Kiurun aivot ja kreikkalaiset aakkoset

Koronatukimedia uutisoi parhaillaan siitä, että rokotetut tartuttavat rokotettuja ja rokottamattomia. Ovat koronapassillisia tartuntalähteitä. Mutta hallitus haluaa passin, koska EU haluaa passin, ja koska Maailman talousfoorumi WEF haluaa globaalin, tekoälyn valvoman digitaalisen identiteetti -järjestelmän.

Riskit tiedettiin

On tiedetty — Suomessakin — vähintään vuodesta 2020, että kokeelliset, testivaiheessa olevat, väliaikaisella ehdollisella eräkohtaisella luvalla (EU:ssa CAM, Yhdysvalloissa EUA) käytössä olevat mRNA-geeninanoteknologiapiikit ovat turvallisuus- ja tehokkuusprofiililtaan kyseenalaisia.

Yle 21.12.2020: Suomen valtio kantaa korvausvastuun koronarokotteiden mahdollisista haitoista – lääkevakuutusyhtiön johtaja: järjestelmämme on monia muita maita kattavampi. Rokotevalmistajat vapautettiin vastuusta rokotehaittojen suhteen. Aiheutuneet haitat korvaa veronmaksaja, mukaan lukien haittoja saaneet veronmaksajat.

Kokoomuksen Verkkouutiset siteeraa tammikuussa 2021 brittilehti The Telegraphia, jossa professori Johathan Van-Tam sanoo, että ”Jopa sen jälkeen, kun olet saanut molemmat rokoteannokset, voit silti tartuttaa koronaviruksen jollekin muulle, ja tartuntaketjut jatkuvat.”

”Tämän vuoksi professorin mukaan on tärkeää, että koronavirukselle altistunut ihminen pidetään karanteenissa rokotuksesta huolimatta. Rokotukset eivät myöskään poista koronaviruksen vuoksi asetettujen suositusten ja rajoitusten merkitystä,” Verkkouutiset kirjoittaa.

Yle kertoo elokuussa, etteivät koronarokotukset estä tartuntoja kokonaan. ”Rokotuksen suojateho kullakin rokotetulla riippuu monesta eri tekijästä, kuten henkilön mahdollisista sairauksista ja liikkeellä olevista virusmuunnoksista. Myös elimistön puolustusjärjestelmää voimakkaasti lamaava lääkitys voi vaikuttaa rokotuksen tehoon.”

Lääkeyhtiöille kaupallista rokotetutkimusta tekevää Tampereen yliopiston Rokotetutkimuskeskusta johtava Mika Rämet myöntää marraskuussa Helsingin Sanomien välityksellä, että koronatartunnan voi saada, vaikka ihminen olisi saanut kolmekin rokotusta”, mutta se ”kyllä kannattaa” silti ottaa.

Kreikkalaiset aakkoset

Apu uutisoi maaliskuussa, että rokotus ei vapauta koronarajoitteista, sillä ei ole varmaa, miten hyvin rokote estää leviämistä. Delta-variantista tiedetään, että sekä rokotetut että rokottamattomat levittävät tartuntaa yhtä tehokkaasti.

Kaksi koronapiikkiä ei suojaa Omikronilta, kirjoittaa WHO:ta, GAVIa ja muita rokotelobbyja taloudellisesti tukevalta Bill Gatesilta taloudellista tukea itsekin saava, vasemmistoliberaaliksi mielletty brittilehti The Guardian. Kahden annoksen väitetty suojateho laskee 3 kuukaudessa. Tehostepiikin, josta ei tiedetä, tehoaako se Omikroniin, arvellaan olevan ratkaisu Omikroniin, lehti kertoo.

Omikron-variantti vaikuttaa kuitenkin tarttuvan terhakammin rokotettuihin. Syy voisi olla koronapiikin tuottama kapea-alainen suoja ja/tai madaltama immuunisuoja.

Toistaiseksi silti juuri kukaan ei — rokottamatonkaan — ole sairastunut vakavasti, vaikka Omikron-variantti on kiertänyt Afrikassa jo pitkään. Afrikan maissa on pieni rokotuskattavuus, väkilukuun ja elinolosuhteisiin nähden kohtuullisesti tartuntoja ja todella pieni kuolleisuus verrattuna suuren rokotuskattavuuden alueisiin ja maihin.

Omikron-kuolleita on maailmanlaajuisesti ilmoitettu yksi. Kuolemantapaus on Isossa-Britanniassa, mutta ikää, perussairauksien määrää tai rokotusstatusta ei ole kerrottu julkisuuteen. CNBC ilmoittaa henkilön kuolleen koronan kanssa (”koronaan liittyvä kuolema”), ei koronaan. Koska vainajan avulla ei ole näkyvämmin mediakohutettu, hän todennäköisesti on yli 85-vuotias monisairas tupla- tai triplarokotettu.

Toistaiseksi täysin rokotetuksi katsotaan henkilö, joka on saanut kaksi koronarokoteannosta ja toisesta rokotuksesta on kulunut viikko, mutta tämä voi tulevaisuudessa muuttua. Isossa-Britanniassa muuttui jo.

Kreikkalaisia aakkosia on 24 kappaletta…

Kiurun aivot

Sanna Marinin (sdp/WEF) hallituksen perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sdp) huutaa armeijaa apuun: kaivataan ”lisää rokottajia. Kiuru kutsui tiistai-iltana rokotustalkoisiin niin eläkeläisiä kuin opiskelijoita. Seuraava askel on lähihoitajien pikakoulutus ja avunpyyntö puolustusvoimille sekä vapaaehtoisjärjestöille,” kirjoittaa Talouselämä, ja tulkitsee tämän osoittavan faktoilla johtamista.

Vaikuttaa pikemminkin ns. vaihtoehtoisilla faktoilla johtamiselle. Mitä järkeä on piikittää jokainen koronapiikillä, jonka ottaneista THL:n arvion mukaan 20% levittää tartuntaa.

Via Twitter. Hoitajapula vaikuttaa johtuvan pikemminkin rokotuksista kuin liian vähästä rokottamisesta.

Sata rokotettua, koronapassillista teho-osaston hoitajaa joudutaan laittamaan karanteeniin heidän saatuaan koronatartunnan, jota vastaan heidät oli rokotteilla ja koronapasseilla ”täysin suojattu”.

Työkielto on annettava, jotta he eivät tartuttaisi hoidettaviaan ja rokotettuja riskiryhmäläisiä.

KUVA ja kuvateksti lisätty 17.12.2021 klo 13:27

Lohjan kaupunginvaltuutettu Ossi Tiihonen (PS) on julkaissut blogissaan Tartuntatautilaki-uudistusta analysoivan tekstin, jossa aiheellisesti kysytään miten ”lainsäädäntö voi lähtökohtaisesti perustua ajatukseen, että koronarokotuksilla tuotetaan terveysturvallisuutta, kun tiedetään, että rokotetut voivat levittää koronaa ja sairastua?

Aito huoli terveysturvallisuudesta edellyttäisi ajantasaista testitulosta rokotetuilta ja rokottamattomilta. Hallitus on kuitenkin rajannut tämän vaihtoehdon pois koronapasseista ja sote-alalta.

Lukujen tarkastelu kertoo, että mitään pandemiaa, mikä olisi oikeuttanut koronatoimet, ei edes ole ollut — jos verrokkina pidetään Sosiaali- ja terveysministeriön omaa määritelmää lievästä pandemiasta.

Tilastokeskus: Kuolemansyyt 2020. ”Koronavirustautiin kuolleiden miesten keski-ikä oli 80 vuotta ja naisten 87 vuotta. Covid-19-virusinfektioon eli koronavirustautiin kuoli yhteensä 558 henkilöä vuonna 2020.
Joka sadannes Suomessa tapahtunut kuolema oli koronavirustaudin aiheuttama. Kuolleet olivat enimmäkseen ikääntyneitä.

Keski-ikä (mediaani) oli 84 vuotta. Lähes 90 prosenttia oli täyttänyt 70 vuotta ja 25 prosenttia oli täyttänyt
90 vuotta. Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä, mikä on alle kahdeksan prosenttia kaikista
koronavirustautiin kuolleista.

Koronavirustautiin kuolleissa ei ollut alle 20-vuotiaita, nuorin menehtynyt
henkilö kuului ikäryhmään 20–24-vuotiaat ja vanhin oli yli 100-vuotias.

Covid-19-virusinfektio oli lisäksi vaikuttamassa 72 henkilön kuolemaan [”liittyvä kuolema”] muuna kuin tilaston
peruskuolemansyynä. Heistä useimmat olivat monisairaita. Noin 40 prosentilla oli peruskuolemansyynä
muistisairaus.Joka neljännellä peruskuolemansyynä oli jokin sydän- tai verisuonisairausja joka viidennellä
syöpä.
Kuolintodistuksille myötävaikuttaviksi kuolemansyiksi merkityt covid-19-virusinfektiot eivät
lukeudu kuolemansyytilastossa koronataudin aiheuttamiin kuolemiin.”

Suomen vuosien 2019-2020 kuolinsyytilastoissa näkyy kuitenkin nousua sellaisten kuolinsyiden — verenkiertoelinten sairaudet, kasvaimet, aivojen toimintahäiriöt, ruoansulatuselinten sairaudet — kohdalla, jotka kaikki mainitaan ilmoitettujen rokotehaittojen tilastoinnissa.

Sairastuneiden osalta tiedetään eri maista — myös Suomesta — että suurin osa on ollut ylipainoisia tai massiivisesti ylipainoisia.

”Terveyspassin” ja rokotepakon perustelut ovat kaikin tavoin heikot.

Korvataanko sanonta kananaivoinen tulevaisuudessa kiurunaivoisella?

Kommentti:

Talouselämä kertoi Kiurun kolmospiikkivaatimusten ja hallituksen nyt osoittaman, tähän asti hukassa olleen johtajuuden saaneen sosiaalisessa mediassa ylistystä. Talouselämä lienee seurannut somessa käytyä keskustelua varsin kapea-alaisesti.

Aiheeseen liittyy:

Pelko on tehokas suostuttelija: koronavirus-uutisointiohjeistus käyttäytymistieteilijöiltä

Marinin hallituksen mielikuvaohjaillut koronatoimet

WHO ohjeistaa hallituksia globaalin rokotuspassin käyttöönotossa

Lääketeollisuuden piilotettu vaikutus politiikkaan

Lääketeollisuuden korruptio maan(osan) tapa EU(-Suome)ssa

Kansanterveys kaupan — väestö edunsaajaryhmien pyöritettävänä

Bill Gates ja ”vastuullinen” sponsoroitu journalismi

Pfizer-piikillä jokseenkin huono hyöty-haittasuhde?

Lakimies: Pfizer tiesi k-piikin haittavaikutuksista

Luovat tilastot, koronavirusluvut, kerronta ja todellisuus

Syrjintäpassiäänestys tulossa — lakien ja sopimusten noudattaminen mitataan nyt

BigTech – k-piikkibisneksen valkopesukone

Whittaker, Robert et al. | MedRxiv: Patient trajectories among hospitalised COVID-19 patients vaccinated with an mRNA vaccine in Norway: a register-based cohort study, doi: https://doi.org/10.1101/2021.11.05.21265958 (Sairaalahoitoa tarvitsevat rokotetut kuolevat yhtä todennäköisesti kuin sairaalahoitoa tarvitsevat rokottamattomat)

Eyre, David W. et al | MedRxiv: The impact of SARS-CoV-2 vaccination on Alpha & Delta variant transmission, doi: https://doi.org/10.1101/2021.09.28.21264260 (Tuplarokotettujen viruskuorma yhtä suuri kuin rokottamattomien; levittävät tautia yhtä tehokkaasti)

Subramanian S.W. & Kumar, Akhil | European Journal of Epidemiology: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States, https://doi.org/10.1007/s10654-021-00808-7 (“Of the top 5 counties that have the highest percentage of population fully vaccinated (99.9–84.3%), the US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) identifies 4 of them as ‘High’ Transmission counties.” — Viidestä korkeimman rokotekattavuuden maasta neljä on identifioitu korkeimman tarttuvuuden maaksi.)

PÄIVITYS 20.12.2021 klo 08:41

Twitter-tietojen mukaan WHO on listannut Omikronin löytyneeksi useista maista jo marraskuussa 2020

Artikkelikuva via Wikimedia Commons

29 comments

 1. Spostiini lukijalta tullutta koontia aiheesta:

  1) Omicron näyttää tähänastisten tietojen perusteella lievältä.

  Kaikki tapaukset EU-alueella tällä hetkellä lieviä.

  https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/epidemiological-update-omicron-variant-concern-voc-data-14-december-2021

  2) Omicron on tartuttanut tähän mennessä laajalti rokotettuja. Jos tauti ei niinkään iske rokottamattomiin, eikä aiheuta heille vakavaa tautia, miksi heitä rokotettaisiin?

  Tanska: 1 840 Omikron-tapausta, joista 1 5 44 eli 84 % täysin rokotettuja. Status of the SARS-CoV-2 variant Omicron in Denmark Status for SARS-CoV-2 varianten omikron i Danmark. 11.12.2021.

  https://files.ssi.dk/covid19/omikron/statusrapport/rapport-omikronvarianten-11122021-uy12

  3) Vaccine only -strategia ei näytä purevan Omicroniin.

  Edes 3. koronarokoteboosteri ei välttämättä anna suojaa Omicronia vastaan.

  CDC: 30% of America’s 43 Omicron cases had received booster shots

  https://insiderpaper.com/cdc-30-of-americas-43-omicron-cases-had-received-booster-shots/

  Israel: Valtaosa Omicron tapauksista kolmesti rokotetuilla. https://www.jpost.com/breaking-news/covid-in-israel-15-new-omicron-cases-found-67-total-688566

  Seitsemän nuorta kolmoisrokotettua saksalaista sai omikrontartunnan

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/be7f230d-8e84-49b6-8540-c84395a54181

  ”Juuri nyt toteamme paljon rokotussuojan läpäiseviä tartuntoja. Tiedossa ei ollut, että omikron läpäisee Pfizerin kolmannen tehosterokotteenkin, kertoo Wolfgang Preiser saksalaiselle Tagesspiel-lehdelle.”

  Kuvio Norjan voimakkaasti lisääntyneistä koronatapauksista (Twitteristä, ei ole virallinen lähde)

  Denmark and Norway Predict Drastic Spike in Omicron Cases. (Norjan koronatapausten piikki on siis selvä asia)

  4) Olisiko rokotestrategiaa täydennettävä ehkäisevillä ja varhaisilla koronan hoidoilla ja lääkkeillä?

  Nyt niillä olisi käyttöä puskurin luomiseen sille, että sairaalat eivät täyty. Esim. lääkintöneuvos Mikko Paunio on kirjoittanut asiasta kannanoton.

  Ensimmäiset merkit Omikronin kyvystä väistää rokotussuoja ilmi – melatoniinista ja D-vitamiinista nyt apu pandemian hallintaan. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/ensimmaiset-merkit-omikronin-kyvysta-vaistaa-rokotussuoja-ilmi-melatoniinista-ja-d-vitamiinista-nyt-apu-pandemian-hallintaan/

  Koronan varhaisista hoidoista ja lääkkeistä on muutakin tutkimustietoa. Eikä tarvitsisi edes odottaa uusia lääkkeitä. Eikä nojautua Pfizerin ja Merckin huippukalliisiin kehitelmiin. https://c19early.com/

  Myös Suomessa on koronalääkkeiden lupaavaa kehitystä, esimerkiksi Itä-Suomen yliopistossa. Miksi emme panosta suomalaiseen lääkealan kehitykseen?

  https://www.uef.fi/fi/artikkeli/uusi-tutkimus-paljasti-useita-koronavirustautia-hillitsevia-laake-ehdokkaita

  Suomalainen nenäsumurokote/lääke on myös saanut USA:ssa patentin, mutta sen jatkokehitys on ilmeisesti jäänyt rahoituksetta.

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/suomalainen-koronalaake-sai-patentin-nenasumutelaake-auttaa-erityisesti-jos-rokotekattavuus-uhkaa-jaada-liian-matalaksi-sanoo-keksija/4a819848-a71a-423d-b6bc-c9f605667af2

  5) Omicron ei näytä tappavalta. Käännettä ei näy edelleenkään Etelä-Afrikan kuolleisuusluvuissa.

  6) Omicron voi olla paras tähänastinen uutinen koronapandemiasta.

  ”Erittäin hyvää ennakkotietoa omicronista. KAIKKI tapaukset EU-alueella toistaiseksi oireettomia tai lieviä. Kuolemia 0 kpl. Jos jatkuu näin – leviää nopeasti, oireettomia/lieviä tapauksia, syrjäyttää deltan ja tuo immuniteettia – pandemian toivottu pääte.”

  https://www.ecdc.europa.eu/en/news-events/epidemiological-update-omicron-variant-concern-voc-data-14-december-2021

  Tykkää

 2. Nythän nähdään ettei se rokote estä ainuttakaan tartuntaa tai tartunnan levittämistä.
  Mikään pakkorokote tai passi ei voi olla millään lailla perusteltu, vaikka perustuslakivaliokunta juuri antoi siunauksensa pakkorokotuksille ja ihmisten syrjinnälle.

  ”Sata rokotettua tehohoidon työntekijää sai koronatartunnan juhlista Espanjassa.
  Suurin osa oli saanut kolme rokoteannosta.

  Lähes sata terveydenhuollon työntekijää sai joululounaalta koronatartunnan Malagassa Espanjassa. Suurin osa työntekijöistä oli Malagan sairaalan teho-osaston hoitajia.

  Tapauksesta kertoo muun muassa The BMJ.

  Joululounas järjestettiin joulukuun 1. päivä ja 10. päivä positiivinen testitulos oli jo 96:lla ihmisellä. Juhlaan osallistui yhteensä noin 200 ihmistä.
  Kaikilla sairastuneilla oli koronarokotteet ja suurin osa heistä oli saanut jo kolmannen annoksenkin. Tartunnan saaneiden oireiden kerrotaan olevan lieviä, eikä tiedotustilaisuuden aikaan kukaan ollut tarvinnut sairaalahoitoa. Osa on jo palannut töihin.

  Juhliin osallistuneilta oli edellytetty negatiivista pikatestiä, mutta siitä huolimatta monet alkoivat oireilla kolme päivää tilaisuuden jälkeen…

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/sata-rokotettua-tehohoidon-tyontekijaa-sai-koronatartunnan-juhlista-espanjassa/a4d537aa-1f34-45ca-8bf3-1b31dce6a9b5

  Tykkää

  • Terveysturvallisuus onkin sivuseikka, ja passi varsinainen tavoite.

   ———–
   Yle 16.12.2021: Sopiva, rajoituksin sopiva tai sopimaton – näin emeritusprofessorin mukaan voitaisiin arvioida työntekijöitä, jotka eivät kerro rokotuksestaan
   https://yle.fi/uutiset/3-12229109

   Kiinan mallista sosiaalista krediittiä tavoitellaan.

   Tykkää

 3. Näitä tulevan totalitarismin toimia valotetaan vähän kerrassaan, muuten vastustus voisi olla liian suuri

  Voisihan nämä kaikki pistää kerralla esille, niin ei kellään ole epäselvyyttä tulevasta

  – maailman hallitus, kansallisvaltiot lopetetaan
  – maailman pankki, kansalliset ja yksityiset pankit lopetetaan
  – globaali digitaalinen valuutta, kansalliset rahat ja käteinen lopetetaan
  – kiinteistot, kulkuneuvot jne yksityisomaisuus lopetetaan
  – ihmiset asuvat yhteisasumuksissa, yksityisasuminen looetetaan
  – maaseutu tyhjennetään, yksityinen maatalous lopetetaan
  – pankin omistamat yritykset, yksityisyritykset lopetetaan
  – väestön kontrollointi ja ylimääräiset ihmiset lopetetaan
  – kansakaisten perustulo joka saaminen toisinajattelijoilta lopetetaan
  – vankilat lopetetaan, rikolliset ja toisinajattelijat lopetetaan
  – säännölliset rokotukset, vastustajat lopetetaan
  – sirutettu väestö, jatkuva valvonta, yksityisyys lopetetaan
  – sosiaalinen pisteytys, vapaus lopetetaan
  – pakkotyö, valinnan vapaus lopetetaan
  – perheet lopetetaan
  – syntyvyyden säännöstely ja keinohedelmöitys, isä ja äiti käsitteet lopetetaan

  Tässä nyt aluksi makupaloja tulevaisuudesta. Joka haluaa lisää tietoa suosittelen Solzenitsyn Gulag ja Orwellin 1984

  Moni pitää tätä visiota absurdina, mutta se näkee joka elää.

  Tykkää

  • Ei kun poistetaan näkyvistä: HUS lopettaa viikottaisen raportoinnin sairaalahoidossa olevien rokotusstatuksen jakautumisesta.

   ”Viikoittainen raportointi päättyy 19.12.2021.”
   https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirus-lukuina?fbclid=IwAR2VXRWY_gLZYCQ2mQFV7E3Qax6lD70lff3DlkPJNmrOjDzqKr63FvULrEU

   Miksi? Eikö päätöksiä tehdäkään faktoihin nojaamalla? Eikö Marinin hallituksen strategia enää ole avoimuus ja läpinäkyvyys?

   Tykkää

   • Tuo hyväksyntäpäivämäärä 23.4.21 kiinnitti huomiota, miten olisi piikitetty vuoden alusta ennen hyväksyntää? Tämä kyllä selittäisi kiurun kiireen piikityksille.

    Armeijalta ei tule apua, siellä on hoitohenkilöstö vedetty niin tiukalle että hädin tuskin ehtivät hoitaa varusmiehet ja kantahenkilökunnan, potilaat ovat iltaisin ja viikonloppuisin lääkintämiesten (siis varusmiesten) varassa! Henkilökunta on mitoitettu toteuttamaan lainmääräämä minimityöterveyshuolto, siis pakolliset määräaikaistarkastukset (ja siis varusmiesten sairaanhoito), se ei sisällä sairasvastaanottoa joka useimmilla yksityisfirmoilla on työterveyshuollossa ostettuna. Ei siis mitään toiveita kiurulle että sieltä lähtisi henkilöstöä piikittämään kansaa, ellei varusmiesten sairaanhoito sitten laittomasti lopeteta.

    Tykkää

   • Armeijasta puheenollen. Näin tänään somessa, että Italian armeijan pakkorokotevarasto olisi syttynyt tuleen.
    Ei liity mitenkään mihinkään, tietenkään.

    Tykkää

 4. Kun ensimmäiset tiedot omicronista, niin sanottiin että sata pv ja täsmä rokote siihen. Mutta omicron näyttää olevan niin sukkela ettei keväällä enää mitä vastaan rokottaa… Onko sitten ettei mitään väliä mikä rokote kunhan rokotetaan ja nopeaan!
  Keijo K. esittämät ajatukset pitäisi saada yleiseen keskusteluun, eikä kuitata foliohattu teorioina. Käteisen käytön lopettamista suunnitellaan jo jossakin päin maailmaa. Sitten yhdistetään rokotepassi ja pankkikortti???

  Tykkää

 5. ”Do not administer the Janssen COVID-19 Vaccine to individuals with a known history of a severe
  allergic reaction (e.g., anaphylaxis) to any component of the Janssen COVID-19 Vaccine (see Full
  EUA Prescribing Information).

  Thrombosis with Thrombocytopenia

  Do not administer the Janssen COVID-19 Vaccine to individuals with a history of thrombosis with
  thrombocytopenia following the Janssen COVID-19 Vaccine or any other adenovirus-vectored
  COVID-19 vaccines (e.g., AstraZeneca’s COVID-19 vaccine which is not authorized or approved
  in the United States) (see Full EUA Prescribing Information).”

  FDA ohjeistaa rokottajia https://www.fda.gov/media/146304/download

  Tykkää

 6. Laitoin edelliseen viestiini linkkejä, tämä oli viides kerta kun yritän niitä laittaa. Ilmeisesti sensuurista ei ole kyse? Onko sivustolla teknisiä ongelmia vai estääkö jokin taho niiden julkaisemisen?

  Koronarokotteet lisäävät kuolleisuutta:
  Neil, Martin & Fenton, Norman & Smalley, Joel & Craig, Clare & Guetzkow, Joshua & Mclachlan, Scott & Engler, Jonathan & Rose, Jessica. (2021). Latest statistics on England mortality data suggest systematic mis-categorisation of vaccine status and uncertain effectiveness of Covid-19 vaccination. 10.13140/RG.2.2.14176.20483.
  https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination

  Tykkää

  • WP pysäyttää automaattisesti isot määrät linkkejä samoin kuin tietyiltä sivustoilta tulevat linkit. Ne täytyy sitten manuaalisesti hyväksyä. Yritän ehtiä seurata kommentteja kyllä, mutta Johanna on sairaslomalla, joten koko toimitus on tällä hetkellä yksi henkilö eli minä.

   Tykkää

  • ”Husin lapsipotilaista lähes joka viidennellä on RS-virus. Heistä valtaosa on alle kahden kuukauden ikäisiä. Ärhäkkä hengitystieinfektio alkanut levitä myös muualle maahan.” -IS

   Hmm.. Onkohan miten moni nuiden lasten äideistä ottanut piikin? Valtaosa alle 2kk ikäisiä..

   Tykkää

   • Niin.. Lähinnä sitä pohdin, että voisiko raskausaikana otettu piikki aiheuttaa vauvalla tämän RS:n? Luulisi kyllä että maailmalta olisi jo kantautunut tietoja asiasta, tai sitten ei, koska sensuuri. No aika näyttää..

    Tykkää

   • Niin kai sitten. Sitä vaan tässä ajattelee jo kaikenlaista, kun usko mennyt mediaan, poliitikoihin ja Suomen lääkeviranomaisiin, oikeuslaitokseen ym. jo aikoja sitten. Niin tuli sitten mieleen, että onko edes kyse mistään RS-viruksesta vauvoilla, vai samankaltaisista oireista, koska äiti on raskausaikana ottanut piikin. Noh, se on mahdotonta löytää ulos, kun on kerran kunnolla kaninkoloon sukeltanut 😉 Mielenkiintoiseen maailmanaikaan sitä tuli kyllä synnyttyä, saa nähdä mitä tässä lähivuosina tapahtuu.. Mutta Kiitos Riikka, kun jaksat vastailla näihin kommentteihin ja muutenkin tekemästäsi työstä, varmaan vuosikymmenen, ainakin, seurannut tässä enemmän ja vähemmän. Kaikesta tästä hulluudesta huolimatta, Hyvää Joulunaikaa ja loppuvuotta 🙂

    Tykkää

   • ”samankaltaisista oireista, koska äiti on raskausaikana ottanut piikin.”

    En osaa sanoa, mutta ei kai se mahdotonta ole.

    Tykkää

 7. Tri Nigel Kellowin mukaan Omikronit havaittiin 9.11, ja tartuntapiikki oli 23.11.
  Kuolemissa ja sairaalatarpeessa ei nousua.

  Tykkää

 8. Iso-Britannia:

  ”APPENDIX 2

  Definitions of hospitalisation

  Cases with presentation to emergency care and are admitted or transferred at the end of
  their emergency care stay, who have a positive SARS-CoV-2 test either:

  • within 28 days before presentation to emergency care
  • on admission
  • during their admission in hospital

  Data source: NHS Digital Emergency Care Data Set (ECDS), linked to EpiCell cases
  Line List and OST Omicron Line List – Due to this linkage process there is a delay in
  reporting hospitalisation data”

  Click to access 20211216_OS_Daily_Omicron_Overview.pdf

  Tykkää

  • Ei tämä nyt kovin huonolta näytä näin ei koronapiikitetyn näkökulmasta.

   Piikitetyille saattaa tulla pitkäaikainen riesa, mikäli virus jää seuraksemme. Virus kyllä muuttuu endeemiseksi, mutta ainakin riskiryhmät mahdollisesti joutuvat ottamaan vuosittaisen ”fine-tuning”-piikkinsä, jotta välttyvät ”taudin vakavalta muodolta”. OAS pitää huolen siitä, ettei heille pääse kehittymään kunnollista immuniteettia, vaikka sairastavat virusinfektion. Epäilemättä näin rokotevalmistajat ovat alunperinkin asian suunnitelleet.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s