Pakkorokottaja-galleria

Facebookryhmään Avoin Tilannehuone – Kadonneen totuuden metsästäjät oli kasattu informaatiota, joka antaa Suomen kansalaisille päättäjistä rehellisempää kuvaa kuin vaalikosiskelut ja haastatteluiden sanahelipilipalinat. Kiitos Th! Seuraavassa pakkorokottajiksi itsensä ilmoittaneet ”kansanedustajat”.

Valtiollinen media Suomessa tuottaa kansalaiselle hyödyllistäkin poliittista tiedotusta. YLEn anti helmikuun alusta esittelee puolentoista sadan kansanedustajan vastauksen kysymykseen:

Pitäisikö koronarokotteen ottaminen
säätää pakolliseksi kaikille, joille rokote sopii?

Euroopan neuvoston parlamentaarisen yleiskokouksen (The Parliamentary Assembly of the Council of Europe, PACE) päätöslauselma 2361 (2021) toteaa selkeästi, että sen lisäksi että koronarokotusten on oltava kansalaisille vapaaehtoisia, ketään ei myöskään saa ”poliittisesti, sosiaalisesti tai muilla tavoin painostaa rokotuksen ottamiseen vastoin tahtoaan”.

Suomen tasavallan presidentti on painostuslinjalla. Uudenvuodenpuheessaan ja reilua viikkoa myöhemmin jo uudestaan Sauli Niinistö syyllistää ”yhteisvastuulla” ja pelottelee ”mutanttiviruksilla” kansalaisia lääketeollisuuden uus-keksinnön, pikaisesti kasattujen RNA-”rokotteiden” koekaniineiksi.

YLElle vastanneista 141 kansanedustajasta yli 90 prosenttia vastasi ”ei”. Kyseenalainen kunnia -galleriassamme esittelemme kahdeksan ”kyllä” vastannutta kansanedustajaa ja Hjallis ”en osaa sanoa mutta kyllä” Harkimon selityksineen sekä sivuosissa vielä kolme muuta ”en osaa sanoa” vastannutta.

Kysymykseen eivät vastanneet
 • SDP Sanna Marin, Antti Rinne, Timo Harakka, Erkki Tuomioja, Ville Skinnari, Maria Guzenina, Tuula Haatainen, Marko Asell, Kim Berg, Johan Kvarnström ja Suna Kymäläinen
 • KESK Annika Saarikko, Mika Lintilä, Matti Vanhanen, Juha Sipilä, Eeva Kalli, Tuomas Kettunen, Antti Kurvinen ja Jari Leppä
 • VIHR Maria Ohisalo, Pekka Haavisto, Hanna Holopainen, Heli Järvinen, Krista Mikkonen ja Pirkka-Pekka Petelius
 • VAS Aino-Kaisa Pekonen, Li Andersson, Paavo Arhinmäki, Jussi Saramo, Hanna Sarkkinen, Jari Myllykoski ja Katja Hänninen
 • KOK Antti Häkkänen, Elina Lepomäki, Juhana Vartiainen, Wille Rydman, Jaana Pelkonen, Janne Heikkinen, Kalle Jokinen, Saara-Sofia Sirén, Ruut Sjöblom ja Heikki Vestman
 • PS Jussi Halla-aho, Sebastian Tynkkynen, Tom Packalén, Juho Eerola, Olli Immonen, Jari Koskela, Juha Mäenpää, Sakari Puisto, Jenna Simula, Ville Tavio ja Ville Vähämäki
 • RKP Anna-Maja Henriksson, Thomas Blomqvist, Mats Löfström, Anders Norrback och Mikko Ollikainen
 • KD Sari Tanus

Pakkopiikittäjät

”Rokotus parantaa vastustuskykyä epidemiaa vastaan. Miksi nyt pitäisi jättää ottamatta, koska meitä on rokotettu tauteja vastaan pienestä pitäen.”
Totuus ei häviä – k-rokotevaroitus Kiurulle
AvoinMedia 30.1.2021

”Koronarokotteesta kieltäytyminen ilman lääketieteellistä syytä on epäisänmaallista vapaamatkustamista. Nopein, helpoin ja vähiten ihmishenkiä vaativa tapa päästä rajoitteista eroon on laumasuojan takaava rokotekattavuus.”
K-piikitysten sekava raadollisuus
AvoinMedia 2.2.2021
”Ensiksi on oltava varma tietous että rokote ei aiheuta vakavia sivuvaikutuksia. Mielestäni sen ottamiseen tulee olla ainakin erittäin vahva suositus. Kyse ei ole ainoastaan omasta vaan myös muidenkin ihmisten terveydestä.”
Koronarokotteet tulivat – faasi4-koe alkoi
AvoinMedia 10.1.2021
”Se on vastuullista toimintaa
itseä ja kanssaihmisiä kohtaan.”
Kolmannes vanhuksista kuoli – ”Ei johdu k-rokotteesta”
AvoinMedia 1.2.2021
”Ihmisten suojaaminen näin vakavalta taudilta on perusteltua.”
Tartuntatautiopin professor emeritus ja vaihdemiehen koronadilemma
AvoinMedia 23.1.2021

”Rokotus tukee yhteistä turvallisuutta samalla tavoin kuin eduskunnan toimeenpanemat rajoitukset.”
Pisteliäitä huomautuksia koronapolitiikasta
AvoinMedia 22.1.2021

”Tauti kukistuu kun sen leviäminen rokotteella estetään.”
Ro­ko­te­tut le­vit­tä­vät runsaammin vi­ruk­sia
AvoinMedia 23.1.2021
”Jos tosiasiassa haluamme päästä eroon tästä painajaisesta.”
Kohti vapauden diktatuuria
AvoinMedia 22.8.2020

Joo mutta ei pakottajalistalle

”Vapauspassi” ja WHO:n uus-määritelmät
AvoinMedia 26.12.2020

Ei osaa sanoa, pohdinnan paikka

Jotkut toivovat lisää informaatiota aiheen ympäriltä. Pakkotoimien käyttöönotto arveluttaa.

Tulossa on useampia eri valmistajien rokotteita. Haluan vielä odottaa niistä tietoa.

Veijo Niemi PS

Suosittelen rokotteen ottamista kaikille, mutta on korkean kynnyksen takana säätää rokotteen ottaminen pakolliseksi.

Arto Satonen KOK

Ei vahvaa mielipidettä tähän. Olennaista on saavuttaa riittävä rokotekattavuus vauhdikkaasti, keinot sen mukaan. Tutkimusnäyttö pakollisuuden hyödyistä on käsittääkseni vaihtelevaa.

Atte Harjanne VIHR
Rokotuskartellin pulmallinen tilanne
AvoinMedia 11.1.2021

Lähde

Toivonen, Terhi | YLE (2.2.2021): Kansanedustajat tyrmäävät pakollisen koronapiikin, vähemmistö rokottaisi kansan vaikka väkisin – rokote nähdään tienä kohti normaalia elämää. https://yle.fi/uutiset/3-11762602

Kuvat:

(lue myös)

Vapaa media on vapaamedia, ei vastamedia
AvoinMedia 04/2020

13 comments

 1. Oooo…(ei niinkään) yllättäen ministereillä ja puolueen puheenjohtajilla EI ole (julkista) mielipidettä pakkorokotuksiin ENNEN vaaleja 😀

  Tykkää

 2. Tuollaisia pakkopiikittäjiä oli mm. natsisaksassa, miten ihmeessä noita natseja voi edelleen olla olemassa, ja jopa eduskunnassa. Järkyttävää !

  Tykkää

 3. Milläs tavalla nuo uskovat rokotteen olevan muidenkin ajattelemista? Siihen ei ole mitään perustetta, koska rokotettu levittää virusta siinä kuin rokottamatonkin.

  Ainoa hyöty rokotetulle on se, että se suojaa jossain määrin tartunnalta ja vakavalta sairastumiselta. Vakava sairastuminen on taasen hyvin harvinaista. RNA-rokotus sisältää aika pahojenkin sivuvaikutusten riskin.

  Joitakin perinteisemmän mallin mukaisia rokotteita on olemassa, mutta niiden käyttöönottoa halutaan viivyttää. Niiden sivuvaikutusriskit ovat ilmeisesti vähäiset.

  Rokottamattomuudesta ei tule sivuvaikutuksia. Viruksen tähden sairastumisen riski ei ole erittäin suuri, eikä sen vakavan asteen saaminen ole kovinkaan todennäköistä.

  Liked by 1 henkilö

 4. Kaikesta näkee että tässä on tavoitteena aivan jokin muu kuin kansanterveys ja sen kohentaminen. Tautia paisutellaan, ihmiset pyritään ajamaan paniikkiin jonka ahdistamana kansa uskotaan alistuvan piikitettäväksi.

  Hälytyskellojen pitäisi soida jo jokaisella, kun tämä on asetettu ykkösasiaksi kaiken edelle, jopa maan ylin johto on alistettu markkinoimaan tätä projektia!!!

  Kannattaa ottaa oppia menneestä, muistelkaa vaikka sitä 90-luvun lamaa kuinka välttämätöntä- ja yhteisen edun vuoksi kaikkien oli osallistuttava yhteisiin talkoisiin selviytyäksemme kriisistä, tätä nämä kansanpetturi politikot saarnasivat joka käänteessä ja EU:n-junaan loikkaamalla luvattiin ”autuudet”.
  Nyt aikojen päästä on selvitetty se suuri rikos kansakuntaa kohtaan mitä nämä ketkut salasivat puhuessaan silloin aivan toista.
  Elikkä kuka vielä uskoo, ei mikään ole muuttunut, vaan samat ovat kulissit, mutta nyt on vaan kysymys monta kertaa suuremmasta ja vakavammasta kusetuksesta kuin mitä oli 90-luvulla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s