjestöjä. BBC esitti 911 uutisoinnissaan Rakennus no:7 tuhoutumisen puoli tuntia etuajassa, joten heillä täytyi olla ennakkotietoa.

    Liked by 1 henkilö

 3. Ehkä tämä selittää osin sen miksi TVn puhuvien päiden lausunnot ovat heittäneet kuperkeikkaa kuluneen viikon aikana. Myös media on alkanut julkaisemaan ennen kiellettyjä aiheita esim. koronan vertaamisen flunssaan ja jatkuvien piikityksien tarpeellisuutta.
  Hallitus ja muut THL/STM pääsyylliset painaa täysillä eteenpäin koska häviö on varma ja näin saadaan vielä se osa kansasta joka ei kusetusta ole tajunnut ehkä puolustamaan heitä itseään.

  Tykkää

  • Tuota mahdollisuutta olen itsekin miettinyt, viimeksi tänään kun luin juttua, jossa Mika Rämet selitti jatkuvien tehostepiikitysten mahdottomuutta, tarpeettomuutta ja toimimattomuutta.

   Hallituksella kaiketi on vain kiire ajaa EU:n ja WEFin kanssa sovittu agenda läpi.

   Tykkää

   • Alkaa olla kohta ”kriittinen massa kasassa” vaatimassa Nuremberg menettelyä ja ”heillä” on selkä seinää vastaan. Valta-Media yrittää säilyttää uskottavuutensa rippeet muistaen, että alkuperäisessä Nuremberg menettelyssä erityisesti Media persoonia hirtettiin. Amerikkalaisten toimesta… Kuoliaaksi kaulasta roikottamalla, mikä saattaa kestää jopa puoli tuntia. Britit paheksuivat ja käyttivät perinteistä niskat poikki hirttotapaansa. Tästä syystä monet antautuivat mieluummin Briteille, kuin Amerikkalaisille.

    Tykkää

  • THL:ssä ymmärretään kyllä, että peli on menetetty. Alkuperäisen omikronin (BA.1) esi-isä oli viruksen Wuhan-kantaa, joka hyppäsi hiiriin ja vietti niissä yli vuoden ajan. Nyt omikron on odotetusti menettämässä mutaatioita, jotka se sai hiirissä olemisensa aikana, koska jotkin niistä ovat haitallisia sen uusissa ihmisisännissä. Virus on nyt sopeutumassa uuteen ainutlaatuiseen ekologiseen lokeroon, joka on tarjottu sille kultalautasella: 3 X wuhan-piikitettyyn länsimaiseen ihmiseen, joka OAS-ilmiöstä (original antigenic sin ) johtuen ei kykene tuottamaan pitkäaikaista neutraloivaa immuniteettia virusta vastaan, vaikka sairastaisivat omikron-infektion. Omikronin uudet versiot BA.1 + R346K ja BA.2 ovat syrjäyttämässä alkuperäisen kannan, ja niillä on entistä parempi resistenssi pikkien tuottamille vasta-aineille. Viruksen kannalta tilanne on herkullinen: kaikilla piikitetyillä on jokseenkin homogeeninen immuunivaste sitä vastaan.

   Liked by 1 henkilö

 4. Positiivisin juttu pitkään aikaan. Anglosaksinen, jo lähtökohtaisesti taisteluun perustuva systeemi saattaa nyt osoittautua paremmaksi kuin ”roomalainen”. Ainakin sieltä päin on mahdollista rikkoa koronaa koskeva narratiivi. Briljantti lakimies todistaa valistuneen juryn edessä että koronaa vielä vaarallisempi on taskubiljardi! (Kyyniset heitotkin voivat edistää hyvää asiaa, näin pitää ei-roomalaisen ajatella.)

  Tykkää

 5. ·· ”Alkuperäisen omikronin (BA.1) esi-isä oli viruksen Wuhan-kantaa,
  ·· joka hyppäsi hiiriin ja vietti niissä yli vuoden ajan.”

  Hiirissä…? Hmmm…

  Nyt vois lyödä rahoiksi… kas, mitä ajassamme tarvitaan? ”A better mousetrap!”

  Paniikki on vielä päällänsä joten kaikille maailman zerocovid-hihhuleille ja kotomaassamme eritoten EroonKoronasta -ryhmälle sais jokaiselle helposti myytyä hyvinkin tusinan uusia täsmäkehitettyjä tartuntaturvallisia hiirenloukkuja.

  Ko niis hiirissä vois nähkääs olla se k-tauti!

  Kiinasta tilaamalla jotain maalaamossa pilattuja sekundakräpäloukkuja, esittäis että se vähä röpelöinen pisarapinta on semmosta uutta desinfektiomaalia, Kiinassa ne osaa tehdä niitä kun ruiskuttavat kokonaisia kaupunkejakin.

  Sitten varoittelis että se on kovaa ainetta se pinta ja maalin hilseileminen vaan tarkottaa että se ”vasta-aine” TOIMII. Irtoavaan maaliin ei parane koskee paljain käsin joten eikun lämäis mukaan halvat kiinalaiset keittiökumikäsineet (kakskymppiä pari) (yhdet per loukuntarkistus) (saa käyttää vaan kerran koska kovaa ainetta)

  Tukusta kuivettunutta emmentaalia ”epidemiologisesti testatuksi” syöttiaineeksi. Ei vaarallisille hiirille voi mitä vaan tuputtaa. Kymppi kipenästä.

  Nauraisin koko matkan pankkiin ku zerocovid-hihhulit aloittais kauhian hiirijahdin!

  Tykkää

  • Eikä kyllä varmaan muuallakaan. Ei-niinkään-yllättäen ovat nyt datapäivitykset — myös Suomessa — hidastuneet ja viivästyneet, mitä koronaan liittyviin sairasteluihin ja kuolemiin tulee, rokotehaitoista puhumattakaan.

   Tykkää

 6. Taudit kulkevat, tautia on liikkeellä, taudit tarttuvat. Näin ihmiskunta on uskonut todella kauan. Virukset löydettiin koska piti löytää syy tarttumiselle. Tarttuvuus on sitkeä myytti, ja todellisuudessa viruksia ei ole vieläkään löydetty. Asia on selvä jopa maallikolle.

  Myytti tarttuvista taudeista elää vielä, mutta kuinka kauan?

  Tykkää

 7. Rutto, vesirokko ja oksennustauti ovat virallisen tiedon mukaan tarttuvia tauteja. Niissä on samat oireet, samaan aikaan monella ihmisellä. Mutta samat oireet samaan aikaan, ei ole itsessään todiste siitä että jotain tarttuisi. Koska tarttuvuudelle ei ole löytynyt tieteellisiä todisteita vieläkään, tulee sitä pitää myyttinä.

  ”Samat oireet, samaan aikaan” – on kuitenkin totta, mutta mitään fyysistä tarttumista ei tapahdu, niin kyse on jostain muusta. Mutta miksi asiaa ei tutkita?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s